![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Gandeste-te ca multi din noi si-au facut masinile in fata blocului in frig si ploaie si nu au avut hale si garaje de unde sa ii dea lumea afara. Am vazut ca mai sunt baieti prin Braila care nu cred ca nu te-ar ajuta daca le-ai cere ajutorul.Nu uita ca ptr. a reusi ai nevoie de incredere in sine si ignoranta ptr. cei din jur. Au revoir.
|
auzi nig-ule daca te ami aud vorbind asa cu dat foc la masina si tot felul de prostii te tai din lista pt Craciun :D frate tu ai cea mai tare dacie din Romania si fii madru de asta! bafta man si ai grija de tine
|
Nu te lasa influentat ai cea mai frumoasa dacie felicitarile mele
|
Quote:
|
Nene, io propun asa... sa iau eu si cu baietii cate o ranga, tu iei o foaie si un pix, si noi ne ducem sa il caftim pe seful tau!:D
Pana atunci tu ai tot spijinul nostru! |
si eu te ajut sirius:D:D
|
man nu asculta gura lumii,nu uita ca masina asta o faci pentru tine nu pentru lume
sunt destui oamenii pe aici care te apreciaza si te sprijina foarte mult pentru munca depusa la masina,iar ceilaltii care nu te sprijina sti de ce nu o fac,pentru ca pisica daca nu ajunge la strugurii spune ca sunt acri. stai linistit si termina cea mai tare dacie din tara asta numai bine |
Quote:
Bogdane stai linistit ca nu esti singurul care ai trecut prin faze din astea!Unii nu inteleg o pasiune, o dorinta de a face ceva in primul rand pentru tine, pentru satisfactia ta ca atunci cand termini o lucrare sa fii mandru de ea!Eu aud chestii din astea mereu, cum ca sunt "nebun" cu DACIA asta cati bani bag in ea si etc, pentru ca, cumnatul meu aduce masini din germania si imi e foarte usor sa imi i-au altceva oricand, dar nu am tragere de inima sa las 1300-tea mea cu care ma mandresc!Continua treba si lasa micile piedici care apar, asa e in viata!Bafta!!!!!;) |
Quote:
bafta si sincer e cea mai frumoasa dacie din romania.;) |
Quote:
imparta aceleasi sentimente ca si tine si nu cred ca sunt singurul din Romania....toti au acum fel de fel de VW ,BMW sau mai stiu eu ce harci de masini luate cu bani de mai stiu e unde dar cade casa pe ei si au uitat de unde au plecat de la BATRANA DACIE sau poate chiar de la caruta. ASTA E ROMANIA IN CARE TRAIM.DACA AI DACIE ESTI CATALOGAT IN TOATE FELURILE DAR NUMAI DE BINE NU....NU TE DESCURAJA>CEEA CE AI FACUT PANA ACUM E FOARTE FRUMOS>>>CONTINUA CEEA CE AI INCEPUT........ |
Quote:
Nu esti singurul care si-a luat "suturi in fund prin hala de la sef" :D:D.Nu iti fa griji mai ales ca de acum vine caldura si se poate lucra si afara. |
Va multumesc baieti..voi sunteti grozavi:-)
De felul meu sunt f optimist,de multe ori ii incurajez pe altii, si f rar pic in "borcanul cu deziluzii" dar acum cred ca s-au strans cateva chestii si de aceea.. Oricum,fiti siguri ca nu ma las cum n-am facut-o nici pana acum, dar cateodata e f greu, mai ales cu mentalitatile celor din tara asta..:rolleyes2 Va multumesc inca odata ca sunteti alaturi de mine si vei vedea rezultatele:-) |
Quote:
Perfect de acord cu ''bolidu' ",nu trebuie sa te lasi descurajat de oameni care nu stiu ce e pasiunea adevarata si satisfactia ca ai ceva unic.Bafta |
parerea lumii nu conteaza. eu m`am luat si am ramas cu o rabla. acum abea astept sa imi iau alta sa o fac si eu cat de cat...si jur k nu ma voi mai lua dupa lume.
|
Quote:
|
dacia nu e doar o masina ci o istorie intreaga! cine nu apreciaza dacia inseamna ca si-a uitat originile si istoria:D:D
|
Senzatia pe care o ai cu o Dacie nu o mai ai cu nici o alta masina...nu conteaza de model de putere ...etc.Eu unul nu cred ca as putea sta cu o masina pe care doar sa o spal...tre sa ma manjesc de ulei sa imi bag nasul pe la motor ca altfel nu ma simt bine.Tine Dacia fao cum crezi tu de cuviinta.Daca renunti vei regreta groaznic.Sti bine ca in tine e o pasiune nemarginita pe care nu o poti ignora.Dacia FOREVER !
|
Quote:
|
Quote:
cand am scos prima data masina pe drum si observam cum intorceau lumea capul dupa masina nu mi-a mai pasat de parerile acestor tip de oameni. Masina veche, iti va oferi ceea ce nici o masina noua nu iti poate oferi, iar o masina veche nu o sa iti poate oferi niciodata ceea ce poate sa iti ofere o masina noua Spor la munca ! |
Ai grija cu puntea aia spate, iti va crea oaresce probleme atunci cand vei dori jante cu offset mic si garda la sol joasa.
Acea punte, prin constructia ei (discuri prinse pe butuc (fostul tambur))... Am sa te las sa te dumiresti singur: cum are ecartamentul? ;) |
Nu-i problema, oricum pasajele se fac "dupa roata" .
|
Quote:
asa sunt multi . majoritate sunt gelosi (' sunt acrii cand nu ajungi la ei ') , dar toti intorc capul atunci cand treci .... caracter slab ..... fatalai parerea mea :D esti pe drumul cel bun , ar fi culmea sa renunti acum . te calc cu oltcitul :lol: tot sprijinul . numai bine |
6 Attachment(s)
De astazi masina este oficial inscrisa in Clubul Mak Motorsport Braila:-)..multumiri lui Iulica(Sirius).
Cu toate ca, culoarea scrisului pe toate parasolarele este rosu, pentru mine s-a gasit unul cu scris albastru,ca sa se asorteze:-) Si m-am hotarat si in privinta jantelor..8)..daca BBS nu se poate.. Muttley, pasajele spate vor mai fi odata lucrate, cand montez noile jante,astfel incat masina sa ramana lafel de coborata de spate;) Baieti stati linistiti ca am depasit momentul..de acum in continuare cu toate panzele sus:D |
misto rau! mai aveti lock si pt mine :):) dar dupa ce o termin :))
|
in Clubul Mak Motorsport Braila is numai dacii sau si alte masini ?
|
Bravo man...ma bucur ca ai depasit acel moment...Numai laude pt masina ta si pt tine care dai dovada de om cumsecade.Tot respectu si multa bafta..
|
vine bine parasolarul.si jantele ronal nu sunt rele.
|
Quote:
|
nu ai mai vb cu nimeni de jante cu G....?
f frumos parasolarul. si ronal-urile alea o sa fie mortale pe ea,bravo. |
Quote:
Iulica hai si tu cu parasolaru poate ne gasim toti in week-end sa facem poza de grup a clubului8) Va multumesc pentru apecieri, si mie imi place parasolarul,cu toate ca la inceput am avut indoieli cu privire la aplicarea lui.. OZN, am mai cautat dar nimic..oricum,odata cu montarea puntii am trecut la alta categorie..nu mai dau inapoi;) Modelul acesta de Ronal imita f bine BBS RM dar sunt si scumpe..129 Euroi/buc fara TVA.. |
Pasiunile inving Costurile!
|
uite bogdan aici cannavaro a avut f mare dreptate ca pasiunile nu cunosc limita de cost....
ai rezolvat ceva cu ala........:Dsau doar gura de el asa cum am zis eu? jantele alea cu R sunt f frumoase si dacia ta merita,e nr 1 in tara. |
ET 25... hmmm, nu cred ca intra pe spate... doar "ajutate"... :D Imi cer scuze ca nu te-am mai sunat cand am vb dar m-an luat cu treaba si a trecut ziua... Las poate ne gasim la un pahar de vorba la urmatoarea cursa, se zicea ceva de Aprilie initial...
|
Quote:
bogdan dar la voi nu sunt magazine auto care aduc la comanda jante ? |
Ozn,nu am apucat sa vorbesc..incerc maine.Oricum astept un raspuns tot maine de la cineva din oras,interesat de ele..
Nu e problema tizule, cand ne vedem vezi si puntea live si te lamuresti asupra tuturor aspectelor:-) tmkrf, eu am interesul sa mi le aduca la mine la munca,ca sa le iau in rate ca de unde sa ma fac 600 Euroi peste noapte..si mai trebuiesc si cauciucuri..:rolleyes2 Primul pas e sa vand rotile astea si apoi vad cum ma mai misc..:rolleyes2 |
Chiar vrei sa iei jante noi pentru masina ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
am eu...dar trebuiesc reconditionate. https://forum.4tuning.ro/501-anunturi-auto-vw/112056-vand-golf-1-ieftin.html |
Prea... comune... si in plus au J mic!
|
Astea sunt bune ?
http://img.photobucket.com/albums/v2...77internet.jpg Se numesc Smoor Roadster. Se gasesc prin Germania. Firma http://tuningaccesorii.blogspot.com/...ante-auto.html aparent le aduce. Mai sunt unele similare Konig Rewind. Cu unele d-astea ai rupe tot. Exact asa, miez auriu, buza polisata: http://www.technotoytuning.com/Rewinds/goldrewind1.jpg Deasemenea, exista si Rota RB (jante similare cu cele de sus). Please, nu strica frumusete de masina cu jante BBS, Ronal, ATS moderne ... Nu stiu de unde e obsesia cu ATS-urile Classic. Daca au fost pe SGM sau WRC asta inseamna ca au stil ? Sau ca sunt potrivite ? Se pupa ele bine, dar nu cel mai bine. Se pupa la masini nemtesti din anii '80. Uitati-va la poze cu masini clasice si spuneti-mi unde vedeti BBS, Ronal sau nu stiu ce. Decat unele de aliaj ca cele propuse pana acum, mai bine unele de tabla, intoarse. |
BBS RM ! atat ! ... stretched tire .. si ai un look crima :D da un add pe mess sa vorbim si noi :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning