![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Quote:
comentezi greseli pt ca asta e scopul topicului .... nu e facut sa ajungeti voi la stage 5 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
varianta din spate a 120'ului de mai sus ...
|
2 Attachment(s)
m-am jucat si io un pik :D
|
offtopic: nu am mai intrat de vreo luna pe sectiunea asta a forumului...vad ca va cam certati :| topicul se numeste cometarii lucrari...ar trebui sa va abineti de la comentariile de genul "super bestiala" "wow ti-a iesit super" :| geez...
|
Keemo mijto BMW dar Bara Din Spate mi se pare ca nu e prea bine pozitionata in rest e OK:D, iar Mar1_nsl eu Zic sa mai ridici putin garda Golfului ca e prea joasa pareRea Mea
|
@ expres - Alfa 159 - Si romeo unde e? :lol:
1. interior cam blurry 2. usa cat o foaie de ceapa, unde e interiorul usii, fata de usa? 3. eleron stramb si nu la culoarea masinii @omB* - Dodge Viper GTS 1. ai tunat un viper...grila e blurry 2. parca ar fi mers niste jante cu o buza mai mare @ keemo - BMW Seria 1 singurul defect pe care il vad e spoilerul fata cam stramb in rets e ok! |
10x reme... si ceilalti..:oops:
|
@ keemo BMW Seria 1 spate
spoilerul nu e asa centrat cum ti s-a mai zis @mari_nsl VW Golf 5 misto asa pe burta ;) |
bah fratilor,sunt o groaza de alte sectiuni pe care le puteti bantui linistiti,Coltul Incepatorului,Tot Ceea Ce Nu Poate Fi Incadrat,fix sectiunea de VT v`ati gasit sa o violati cu offtopic...
|
2 Attachment(s)
|
Culoare ireala . farurile nici ale nu prea sunt reale :-P jantele sunt cam plate . si prea luminate . si pragu si bara . si tras de ele . si sau cam bluryt . bafta ;)
|
Quote:
|
+ plasa ireala
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
|
- Copyright 2026 4Tuning