![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
Doge Viper...
PS: Reme nu e de curse e de tuns iarba:lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
omb - plasa e un pik blury in unele portiuni . mai ales in partea dreapta :-P la fel si bara tot akolo in dreapta . la iarba akolo :D bafta
|
plasa strica bara fatza:( bara cred ca a fost luata de pe o masina rosie...la un vent ai uitat o zona mica rosie...ce dracu ai facut la geamurile alea? par asa fake...mai ales ala extrem de negru(aka cel lateral)...bara fata are niste zone blurry(langa iarba de ex)....nrk;)
|
2 Attachment(s)
bmw 120...
|
tu faci prea multe masini intr-o zi si nu esti atent la detalii!! ..asta e "problema" :lol: ..O MASINA PE ZI!!! ;)
|
3 Attachment(s)
AuDi A4
Attachment 372458 Attachment 372459 Si BMW-ul L-aM ReFacuT( Nu luatzi in considerare Sigla JentziloR, Trebuie sa o schimb dar n-am mai avut timP) Attachment 372460 |
nu`mi vine sa cred...
un moderator stergeti va rog postul ...o postez dupa 12 ..sa fie lumea fericita.. ms de pont ... bine k mi`ai zis , nush ce ma faceam fara comentarii d genu asta.. |
@aic . pe bara fata se vad urme de smudge pe sus pe la faruri pe akolo....... mai ai unele selectii cam ondulate :-P si jantele alea sunt cam descentrate .nush sunt ovale. cel putin io aja le vad aku :) bafta
|
2 Attachment(s)
:arrow: :arrow:
|
Quote:
bv:) !!! :peace: :peace: :peace: |
bbye 4 tuning .. 4 ever! bafta
|
Quote:
|
Quote:
ce e asha bestial la ea? roata din spate stramba ? sau soarele care bate doar pe motor ? sa inteleg ca scaunul soferului e rupt , ca nu cred ca puteai sa il pui stramb :lol: |
:p :p
soferul l-a dat p spate..are gabarit depasit |
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning