![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
2 Attachment(s)
Vreau ca masina sa fie rosie(rosu imperial), mai lasata(sa fie buza aripii la marginea cauciucului), bull-bar-ul fata eliminat, semnalizarile laterale albe si mutate sub linia aripii, bara spate eliminata, numarul mutat sub bara, doua proiectoare cu sticla alba de o parte si de alta a numarului, semnalizarile fata si cele de pe spate cu sticla alba, jante..as vrea jante de Dacie dublate si daca se poate nuanta vopselei de pe praguri sa fie la fel cu restul nuantei de pe caroserie. O sa pun o poza din fata si una din spate.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Si ma poate ajuta si cu culoarea...plz?
MS |
2 Attachment(s)
se poate si varianta asta:D
muuultan |
2 Attachment(s)
Salut , vreau si eu bara si farurile de pe clio portocaliu pe cel albastru..sau macar bara la culoare ..
Multumesc ! |
2 Attachment(s)
Salutare,
Ma puteti ajuta si pe mine va rog cu cateva modificari la masina mea? As vrea sa ii schimb culoarea in negru,sa anulez floricelele si sa pun folie neagra pe geamuri :) |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Wow ce bine arata :)
Poti pune te rog folie si pe luneta? |
Si ma poate ajuta si cu culoarea...plz?
MS |
2 Attachment(s)
sal baieti.vreau sa modific si eu un fiat brava.m-am gandit la body kit praguri cam tot dar ca sa nu fiu nesimtit o sa va rog sa ma ajutati k niste poze ca sami pot face o idee despre cum ar iesi dar asa treptat azi spoileru fata k alta ocazie altceva si asa mai departe.Daca va rog mi-ati punea spoilerul din poza 1(cel pe gri) pe fiatu meu sami fac o idee cam ce-ar iesi.MS ANTICIPAT
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|