![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
S3vraj.ms mult mare domn.mare caracter.daca va rog frumos la poza asta ati putea sami faceti o prelungire gen bad boy look si sa fie capota k negru.optez intre doua posibilitati cum sa fac capota.so colantez in folie carbon sau negru mat si sai pun o priza aer pe capota.voi ce miati recomanda?MS ANTICIPAT
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Baieti,va rog si eu ceva... Vreau si eu la Matiz astupate clapetele de la usile din spate,suspensie sport si jantele din poze.
Va multumesc. |
1 Attachment(s)
sal ma poate ajuta si pe mine sa modific la fiatu din poza capota so fac ceva nuanta de negru sau carbon si daca se poate as vrea si o prelungire gen bad boy look ceva asa mai agresiv.va rog mult
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc Frumos
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
t4 pt rellaxx
Imaginile din topicul tau erau cam slab calitativ.Asta am facut-o asa ca sa-ti faci o idee , dar pt chestia cu masurile cred ca o sa ai nevoie de cineva care sa stie sa lucreze in AutoCAD.Bafta cu proiectul. |
2 Attachment(s)
Salut.CIne ma ajuta si pe mine...vreau pe E36-le sedan sa-mi faceti semnale faruri si cele din aripa culoarea portocaliu(la cel din poza unde sunt albe).Culoarea la semnale ca in poza cu E36 negru.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2361166 |
Quote:
|
Se poate va rog sa ma ajutati cu 307 de pe pagina 622??? PLZ
|
3 Attachment(s)
salut,
vreau si eu pe capota corvette-ului albastru facut un "scut" negru lucios de genul celui galben cu capul de mort gri. sau daca poza nu permite, sa schimbam culoarea la cel galben in albastru si sa renuntam la elementele gri pastrand doar scutul cu capul de mort de pe capota. Multumesc anticipat |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning