![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
de la 60 cp la 680 cp , dar nu conteaza asta , pt ca te clasezi la grupa ta de diferenta de maxim 30 cp la o grupa de cursa legala.
|
Nu vorbesc de legale ... ma refer la ''topul general''. Si nu vorbesc nici de masini de showroom. Doar de fuga. Merci de raspuns!
|
Quote:
|
e secret domne ... argenti te-am intrebat si eu ceva stai pe traian??? si imi cer si eu scuze de intrebare : de ce tocmai xteam??sunt un simplu membru ...
|
argenti seara cand iesi in oras sa te plimbi opreste-te si prin locurile pe unde stau baietii si vorbiti face to face ce naiba ca nu te omoara nimeni daca pui cateva intrebari inainte de a te decide. locurile nu cred ca mai trebuiesc enumerate
|
Quote:
|
Quote:
|
Locurile nu mai tre`be enumerate. Asa voi face. Deocamdata sa-mi scot masina de la vopsitorie ... mai dureaza cam vre-o saptamana .. :(
|
Quote:
|
Quote:
|
nna-ule ti-am zis rezolv cu containeru doar dak stai in masina ..aa si apropo vizal cred ca argenti nu stie ca pe portiere ai scris 1.2 taiat ....1.4 taiat pana in 1.6 :P:)):))
|
=)) LoooooL
|
hahahahahha bine porcule :))) specifica ca vizal are si 0.800 si 0.600 a.k.a Matiz si Tico :))).Mah cu containerul ala nu se poate :))) o sa plangeti dupa mine si nu e frumos :))
@vizal:Ms de oferta dar nu vad rostul sa primesc o harca de laguna si inca 2000 E dif pentru megane :))) Hai pa! :)) |
ce bine e sa ai prieteni :???:
poate ne vedem la o vorba zilele astea...salutare:-) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning