![]() |
Re: Constanta - Accidente
psycho TOTALY WRONG :) sa incepem
Mertzu venea de sus din faleza pe linia de tramvai cu directia delfinariu , a trecut prin intersectie cu 60 la ora fara sa se asigure , l-a evitat o skoda octavia care venea pe mamaia dinspre capitol spre mamaia , dar nu l-a mai evitat un matiz rosu de la eteks care venea pe mamaia dinspre mamaia spre capitol ... a intrat matizu frontal in partea dreapta a mertului .. matizu s-a intors si a ajuns in statia de tramvai si mertzu a ricosat in stanga intr-un taxiu care venea de pe soveja sa faca dreapta pe mamaia spre capitol ai inteles ? :))) intr-un cuvant mertu venea de sus nu a acordat prioritate a intrat in matiz si a ricosat in taxiu . singuru vinovat e ala cu mertzu :) PS : am vazut totu` live .. :P |
13 Attachment(s)
foarte tare .. c ala biliard .. eu nu am mai vazut si matizu rosu .. in pozele care le pun nu se vede matizul .. pentru ca , chiar nu mi-am dat seama de el .. am vazut doar taxiu si mertzu
|
CT 89 VAV ... banuiesc ca am evidentiat esentialul nu ?
p.s. Psycho, se vede si matizul vag asa printre copaci in poza 6 |
cate aere frate pe zdreanta de la volan.60-70 putea sa aiba dar nenorocita nu stie ca maxim e 50 ?
cat a facut scoala de soferi a dat cu botul in loc sa citeasca obositul ala de regulament.ce vorbesti nene ,m-a umplut de nervi de dimineata nenorocita.la politie nu am pretentii,viata lui tariceanu era mult mai importanta decat cea a tinerei.daca era femeia lu tariceanu cred ca venea urgent un elicolpter si o salta de acolo dar asa ,un om de rand ....mare mirare nu e sa vina si azi la intalnire ca sunt cei mai buni la stricat dispozitia |
Quote:
|
In buc daca nu ma insel sunt artere pe care viteza kegala este 60 respectiv 70km.dar gaby ce nu stie ea e ac atunci cand te apropi de o trecere de pietoni tre sa reduci viteza atat cat sa poti evita orice sit.
|
Nici o seara fara un accident sau chiar mai multe :|
|
au fost 2 accidente azi noapte ... unu pe la dacia si celalalt la cdc
|
lasa ma sa fie .. poate ne pomenim ca se suie vrea unu si pe noi.. sa`i ia dq pe aia care merg ca nebuni si nu se uita.
|
Mergi cu masina ta ca omu linistit, intra un bou in tine sau iti taie unu fatza...mergi cu un prieten cu masina, se imbata ala si te baga in copac in mamaia...iei taxiu, face accident k e greu sa se asigure...mai iei odata taxiu, iar face accident, de data asta un mertz nu s-a asigurat...iei tramvaiu, ia foc...mai iei odata tramvaiu, se rupe in doua si se rastoarna in Bucuresti...
Sa speram k maine dimineata numai auzim de alt accident...k de vreo 3-4 zile in fiecare dimineata auzim de cate un accident... Doamne Fereste ! :| |
Foarte tare GTA din pacate e cam adevarat dar nu mai ai siguranta nici ca sofer nici ca pieton si nici in mijloace de transport.
|
Quote:
dar totusi ce leg are asta cu accidentele:???: |
se referea ca nu mai sunt sigure masinile astea. sunt vechi. multe au peste 4 mil de km si nu cred ca au fost proiectate sa reziste atat. se fac bucati la orice accident. si in al doilea rand sunt soferii idioti.
|
la ce a zis darkJEDI ma refeream.ca oricand se poate intampla un accident , chiar si cu transportu in comun , ca sunt unele foarte uzate nici nu isi mai au rostu , ploua in ele s.a.
|
Quote:
|
Quote:
|
da ma corect ..dar noi cu masinile ne grabim moartea;)...eu era sa krap de vro 3 :sad:...parka mai bine ai o masina mai puternica si mai tunata...ca iti zici...merg incet sa nu stric ceva sau ca nu-ti bati capu ca ai prea multi cai fata de restu8)...dar de unde atata:lol:
hai k am deviat toti rau...ne ia Ery cand vine :lol:..bagati rpd un accident ceva :-) |
Vizal vezi ca am vazut pe sectiunea interna a moderatorilor ca ai o reclamatie din cauza faptului ca nu ai completat corect "Oras"..mai bine modifica tu decat sa o faca altul.:) Ei nu stiu despre ce inseamna L.V. de Cta.
|
sonykel stiii cumva nr de la masini ? ceed`u avea rol ? si ala de pe jos e SANGE ? :o :P
|
nu stiu daca avea rol , daca te ajuta cu ceva tatal baiatului cu kia ceed are un renault clio simbol arginti-crem iar seatul avea numere rosi era nou avea doar o saptamana , ala de pe jos e ulei sincer parca nu am vazut sange , baiatul din kia mergea alerga pe acolo sa se certe cu politia iar cel cu seatul nu l-am vazut , dar seatul era usor nu avea airbagurile sarite , cel cu kia a spart parbrizu cu capu deoarece nu avea centura
|
cred ca el e .. e un baiat mai mic de statura cu mers leganat ? :)) ca am un coleg de liceu care si-a luat un keea cee`d si avea un clio inainte pe care nu l-a vandut :P
|
Dap, ROL avea...park 57 ROL sau ceva genu :|
Era putin sange pe usha dreapta a masinii... Da sonykel asa s-a intamplat :| seatu mergea pe banda 2, ceed pe banda 1, iar seatu a facut brusc dreapta sa intre pe aleea de la XS fara sa se asigure. Rezultatul se vede in poze :| |
da baiatul e unul mic de statura 1.60-1.70 si slabutz
|
Quote:
Si agentii constatatori :D in poza 7 .. adica asta |
Sonykel...mai pune odata pozele.....ti-am unit 2 posturi si au disparut pozele...:)
|
28 Attachment(s)
bravo :poke: ery :peace:felicitari :lol:
Accident Partea1 Accident Partea2 Accident Partea3 Accident Partea4 Incendiu la Butic |
asta a fost reusit..
|
salutare ... deci ... cel cu kia ... mergea pe banda de langa trotuar .... si cum mergea el asa cel de pe banda a doua... baiatul cu seatu a facut dreapta in drept cu essex .. din cate am inteles era o mica , competitie ... dupa ce a trecut de el ( baiatul cu seatu ) cel la volanul kie-ei a accelerat .. cand au ajuns acolo in dreptul intrari de la essex asta de pe banda a doua cu seatu a vrut sa intre acolo si nu la- vazut pe cel cu kia care venea lansat din spate ... , i-a dat una in partea stanga .. a soferului .. kia s-a dus direct in stalp .. si el a mutat o bordura .. i s-a rupt roata si a ajuns cativa metrii mai incolo ... unde a sii oprit masina ;)
cheers ... ps victime fata din dreapta la kia care a dat cu capul de parbriz si a venit si a luat-o ambulanta si soferul de la kia avea buza sparta |
ce oameni retardati ... se joaca cu viata omului ... ieri mergem pe prima banda si unu in fata mea mergea cu 30 km/h ... cand am dat sa il depasesc acccelera si cand incetineam, bou frana si el ... oameni retardati
|
Quote:
|
multi isi iau masini noi si ....pe principiul '' ce plm am masina noua....duce.....'' ii dau in gura.....dar masina noua nu e vechea dacie cu care era ghertoiul obisnuit si nu-si da seama ca are 100 in loc de 30 km/h...... sfarsitul il fotografiem prin oras si-l punem aici
|
Borza ce ai patit tata?
|
Quote:
eu am 2 personalitati ... una cand sunt eu recalcitrant si gata sa sar la gatul oamenilor , cand imi bag p..a foarte des ... si a doua personlitate care am aflat mai nou de ea , cand sunt cu prietena mea , cand nu injur , nu sunt violent , ascult radioul :) si zic ca viata e roz .. iar cand retardatu facea asta eram cu ea in masina ... dar poate o sa fie si data viitoare cand nu o sa mai fie si ea cu mine, atunci sa il vad pe retardat :twisted: |
Quote:
Ps astia nu trebuie iertati ca din cauza lor poti sa faci masina praf |
Quote:
E bine ca poti si sa te abtzii cateodata. La mine e mai greu cu abtzinutul, mai ales cand tipu care nu stie sa conduca mai e si figurant. Dupa ce ca nu's capabili sa conduca o masina, mai au si figuri in cap, si tot ei comenteaza... Ashtia ar trebui trasi in tzeapa exact cum facea Vlad Tepes :)) |
Quote:
|
bunnn....si unde a pocnit-o?
|
la delfinariu
in statie cum vii din mamaia:) Quote:
|
oho ... i`a dat`o bine rau la stalp
|
radiator spart baterie sparta bara masca tot botu ....cu model de stalp destule airbag sofer etc etc
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning