![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
si eu q dulapu...:)
Ps . 1 lucru stiu k n`a iesit bine ... jantele miscandu`se:) |
Quote:
+ pragu'... + eleronu' stramb si fara continuitate prin luneta; + M vent ? :shock: + spoiler fata stramb; + semnalizare ireala; + culoarea masinii ireala. 1 lucru :lol: |
:-" ziceam ce am vazut eu :))) ...oriqm thx .... m`am strofocat si eu =)) sa iasa ceva..
|
@ Ca][n - Audi - ideea e buna, doar ca mie imi pare cam blurry :( si inca ceva ploapele is cam mari si dar o senzatie de irealism masinii :D
@ expres - Dacia - mai ai destul de furca, baga id meu acolo (clio4ss) sa te invat ceva ... |
2 Attachment(s)
Si varianta spate.. poate comm si la cea din fata ..va rooog!.. :!:
|
Quote:
|
pt inceput am sa va prezint lucrarile mele recente
|
Sod: nu se potriveste cu fundalul pe inserate..carbonu` ala e prea mat si janta spate e cam stramba :roll:
Dcrazy: pune pozele..doar o masina |
4 Attachment(s)
...........bmw z4 nu lam terminat azi lam inceput.........
|
doar o masina ..........bn...........imi cer scuze.........oricum nam mai lucrat de mult si nu mai stiu sa fac asa bn...........
|
mda nice da nu prea reale
|
pt incepator asa brush este admirabil ..
keep going z3-Neoane ireale mustang-lasa efectele cu lumini .. si bazeaza-te cat mai mult pe tuning .. si apoi daca ai u placerea sa pui lumini. Fa si o varianta dar conteaza tuningul ,nu luminile |
Dcrazy: ..bravo....sunt frumoase pentru inceput...incearca sa escluzii luminite de orice gen pentru inceput ;) bafta;)
|
2 Attachment(s)
Am deschis si io un pik ps. ca ma plictisisem . nue prea buna lucrarea :( pentru ca imi pika capu pe tastatura de somn :lol: :x
|
2 Attachment(s)
supra wip;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning