![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
frumoasa masina nitro .. nu prea imi place qm se vede roata spate:) bfta
|
@ RAPJUSTIN
AUDI RS4 ---------------------------------------------------------------------------- Greseli: 1. usa deschisa zici ca e taiata cu ferastraul, trebuia sa faci ceva mai 3D asa. 2. plasa e ireala - foloseste alta plasa sau inchide-o la nuanta 3. neonul e ireal - scadei din opacitate si fa-l mai mic spread-ul Tuning: 1. frumos ca ai lasat-o 2. jante frumoase 3. interesanta ideea cu geamul plin pe spate ;) @Raresh Peugeot 206 WRC Tuning: 1. ai inceput de la ceva foarte greu, f frumos! 2. ai ales jante bune Greseli: 1.Faruri ireale, prea inchise 2. poate o folie sa ii fi pus :) @Nitro customs Alfa 156 Greseli: 1.prize de aer ireale 2. spoilerul fata, kre probabil e brush e prea patratos 3. praguri kre n usunt la vivel si nu sunt laaceeasi culoare 4.faruri ireale |
2 Attachment(s)
Comentarii va rog:rolleyes2
|
[QUOTE=Reme;1152359]@ RAPJUSTIN
AUDI RS4 ---------------------------------------------------------------------------- Greseli: 1. usa deschisa zici ca e taiata cu ferastraul, trebuia sa faci ceva mai 3D asa. 2. plasa e ireala - foloseste alta plasa sau inchide-o la nuanta 3. neonul e ireal - scadei din opacitate si fa-l mai mic spread-ul Tuning: 1. frumos ca ai lasat-o 2. jante frumoase 3. interesanta ideea cu geamul plin pe spate ;)/QUOTE] mc de aprecieri... am sa iau in onsiderare sfatul u:D |
Quote:
|
Quote:
frate dak te bagai la battle aveai votu meu sigur ... gg bafta |
2 Attachment(s)
mai am putin de lucrat..dar m-am plictisit lucrand la ea ..
:arrow: |
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc de aprecieri.....RapJustin ai dreptate acum ca ai zis tu am observat si eu...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar in fine fiecare cu parerile lui bafta |
keemo infinity`ul g35... nu imi palce culoarea .. emata si e ireal .. da imi place tuningul ..bft!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning