![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Cu mesaju' de mai sus tocmai ti-ai cumparat un bilet dus (fara intors) in mirifica lume a celor banati! :lol: Bye sucker!
|
leeloo vad ca pana si semnatura o copiezi de la altzii :D:D:D:D
|
2 Attachment(s)
salut...sunt nou pe forum si vreau sa va cer pareri la aceasta masina..inca nu e terminata..dar macar pana acuma ca sa stiu dak continui:-)
|
mishto da ce rost are sa faci o masina gata tunata:-)
|
3 Attachment(s)
n-am avut ce face:D uitati si o masina un pic mai veche...vynilu ala nuj de ce l-am pus .. cum arata mai bine?
|
3 Attachment(s)
Dupa sfaturi am mai schimbat putin masina.
|
o fi masina de la concursu monstermonster da n-am de gand sa concurez .. m-am gandit sa vad ce-mi iese
|
viezure, farurile bat aiurea, geamurile sunt prea...galbene silucioase..., culoare complet ireala, parca ai pictat o masina, nu ai modificat-o, nu te supara pe mine, dar chiar nu pare reala
|
3 Attachment(s)
Masina stock e de la provocarea pt VT User Group...am tunato si eu :D...in a 3-a poza i-am adaugat si un spoiler pt ca mi-a zis un prieten ca ar arata bine si cu un spoiler...astept pareri despre ea! P.S. Sunt incepator si incerc sa ma perfectionez :-)...
|
spatele arata bine... jentile au fost selectate destul de urat.....iar spoilerul nu prea se potriveste p masina
|
nytrous nu ai imbinat prea bine spoileru cu spatele si eleronul ala cred k ar actiona drept frana
|
2 Attachment(s)
comentati acilea ... la dub rulzz
btw-va place sig mea ?:D |
jentile cam neclare...si in fata e cam patratos pragu in rest imi place
|
Quote:
|
Quote:
tng - pune imaginea aici sa vedem despre ce e vb, te rog |
1 Attachment(s)
cred ca la asta se referea ;) originalul este acelasi
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
un golfuletz 3:rolleyes2
|
Baltoaca din fata e prea aprinsa, mai umbla la opacity.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ce parere avetzi?
|
spoilerul are alta culoare dekt masina si este descentrat...jantele foi, iar pragul nu are pic de volum... desi umbrele zic asa :P
|
Quote:
|
jante foi adik plate ;)
|
jante foi - adik nu au volum... sunt k o foaie de hartie cu o imagine cu janta p ea
iar dublarea aia de la praguri mie imi da senzatia mai mult k e un sticker |
pai si cum pot face sa nu mai fie asa...cum fac sa le scot mai in relief...ca banuiesc ca asta ar trebui facut...
|
2 Attachment(s)
:sad: :arrow:
Coment :arrow: |
nytrous... aici n-am cum sa t ajut... intreaba-i p cei care se oocupa cu asta... dr presupun k iti trebuiesc nijte jante din unghiuri mai bune :P
|
vio...spoileru e cam spalacit...farurile au un aspect ciudat....janta spate e pusa cam aiurea....:D si culoare nu prea e reala...
DOAR 2 COMENTARII LA GOLFU MEU DE PE PAGINA ANTERIOARA? :cry: mai vreau si altele |
Quote:
|
3 Attachment(s)
comentati plz ;)
|
trebuia sa continui efectul de cameleon si pe partea din sapate a masinii ... aerisirile nu unt prea reale ....
|
mie-mi place cum a iesit efectu de noapte
|
nu-mi comenteaza si mie nimeni CL-ul de pe "Various"? :cry:
|
pusherman ... ai facut bine ce-ai facut, dar nu e nici o modificare majora
|
mersi! :D
pai nu am modificat-o mult ca e mercedes si sunt de parere ca BMW si Mercedes nu prea merg tunate... si chiar nu e stilul meu sa pun vinyl-uri, neoane, spoilere...etc ;) hai ca bag acum un BMW M6 "mai tunat"...HOPE YOU GUYS LIKE... |
2 Attachment(s)
Bmw M6...:d
|
sunt niste reflexii ciudate pe jante (albastre) ... carbonu dp oglinda nu da bine ...
|
la jante am observat si eu...dar la oglinzi eu zic ca asa ar trebui sa arate...:???:
oricum...o sa ma straduiesc sa fac mai bine next time... Mersi for the feedback! :D |
3 Attachment(s)
Astept pareri........sugesti:D .Si este prima mea masina kare o fak in brush si un pik smudge tool.:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:10. |
- Copyright 2026 4Tuning