Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

CyPz 06-03-12 16:28

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

2 Attachment(s)
Vreau ca masina sa fie rosie(rosu imperial), mai lasata(sa fie buza aripii la marginea cauciucului), bull-bar-ul fata eliminat, semnalizarile laterale albe si mutate sub linia aripii, bara spate eliminata, numarul mutat sub bara, doua proiectoare cu sticla alba de o parte si de alta a numarului, semnalizarile fata si cele de pe spate cu sticla alba, jante..as vrea jante de Dacie dublate si daca se poate nuanta vopselei de pe praguri sa fie la fel cu restul nuantei de pe caroserie. O sa pun o poza din fata si una din spate.

zoca 06-03-12 16:30

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by kamikazealex (Post 4916847)
Salut, ma poate ajuta cineva cu o idee ce sa pun in locul emblemei ca nu o mai am ca a intrat unu in mine...si nu o gasesc sa o cumpar...si ma gandeam daca puteti sa unuti linia neagra care la jumatate nu este din cauza emblemei, sau sa imi puneti o plasa neagra...

Si dace se poate un gri mat toata cu jante rox fuxia:D
MS

Attachment 2351899

berardinelli 06-03-12 20:22

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4911366)
Uite cam asa a iesit,am postat aici cum mi-ai zis,daca nu e bine asa ma gasesti pe mess :)
Attachment 2347287

dap e ok ms :D

kamikazealex 07-03-12 07:50

Si ma poate ajuta si cu culoarea...plz?
MS

soosy 07-03-12 18:58

2 Attachment(s)
se poate si varianta asta:D

muuultan

bib_andrey 07-03-12 19:31

2 Attachment(s)
Salut , vreau si eu bara si farurile de pe clio portocaliu pe cel albastru..sau macar bara la culoare ..
Multumesc !

takashi1 07-03-12 20:04

2 Attachment(s)
Salutare,
Ma puteti ajuta si pe mine va rog cu cateva modificari la masina mea?
As vrea sa ii schimb culoarea in negru,sa anulez floricelele si sa pun folie neagra pe geamuri :)

DaNn.ZyX 07-03-12 21:16

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4919677)
Salut , vreau si eu bara si farurile de pe clio portocaliu pe cel albastru..sau macar bara la culoare ..
Multumesc !

Attachment 2353525

Quote:

Originally Posted by takashi1 (Post 4919775)
Salutare,
Ma puteti ajuta si pe mine va rog cu cateva modificari la masina mea?
As vrea sa ii schimb culoarea in negru,sa anulez floricelele si sa pun folie neagra pe geamuri :)

Attachment 2353526

takashi1 07-03-12 21:51

Wow ce bine arata :)
Poti pune te rog folie si pe luneta?

kamikazealex 08-03-12 07:28

Si ma poate ajuta si cu culoarea...plz?
MS

alfa_my_love 09-03-12 10:58

2 Attachment(s)
sal baieti.vreau sa modific si eu un fiat brava.m-am gandit la body kit praguri cam tot dar ca sa nu fiu nesimtit o sa va rog sa ma ajutati k niste poze ca sami pot face o idee despre cum ar iesi dar asa treptat azi spoileru fata k alta ocazie altceva si asa mai departe.Daca va rog mi-ati punea spoilerul din poza 1(cel pe gri) pe fiatu meu sami fac o idee cam ce-ar iesi.MS ANTICIPAT

sprite 11-03-12 08:57

Quote:

Originally Posted by alfa_my_love (Post 4922467)
sal baieti.vreau sa modific si eu un fiat brava.m-am gandit la body kit praguri cam tot dar ca sa nu fiu nesimtit o sa va rog sa ma ajutati k niste poze ca sami pot face o idee despre cum ar iesi dar asa treptat azi spoileru fata k alta ocazie altceva si asa mai departe.Daca va rog mi-ati punea spoilerul din poza 1(cel pe gri) pe fiatu meu sami fac o idee cam ce-ar iesi.MS ANTICIPAT

fa poza la masina din acelasi unghi cu poza modificata.. altfel nu prea poate sa iti puna cineva bara din ughiul ala pe poza postata de tine.

s3vraj 11-03-12 12:57

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4919602)
se poate si varianta asta:D

muuultan

:arrow::arrow::arrow:

alfa_my_love 11-03-12 13:38

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sprite (Post 4925269)
fa poza la masina din acelasi unghi cu poza modificata.. altfel nu prea poate sa iti puna cineva bara din ughiul ala pe poza postata de tine.

sal.nu am reusit sa fac poza din acelasi unghi dar am gasit doua poze care au cam acelasi unghi.sper sa fie bune astea.nu am altele.ms mult

kamikazealex 11-03-12 17:16

Salutare...ma poate ajuta si pe mine cineva cu peugeotul 307 de sus? MS

All times are GMT +2. The time now is 02:11.

- Copyright 2026 4Tuning