Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

dragos2900 25-07-06 01:51

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by alex2see
e o masina noua ...........o honda mica si rosie cu niste vinil pe laterale .........cine e propietrau ?

Paganel.....

ph87gms 25-07-06 09:21

Quote:

Originally Posted by Gykutzu si atatt
Bun Venit Noului recrut GMS!!:D :D

salve :)) alll .... :) mai veniti si voi pe la sala :P

alex2see 25-07-06 09:51

stie cineva detalii legate de putere ?

alex2see 25-07-06 09:54

Criteriul prioritar de determinare a valorii in vama pentru autoturismele si vehiculele introduse sau scoase din tara va fi pretul efectiv platit pentru achizitionarea acestora, rezultat din facturi sau alte documente fiscale echivalente, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Conform noilor proceduri, criteriul prioritar utilizat la determinarea valorii in vama a oricaror bunuri introduse sau scoase in/din tara de catre calatori sau alte persoane fizice, inclusiv pentru autoturisme si vehicule, va fi pretul efectiv platit pen-tru achizitionarea acestora.

„Utilizarea acestei proceduri de determinare a valorii va elimina cazurile in care autoturismele de lux second-hand sint subevaluate in vama“, sustin sursele citate.

Vechea legislatie stabilea ca valoarea in vama a autovehiculelor si vehiculelor folosite se stabileste pe fiecare categorie, prin ordin al ministrului Finantelor, in functie de vechimea si de caracteristicile tehnice ale acestora.

Citeste tot articolul in Cotidianul

Sursa: Cotidianul, 25 Iulie 2006
Autor: Ionut Tudorica

ph87gms 25-07-06 11:22

ai timp sa stai sa citesti tot ce scrie in ziare despre masinii...?!

alex2see 25-07-06 21:28

........aproape ca mi am scapat laptele pe nas .......dar uite o informatie subtila pentru tine ........te abonezi la ziar on line si ei iti trimit toate stirile bomba {monica gabor a fost dama de companie ... e t c }

MeHiGH 25-07-06 23:29

Stire Bomba ! Accident rutier in care si prim-ministru Romaniei, Calin Popescu Tariceanu a fost implicat!
Prim-ministru conducea( in seara aceasta, dar nu cunosc momentul exact ) in comuna Corbeanca o motocicleta(nu cunosc firma producatoare) , iar intr-un viraj, a pierdut controlul,intrand pe contrasesn si lovind frontal un autoturism marca Ford ( Mondeo ), care circula regulamentar , din sens opus!
Soferul autoturismului nu a suferit leziuni corporale, si NU este membrul vreunui partid(unele televiziuni sustinand asta).Omul este un reprezentant al unei oarecare firme.
Ambilor soferi li s-au recoltat probe biologice!
Din relatarea politistilor, vinovat pentru producerea accidentului este Calin Popescu Tariceanu.
Motocicleta dl-ului prim-ministru a fost dusa la foarte putin timp de la producerea accidentului la Bucuresti, lucru neobisnuit!
Masina implicata in accident ,a fost si ea dusa la Bucuresti, dar dupa ce s-au efectuat masuratorile!

Vibe 25-07-06 23:59

Sincer nu ma intereseaza....

DONU' 26-07-06 00:40

Tariceanu era cu Harley-ul!
Ata ete!
Se intampla si la case mai mari!

dragos2900 26-07-06 00:47

Donu' ............ mai ai un pic si faci 666 posturi ( :twisted: )

Gykutzu si atatt 26-07-06 00:51

Mai bine ramanea la 69!!:lol: :lol: :lol:

DONU' 26-07-06 01:21

Quote:

Originally Posted by dragos2900
Donu' ............ mai ai un pic si faci 666 posturi ( :twisted: )

Ba dar tu nu stii decat sa numeri cate posturi are fiecare?
Discuta draq despre ceva mai interesant!
Kamikazeee! :evil:

dragos2900 26-07-06 01:43

Quote:

Originally Posted by DONU'
Discuta draq despre ceva mai interesant!

Cine vorbea.......:lol:

bogdan_wrc 26-07-06 07:26

chiar ma..m-am departat rau si eu de 69..offf... ma duc spre 696.. :))

MeHiGH 26-07-06 09:38

faza e ca...nu mi-e mie de accident...e vba de faptul k , imediat dupa ce s-a prdus accidentul, motocicleta prim-ministrului a fost ridicata !

bogdan_wrc 26-07-06 09:39

asa si? care e probl? lasa la ei acolo :)

kraven_4_all 26-07-06 10:48

don`ule...ti`am gasit provocare:))un mertz de 115 cai ..sau aprox!!mi`a zis cineva k vrea "sa-ti cunoask" masina:))...pe joi sau vineri da o fuga pe la sala si vorbim:)...

Vladz 26-07-06 10:48

http://www.***********/html/4/8/9/1/384891.php care stiti masina asta :D eu unu n-am vazut-o pana acum :rolleyes:

bogdan_wrc 26-07-06 10:53

eu. posesorul mai are/ avea un ford probe v6 24V si un frontera... sigur stiti frontera. intre timp nu mai stiu nimic.

ph87gms 26-07-06 10:58

Quote:

Originally Posted by Proddigy
http://www.***********/html/4/8/9/1/384891.php care stiti masina asta :D eu unu n-am vazut-o pana acum :rolleyes:

mah stiu sigur k este din partea aia spre slanic dar nu stiu localitate .... :) mai mult k sigur .... din ploiesti nu`este sigur

bogdan_wrc 26-07-06 11:00

ce s-a intamplat aseara la sala. ca nu nu inteleg... ?

ph87gms 26-07-06 11:04

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc
ce s-a intamplat aseara la sala. ca nu nu inteleg... ?

mici tamponari , si leapsha :) ai inteles ceva

alex2see 26-07-06 11:08

stiu masina este superba

bogdan_wrc 26-07-06 11:22

get it ;)
pot ghici intre cine si cine..sper doar ca nu e nimic mai grav ;)

alex2see 26-07-06 11:25

din cate stiu eu sau de fapt din ce am vazut matiz-ul ROSU cu GENTI a incercat sa dea vant la o nova in boscheti

tng 26-07-06 11:51

bogdane
ce voiai sa faci ieri la sala masurand jantele?nu erai sigur de marimea lor? :-P :-)

Gykutzu si atatt 26-07-06 11:53

Low Damage Sa zic subti nu s a lovit nimeni!!:twisted: :twisted: :twisted:
O semnalizare mica!!:cry: :cry: :cry:

bogdan_wrc 26-07-06 13:12

tng..nu... reglam suspenia. masuram inaltimea fata de sol, distantele la cele 4 roti, etc
fusese prea lasata si am mai ridicat-o! si comparam si cu GTI-ul de langa mine. acolo gasisem un spatiu drept. si nu mai vroiam sa ma duc la service, ca nimeni nu face treaba mai bine ca mine :).
de ce nu ai venit sa ne salutam, ca eu nu te-am vazut. am cautat si o pompa cu apa, dar nu am gasit :(. am vazut ca s-au strans cateva maisni pe acolo, dar nu cunosteam pe nimeni si nici nu puteam sta ca eram super murdar pe maini.

tng 26-07-06 14:48

daca ai stii ce des trecem unu pe langa altu :D
noi nu prea stam in fata la sala acolo, ci in spate, la scari

dar vino la noi daca e, am facut odata cunostinta , atunci cand era si MAF`u, remember? :-)

bogdan_wrc 26-07-06 15:00

de recunoscut..parca te recunosc... dar nu te-am avzut ieir
eu am stat in fata ca acolo era locul drept. si imi trebuia drept.
oricum, cand mai ajung pe la sala...sigur te urmaresc :)

ph87gms 26-07-06 15:05

Quote:

Originally Posted by alex2see
din cate stiu eu sau de fapt din ce am vazut matiz-ul ROSU cu GENTI a incercat sa dea vant la o nova in boscheti

foarte foarte gresit ...... zck si cu unu cu o Bmv pisicutza

Gykutzu si atatt 26-07-06 15:08

C pisica mha era un rechin albastru!!;) ;) ;) ;)

dragos2900 26-07-06 15:10

Deci v-am spus eu ca nu a fost nimeni de fatza cand s-a intamplat si acum sunt numai speculatii....:lol:
A fost un mic poc de la o viteza astronomica de vreo 15-20km\h......care a rezultat cu geamul de la o semnalizare spart.....;)

Gykutzu si atatt 26-07-06 15:12

Si am incheiat subiectu!!!8)

kraven_4_all 26-07-06 21:41

cea mai iesit in seara asta??...sau atzi stat la vorbe la sala si pe kolt si atat??...sorry k n`am mai stat dar am fost sa fac o krte...si n`am mai fakut`o...si mi se strikse si dispozitia...as usual...knd sunt prosti in zona...adik aprox in fiekre seara!!...sau poate ati mai dat vreo tura de oras:))...vb maine...va ashtept maine pe la strand kre poate sa vina:))

ph87gms 26-07-06 22:15

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all
cea mai iesit in seara asta??...sau atzi stat la vorbe la sala si pe kolt si atat??...sorry k n`am mai stat dar am fost sa fac o krte...si n`am mai fakut`o...si mi se strikse si dispozitia...as usual...knd sunt prosti in zona...adik aprox in fiekre seara!!...sau poate ati mai dat vreo tura de oras:))...vb maine...va ashtept maine pe la strand kre poate sa vina:))

mai kraven ... am stat la sala ... :) si unde la strand ... ce strand

Gykutzu si atatt 27-07-06 01:48

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all

nu ai piiedut mai nimick decat vreo 3-4 sticle de bere,imi pare rau ca nu ai mai facut cartea si la strand No tengo Dinero
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kraven_4_all 28-07-06 06:50

n`are nik gigule!!m`am consolat cu kteva lacrimi ale lui Ovidiu!!!dak voi ati avut blondele alea 3-4:)...strandu s`a dus...next time...probabil dupa mare...kred...poate vine si drink team:)...

ph87gms 28-07-06 09:34

sa zici si tu la toti nebuni cand plecati la strand:-P

Gykutzu si atatt 28-07-06 15:26

Pai de plecat a plecat doar el mha a facut anunt da trebuia sa fim mai prompti!!next time Kraven ;) ;) ;) ;) ;)

All times are GMT +2. The time now is 09:14.

- Copyright 2026 4Tuning