![]() |
re: Club Ford Capri
Quote:
|
Quote:
masina e terminata. trebuie sa ii refac aripi fata, aripi spate, podea, praguri.........etc. m-ar duce undeva la 1000 de euro tinichigeria si vopsitul cred. stie cineva un mk1 mai bun in banii astia? |
Quote:
am pus eu poze anul trecut aici pe forum. dar de ce nu iei tu un V6 sa-l pui? ti-e teama de faza cu omologarea? |
salutare..mai traiesti :)
cum mai arata capra, tehnici folosite, bani investitzi.. baga detalii sa vaza si ochii nostrii :-P :-P[/QUOTE] da mai traiesc si jo :) chear luni ma incep de ea mai serios deci luni o bag la tinichigerie am gasit pe unu car mi-l face in sfirsit ca nu prea se mai ocupa nimeni aicea pe la noi cu masini mai vachi !! :) |
mai este un capri galben in sf. gheorghe... de vanzare.. baiatul cerea undeva la 1400 eu... dar masina are nevoie de o aripa si o capota ( a fost lovita).. daca vrei ma interesez...
|
am vorbit cu tipul din sf gheorghe. e cam aceeas poveste cu asta de l-am gasit eu. adica si praguri si altele care ar trebui sa le descopar singur.
|
ce motoare mai aveti de vanzare? sau daca poate aduce cineva din afara vreun motor de capri mk1, sunt interesat
|
"am pus eu poze anul trecut aici pe forum. dar de ce nu iei tu un V6 sa-l pui? ti-e teama de faza cu omologarea?"
M-am interesat cat de cat, tot ce aud e ca nu se omologheaza, mi-ar conveni un ,de bani cred ca fac rost, depinde si motorul cam cat ar ajunge... tre' sa fac si RAR-ul si ITP-ul si nu pot umbla pe shmen... Daca aveti ceva de vanzare, motoare (bune sa fie, functionale) astept oferte, preturi... nush... |
Quote:
|
nu a zis k are sau a pus poze cu capra, ci k este la Focsani una :-P
Quote:
|
3 Attachment(s)
asta-i capra de Focsani. nu mai poatre fi inmatriculata dar ptr. pista e excelenta. m-am mai uitat odata acu o sapt. la ea si e buna ca tabla, bordul nu e crapat deloc,iar tapiteria.... e mai buna ca la un mondeo 2005
|
ahhh, faimoasa capra din '73 parca..data la Remat pt 30mil....in contul unui Logan de *** ..ai pus poze cu ea intr-adevar anul trecut..am sunat atunci...dar degeaba..e scumpa..1.000Eu fara nici un act :???: :rolleyes2
Quote:
|
mc fain de poze:) cred ca o sa fac un drum la Focsani, poate reusesc sa iau niste piese de pe ea... daca motorul e de sierra chiar nu merita, bine nefiind omologat...
|
programul rabla e cam asa: tu dai rabla la o firma de dezmembrari si primesti bon de 30 mil. de la stat-NU DE LA FIRMA. Firma in cauza primeste masina fara nici un cost si are datoria sa o dezmembreze-sa o scoata din uz. pe bulangiu nu l-a costat 1 leu vechi masina. a primit-o si gata. si vrea 1000 euri? kcam-as pe natia lui
|
Quote:
|
da', numai uite..k eu dezmembrez 2 Ford-uri...si am belele cu vecinii k deja am 3 masini la bloc..dk le-as spune k mai am una la cineva intr-un garaj, si k e din '62..si k maine mai vreau sa cumpar o buburuza...m-ar linsha..:lol::lol:
deja am mutat o masina acum o saptamana k n-avea loc unu' de ea..sa-si repare dracia lui de ***..LANGA garajul lui..asta e..:( nu toti pot face o dezmembrare..sau sa stocheze masini pt revanzare..din cauza celor din jur si la ce aglomeratie e la noi..si la altii au oarecum dreptate :wink: :( dar cel cu capra rosie..putea macar sa incerce s-o vanda si cu V6 2.0 cat am inteles k are pe ea, ar fi luat cele 30mil si in plus..mai ales k arata binisor masina, numai k poate nu are acces omu' la net :-P |
11 Attachment(s)
era un ghijog care si-a luat logan.
-peste altele, ce au facut astia la pimp uk mi se pare.....bleah. ultima poza, cireasa de pe tort e o... granada....da, stiu! |
Quote:
superba capra, asta am vazut-o pe MTV mai de mult.:-) vopseaua ii super da park mai bine era un nergu mat:twisted: |
care aveti un bloc de lumini de ford... chiar defect..???
|
codrine.. cum era chestia aia cu schimbatorul de viteze.. pentru ca sa am o cursa mai scurta..???
|
Quote:
Apropo de motor neomologat....m-ai obosit degeaba la telefon si vad ca mi-am irosit timpul cu tine, Omule, este omologat, acte in regula, motorul de Sierra pe injectie este trecut in Cartea de Identitate si Talon.Ve vrei mai mult?ai auzit numai si nu ai mai inteles!:twisted: |
Quote:
|
Se pare ca am fost descoperiti... ABANDON SHIP!!!! :)))
|
Quote:
asta am auzit k e mot de Sierra perfuzat..neomologat ..:) a fost greseala se pare...oricum..nu mai intra la categoria retro cu acel motor..pt cei ce erau interesati de asa ceva:wink: |
Quote:
cum naiba sa dai Quote la textul scris de cineva..apoi Quote la textul tau..si sa mai precizezi k e pt cel caruia i-ai dat Quote prima oara :oops: :lol: oricum e lovita capra ta..stanga fata, aripa, capota, far, bara de aia nici n-o mai ai..ce mai conteaza ce mot are cat timp e trosnita si la 1.400Euro..sau 1.500 cat mai ceri prin alte locuri? asta era toata treaba ...nu am nimic personal cu tine..initial si eu eram interesat de ea...nu ma intereseaza sa ti-o desconsider k n-am ce cashtiga, am zis doar ce am auzit.... Succes la vanzare... |
Quote:
Iar spre deosebire de unele Capri am frine betooon! Si merge de ruuuupe asfaltuuu! Shi normal ca-s dus din moment ce mai am pe linga ea inca un Capri Mk1, shi pt. cultura Domniei Voastre, asta are si certificat de vehicul istoric! Shi normal ca-s dus din moment ce mai pe linga ele, un Ford Granada Mk1, in stare perfecta, cu mot de 2300 si 6 in V! Asha ca eu va doresc o palavreala sanatoasa, teme v-am dat, shi ma car la Somn!Noapte Buna!:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
pei ziceai ca pleci. acu' juma de ora ! :D
|
******Shi normal ca-s dus din moment ce mai am pe linga ea inca un Capri Mk1, shi pt. cultura Domniei Voastre, asta are si certificat de vehicul istoric!
Shi normal ca-s dus din moment ce mai pe linga ele, un Ford Granada Mk1, in stare perfecta, cu mot de 2300 si 6 in V! ***** am vazut masinile.. m-am imbolnavit... atat capri-ul cat si granada sunt fara repros... TOATA STIMA..!!! apropo.. duminica asta in Covasna e Nedeia Mocaneasca .. la Champing-ul V. Zanelor ....... care ajungeti pe acolo spargeti un geam la o masina si vin in 3 secunde...!!! ar merita sa facem o intalnire acolo in viitorul apropiat preturile la casute sunt destul de mici ...aproape totul renovat....... spatiu din belsug .. si sunt la egala distanta de toti..etc.. |
buna ideea, dar nu luna aceasta...
acum am si o belea cu un mosh..de la care am cumparat o masina acum juamte de an...:cry: in August poate vizitam Caprarul politzist :oops: |
ah... te astept cu mascatii.. m-ai data de gol..!!!
|
oh..draci..mi scuzi...da' eu vorbeam de altcineva, baiatu' acela Miro...credeam k el vorbeste de la tine de pe comp..bah da' mai hotarati-va odata care scrie :lol:
ce spuneti de aradeanul asta? ce-mi place? lucrarea in tabla ..ce nu-mi place? pragurile, jantele de kaki, viitoarele stopuri(triple dupa cum se vede) si motorul ala de 2L si 160Cp :oops: http://www.***********/html/1/7/6/6/591766.php codrine..uite la vecinu'..de la 10.000Eu..la 8.000E ulterior pe alte site-uri..acum e la 4.500Eu..halos grav baiatu' la bani, pt k dk iesea in pierdere..n-o mai dadea cu pretul actual.. :-P http://www.***********/html/9/7/8/7/589787.php de unde scot toti niste puteri asa aiurite la caprele lor..n-am idee..95CP...bine k a scos din evacuarea si filtrul originale te pomenesti :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2.-sub ea se pune o teava lunga de 2 cm.care "imbraca" tija skimbatorului(teava e taiata pe lungime sa o poti cracana si baga pe tija) 3.-se face o flansa de 2 cm. grosime de forma celei originale(triungiul cu 3 gauri)care se pune intre cutie si flansa originala a skimbatorului,fixandu-se cu suruburi ma lungi cu...2 cm. pozele sunt cu cateva pagini in urma. mk1 ala facut din tabla e frumusel dar pana la capat.....mult mai e! pretul e ptr. masina completa sau ca-n poze? oare! |
s-o fi plictisit baiatu' ...
cum scot parghia cu rulmentul d presiune ? k vreau sa scot carcasa cutiei de viteze..si am scos 3 suruburi doar..al 4-lea..e bine ascuns sub parghie :cry: am auzit k trebuie sa trag haotic de parghie..pana sare din nit-ul acela... dar nu vrea niebuna :lol: :( si rulmentul cum iese din parghie? am incercat sa-l rasucesc...dar nimic.. :shock: :rolleyes2 |
mesaj pentru flooriin, daca mai citeste thread-ul:
Inainte sa cauti o masina veche ar trebui sa iti pui cateva intrebari (seturi de intrebari)i: 1 si cea mai importanta: Am bani sa ma bag in asa ceva? O restaurare customizare sau ce vrei tu, sub 4-5 mii nu o scoti oricum ai da-o.. numai niste jante si cauciucuri pe 17 te duc la 1800 de euro. o vopseala inca 1500 si partea cea mai importanta, mecanica (motor, transmisie si suspensii) o sa pape restul. o sa auzi ca o vopsea e 500 sau 3000, dar intreaba inainte sa te apuci. o sa auzi ca un amortizor e doar 2 milioane, dar aduna-le pe toate pe o foaie de hartie. 2. Sunt genu de om care sa aibe asa o masina? o sa mesteresti in ea? esti destul de priceput sa mesteresti la ea? ai suficient timp sa mesteresti in ea? ai un loc in care sa o tii cand mesteresti la ea? Ca si sfat, cauta o masina care sa-ti placa si scrie pe o foaie tot ce e in neregula cu ea si pe urma vezi daca se pot toate remedia. Asigura-te neaparat ca o poti duce la capat, ca ai cum si cu ce sa faci asta. Succes la vanatoare!!! |
Quote:
-si ca sa dai parghia jos-la T9 sau cea in 4 trepte, nu trebuie efort.nitul nu trce printr-o gaura ci printr-o furca,deci trage spre lateral |
2 Attachment(s)
am tras..si am tras..da' in final o cracanez furca:oops: ..cutia ma intere k e in 5 viteze..si cui i-o dau ii trebuie carcasa ambreiaj de V6..nu OHC cum are cv acum..
ptiuu mama ei de furca |
cumpar motor !:D
|
vand cutii viteze in 4 trepte cu carcase ambreiaj pt OHC sau V6 :wink:
1 bulion bucata |
| All times are GMT +2. The time now is 07:50. |
- Copyright 2026 4Tuning