![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
oare cine o fi fost cu ideea ?? Oricum, alexica a zis primu` ca ar trebui sa le scoatem si sa le cenzuram, si io l-am pus pe trafy la munca...:))
|
nu m`ai pus tu :d eu am zis ca e mai bine asa :D
|
eu am fost ala care a zis ca nu e nevoie de reclama (pus pe youtube and hi5 and stuff) :) pentru ca desi pare interesant pentru copii, celor care fac chestiile astea (astia care apar prin filme - habar n-am cine sunt, apropo) nu ar fi tocmai fericiti daca ar primi plicuri pe-acasa datorita filmelor/pozelor puse aiurea de niste pustani care n-au ce face :D
asta sa nu fie cu suparare pentru nimeni sau ceva, nu e adresata direct nimanui...dar cred ca am si eu dreptatea mea din punctul asta de vedere :p |
Quote:
Vreau si eu o lista cu cei care merg la 4td si masinile in care merg, si cu cei care vor sa mearga si inca nu au loc.MERSI. |
plictiseala...
|
plictiseala 2...
|
eu i`am zis aseara si lui dannykid ... si`a facut album 4tuning pe hi5 ... dar nu prea apare deloc in poze ( nu prea deloc ) ... mai mult ceilalti de la intalnire + comenturi ... kam deplasate.... :) si la fel parka avea si gpl intr`un timp.... nu`sh daca mai are si acum :)
|
frate, eu ii inteleg pe pustii astia...sunt entuziasmati ca au vazut multe filme cu NFS, dar nu e chiar asa :)
sunt riscuri toate treburile astea...nu e nici o smecherie nicaieri :) ma rog, o sa mai treaca ceva vreme si-o sa inteleaga si ei... respect. |
Quote:
|
ma ionica :) mai sus daca citeai .. era vorba de cenzurarea unor filmulete / poze .... ca masura de precautie .. sa nu se trezeasca nimeni cu plicuri pe acasa sau cine stie ce alte probleme ;)
dupa cum zicea trafy .... k a scos toate filmuletele de pe youtube / poze .. etc .. orice care ar fi putut insemna ceva " rau " pt cineva si o sa le puna inapoi dupa ce le cenzureaza numerele ;) intr`adevar nu MAI ai poze cu mine pe hi5 :) aveai una in care stateam cu spatele intre 2 masini :lol: si la comment scria ce esti tu si o mai pui si pe la avatar din cand in cand , dar trecem peste :lol: in fine.... nu ziceam neaparat de tine.. ci ce dannykid ... :) care si`a facut un album ... cu niste poze... eu cel putin as fi intrebat daca il faceam inainte mai ales in conditiile in care nu apare decat intr`o poze... in restu alexika , lupalb , robbert parka.... masini...:) http://www.hi5.com/friend/photos/dis...erId=108850569 |
Quote:
da ai dreptate chiar aveam o poza la avatar in care apareai si tu cu spatele , in filmele puse de mine pe youtube nu apar numerele de imatriculare , si pe hi5 nu e nimic " ciudat" poate doar poza cu Trafy si corrado lu Kalu si anume aici http://www.hi5.com/friend/photos/dis...erId=108849038 |
http://www.hi5.com/friend/photos/dis...erId=108849038 aci apare Caddy :))
|
Quote:
|
Quote:
Robbert: o sa sterg acel film in care ziceam "varza" :))si o sa tai partea aceea ;) |
poti sa stergi de tot, ca mi'am luato de la inceput rau si n'am mai incercat sa'l prind , mai venea si masina din fata....
|
1 Attachment(s)
ma baiezti ia datimi un sfat (kaluvr6 in special ca e cunoscator) am gasit un audi 100 coupe gt in stare f buna
se merita sa il cumpar sa investesc ceva in el in exterior muzika si destea mi- unu imi place si as vrea sa o fac unika cum e corrado lu kalu deci sa o iau se merita? |
Este Quattro?
Pare cam neglijat dar daca ai de gand sa investesti in el si mai este si quattro ai salva o legenda din lumea raliului. |
nu e quatro are 1.8 benzina tractiune fata
|
are tata un quattro, si daca nu e quattro... nu stiu ce sa zic, mai ales ca e si din olt, si aia rup masinile....
Daca te decizi sa o iei, sugerez sa iei un mecanic bun sa iti spuna cate ceva despre masina....vb cu kalu` ca ma gandesc ca omu` stie un mecanic bun prin valcea si te poate ajuta.... |
am nevoie urgent de un nokia 6300 maxim 4 mil
|
Quote:
|
si io zic ca se merita ... imi plac mult de tot audiurile si bmw`urie din `90....... intrebarea e aai bani sa o faci ?
|
ceask ai vreo poza cu ursu tau ? abia astept sa il vad:D
|
deci, eu zic de acum sa nu puna decat trafy poze/filme pe net...zic ori sa fie un site privat cu toate, ori sa fie facute ca lumea daca le pune pe youtube...
m-am saturat sa puneti toti filme cu mine si poze cu mine...pe bune, sunt satul... ori asa, ori urmatoru' care pune aiurea...se cearta cu mine :) ceau. |
gata am scos toate filmele cu liniutele ....nici ca o sa mai filmez ceva :-Pca sa nu mai apara discutii
|
Pt a ajunge la ROMEXPO:
Conty™: intri in militari Conty™: apoi faci stanga la cora acolo Conty™: si mergi vreo 5 kilometri Conty™: pana la casa scanteii Conty™: si de acolo se vede romexpo Conty™: tre sa treci peste podu grant Conty™: fac io cu metrou si cu tramwaiu vreo 45 de minute |
Quote:
crezi ca iesti pregatit pt o asa investitie, sau macar pe jumate? |
am bagat vreo 13 14000 pana acuma si tot mai am o gramada sa`l fac cum as vrea eu....fara sa umblu la motor. Parerea mea pt oricine vrea sa`si ia o masina veche si s`o faca a lui, daca n`ai bani nu te baga pt ca e foarte mult de tras. O sa te lase mereu cate ceva, serviceurile mari n`o sa se bage pt ca e masina veche, o sa umbli din carpaci in carpaci, pana o sa faci masina sa arate cat de cat si atunci o sa umbli si la alte serviceuri, unde preturile sunt mai mari si tot asa. E un fel de joc :)) pleci de jos sa ajungi sus :)) eu recent am fost la audi cu o problema electrica si dupa ce mi`am descarcat sufletu acolo la unu si i`am zis ce are masina imi zice ca nu se baga la masini sub anu 2000 :). Eu de obicei o fac la MArshall. In fine, parerea mea e sa nu iti iei deca daca esti foarte pregatit pt ce o sa urmeze. A mai fost corrado ala galben in vl si a fost vandunt din acelasi motiv, trebuiau bagati foarte multi bani in ea.
|
geo, lasa lasa, ca stiu io, ca tu nu impresionezi pa chelie ala, lol, o janta de a ta facea cat masina lui, si ala tot tzaran de ala coclit : domne ia stiftu de aici.... ce handicapat...
Anyway, cand pleci ?? ca daca ajungi inainte, filmeaza si tu ceva pe drum, pe autostrada, si un pic pe acolo.... si ia laptopu` cu tine, il alimentezi de la bricheta dreaq:)) numa sa faci filme la greu cu pregatirile, ca atunci vezi toate chichitele la masini. And wait for us, cause we're coming... |
ba lupene......in final cati mergem cu tine ? la cat plecam ?
P.S: bafta la curatenie |
La 7 in parcare la Kaufland cine vrea sa mearga dupa noi(eu, Thex Jr si Thex Senior) si Mugeescu
|
intelesesem ca plec cu lupalb de pe republicii..acuma nushu....:)
|
@ trafy- o sa vezi masina ...... ca sa ajungeti la romexpo ..... e super banal ...... mergi drept cum vii de pe autostrada ..... acolo la armata poporului (sau unde e cora) faceti stanga ....... o tineti tot drept ............si o sa ajungeti la arcu de triumf .....acolo e un giratoriu ... si voi trebuie sa faceti cumva stanga sa ajungeti pe kiseleff .... si mergi pe kiseleff pana la casa presei libere (sau casa scanteii - cum vreti sa ii ziceti) ... si de acolo faceti stanga (o sa vedeti romexpo) - asta e cel mai banal drum dar Atentie - nu si cel mai scurt pentru ka o sa prindeti aglomeratie.
Ps. @ Kalu - la cine iti faci problemele electrice la Marshal - la unu liviu ? :D |
Quote:
|
discutii diverse....am auzit si eu un zvon...de la o pasarica:D.....ca cica m-as lauda eu la nustiu cine ...cica la colegi...ca merg eu cu voi si ca nustiu ce:)))=))))wow....
|
Quote:
Cum iti explici insa ca la 2 zile deja fremata internetu` despre treaba asta?? Eu am dat tot ce am filmat eu ca sa se faca un filmulet pentru NOI, nu pentru toti copii de 16 ani care se viseaza in desene animate japoneze sau in "2f2f" Si acum, daca restu nu sunteti de acord cu mine, astept argumente.... |
nu frate....da de cand si pana unde sa spus chestia asta de mine:|.....
|
Quote:
si toti sunteti la fel, sunteti doar niste pustani, habar n-aveti cum stau treburile astea de fapt si toti vorbim uneori in plus...dar totusi fratilor...noi nu v-am luat pe voi decat ca pe niste prieteni, ne-am purtat frumos si p**a mea...nu v-am cerut nimic etc...nu stau eu sa-mi aud apoi cacaturi ca cine stie ce copil vorbeste pe la nu stiu care de mine ca ma dau la liniute cu X si cu Y si ca ce prieteni smecheri aveti si etc... aia m-a deranjat mereu, aia m-a suparat mereu... dar ma rog, raman la ideea ca intr-o zi va veti maturiza toti si nu ne veti mai face nebuni cand vom incerca sa va explicam ceva si veti intelege si singuri treburile astea... hai ceau LE: si inca ceva, "pasarica" care a zvonit mai departe suge cucu...copii forjati, auziti ceva intr-o parte si mergeti in alta parte sa ziceti ca la clasa a 2-a...n-are voie omu' sa aibe pareri ca repede sare vreunu' de cur in sus...si apoi sariti iar de cur in sus ca cica va privim de sus, sau ne purtam urat... grow the f**k up... |
:)),....io vreau sa stii ca nu's dala cu papagalu :P:P...si atat....
|
care vine cu colindul la becali?:)))
am vazut ca se castiga bine:))...trebuie sa sti si crezul?:-? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning