Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   Cand au inceput circuitele in Romania? (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/159581-inceput-circuitele-romania.html)

Dacia-Motorsport 31-12-12 20:24

Re: Cand au inceput circuitele in Romania?

6 Attachment(s)
Inca una care va duce steagul inainte.

George RHD 31-12-12 20:25

asa sa ne ajute dumnezeu :-P

cornel1955 31-12-12 21:11

Quote:

Originally Posted by Dacia-Motorsport (Post 5302447)
Inca una care va duce steagul inainte.

Da...frumos si mai frumos este ca se mai gandeste cineva la masinutele de pe vremuri...felicitari ! Si sa va zica si Moshu' din toata inima LA MULTI ANI si sanatate cat cuprinde ! Acum ca am scapat si de Apocalipsa :lol: sa vin si eu cu plugusorul :

Aho, aho, copii si frati
Stati putin si nu manati,
Anul nou sa-l asteptati,
Si cuvantu-mi ascultati

IA MAI MANATI MAI FLACAI!
SI SUNATI DIN ZURGALAI !

Poze noi sa mai bagam,
Amintiri sa depanam,
Cai putere sa ne luam
Si pe ei sa-ncalecam !

Si fie anul ce vine,
Sa ne fie si mai bine,
Benzina sa curga valuri
Si piloti numai cu lauri,

IA MAI MANATI MAI FLACAI!
SI SUNATI DIN ZURGALAI !

De urat asi mai ura,
Si sa tip din toata gura:
VTM SI CIRCUIT,
Noi de asta am venit,
Si de-aicea nu plecam,
Daca nu ne saturam !

LA ANU' SI LA MULTI ANI !

George RHD 31-12-12 21:27

sanatate multa domnu cornel o sa le vedeti la start anu asta una albastra una galbena construite in stilu vechii cum au fost ele odata, eu si cu nicu le vom aduce in parc cu prelatele pe ele ,an nou fericit

ROAD EMPIRE 01-01-13 00:19

1 Attachment(s)
O poza pusa de George pe feisbuc.

Dacia-Motorsport 01-01-13 00:50

2 Attachment(s)
Inca 2 poze cu nova.

ROAD EMPIRE 01-01-13 09:50

1 Attachment(s)
Sa aveti un An 2013 BEstiaL !!!!!
LA MULTI ANI TUTUROR ! ;)

Rusanescu 01-01-13 12:14

Bine aţi sosit în 2013!
Vă doresc călătorie plăcută şi înteresantă în continuare!
Rusănescu

Dacia-Motorsport 01-01-13 12:33

1 Attachment(s)
Va doresc tuturor un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese.
LA MULTI ANI 2013!!

George RHD 01-01-13 12:57

va doresc an nou cu multa benzina in sange ,multi caii putere .la multi ani multa sanatate si liniste in suflete

valentin.nemtanu 01-01-13 16:50

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dacia-Motorsport (Post 5302501)
Inca 2 poze cu nova.

Permiteti si de la mine una , pe sosire la Paraul rece. Cam din anii 93..94, dar pilot.......:?::?:...( poate ma ajuta cineva )

Gabi 01-01-13 17:35

Slabe sanse sa fie din '93-'94, pentru ca Nova (sau, ma rog, Dacia R524) a aparut, daca nu ma insel, in 1995.

ROAD EMPIRE 01-01-13 18:21

2 Attachment(s)
Fosta masina a lui Iancu Nita !!

ROAD EMPIRE 02-01-13 18:48

2 Attachment(s)
asta e masina lui Necula sau ? ca el parca avea alte numere. stiu ca si Ciuca a mai mers pe una ca asta. sau ma insel ?

ROAD EMPIRE 02-01-13 19:03

1 Attachment(s)
Pana imi raspunde cineva, am sa pun o poza cu Parvulescu pe Valea Domanului.

PS: Stay Tuned ca revin cu poze in exclusivitate !

ipcc 02-01-13 21:02

Nu cred ca ii de pe Doman poza, nu seamana cu nici un viraj

ROAD EMPIRE 02-01-13 21:32

14 Attachment(s)
IN premiera ! poze primite cu amabilitatea Dnei CARMEN BOTOAGA .
Vi le prezint aici. Sper sa recunoaste-ti personajele :)

BTL-gordini 03-01-13 10:59

E masina lu' Dan Necula, aceste poze sunt luate dintr-un reportaj facut de canalul francez M6(vezi in coltul de sus) si este postat si pe you tube filmarea,din care fac parte si aceste poze;acolo este prezentata masina de Necula smai ales ca o puteti vedea in " program de lucru larpm-uri multe
":lol:.
E dificil de gasit ca nu mai stiu cum se numeste , ceva de genul : motorsportul din romania,nu stiu exact.

zbvz 05-01-13 21:40

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 5303748)
asta e masina lui Necula sau ? ca el parca avea alte numere. stiu ca si Ciuca a mai mers pe una ca asta. sau ma insel ?

Mie mi se pare ca este masina lui Marisca de pe vremea cand alergam eu cu VW GTI in lupta cu Verner Hora si Obrejan......
Pe vremea aia "ingineru"NECULA alerga pe cea mai tare NOVA din parcare.....mai tare ca a lui PUIU RUSU care a dat cu ei de pamant:lol:.......libertele erau pentru pafaristi ....."particulari" ............ Marisca..........:oops:

Rusanescu 05-01-13 22:25

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 5303914)
IN premiera ! poze primite cu amabilitatea Dnei CARMEN BOTOAGA .
Vi le prezint aici. Sper sa recunoaste-ti personajele :)

Cătălin PETCU,
Corneliu BUŞULESCU,
Sorin ITU,
Heinz GOLLNER,
George GRIGORESCU.
Ionel MĂLĂUŢ,
Florin NUŢĂ,
Vlad BIJI,
Dodo TOMA,
Constantin DUVAL,
...
....

ROAD EMPIRE 06-01-13 09:35

Quote:

Originally Posted by zbvz (Post 5307441)
Mie mi se pare ca este masina lui Marisca de pe vremea cand alergam eu cu VW GTI in lupta cu Verner Hora si Obrejan......
Pe vremea aia "ingineru"NECULA alerga pe cea mai tare NOVA din parcare.....mai tare ca a lui PUIU RUSU care a dat cu ei de pamant:lol:.......libertele erau pentru pafaristi ....."particulari" ............ Marisca..........:oops:

Da DA ! Cred ca ai perfecta dreptate !

@ multumiri Dnule Rusanescu :-)

valentin.nemtanu 06-01-13 13:30

1 Attachment(s)
Pot sa completez pe cei identificati de d-l Rusanescu cu brasoveanul Heinz Goellner aflat in anii de dupa '90 printre protagonisti, si, inca o poza cu Golful sau la Izvorul Muntelui - Neamt.

Robert Coca 06-01-13 19:09

1 Attachment(s)
Rasnov. Nu mai stiu anul ca eram prea mic. Stiu ca luase foc dupa ce s-a rasturnat.

saby-sebastian 06-01-13 20:54

Incep sa apara poze cu novele kit car,nu-i un lucru rau ma si miram ca nu prea existau poze clare cu ele pe internet

bobby_gsi2 06-01-13 22:18

Quote:

Originally Posted by Robert Coca (Post 5308676)
Rasnov. Nu mai stiu anul ca eram prea mic. Stiu ca luase foc dupa ce s-a rasturnat.

Cu casca in mana pare sa fie Dan Necula.

Robert Coca 06-01-13 22:39

Sau Stefan Vasile? Stiam ca Novele astea suparate o fost doar 3. Puiu Rusu, Heinz Goellner si Stefan Vasile. Este posibil sa ma insel.

bobby_gsi2 07-01-13 08:27

Adevarul este ca seamana Nea Fane cu Necula. Din cate se vorbeste Nea Fane nu prea a sarit pe afara....in schimb Necula a mai facut escapade in decor . Oricum Dan Necula are o colectie impresionanta de materiale de pus aici....insa din pacate nu frecventeaza forumul.

ROAD EMPIRE 07-01-13 08:40

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Robert Coca (Post 5308977)
Sau Stefan Vasile? Stiam ca Novele astea suparate o fost doar 3. Puiu Rusu, Heinz Goellner si Stefan Vasile. Este posibil sa ma insel.

Si Obrejan a pilotat NOVA ! Dan Necula evident. Si din cate imi aduca aminte si Bogdan Marisca. Iata poza ;)

Rusanescu 07-01-13 08:46

La Mulţi Ani şi belşug în toate celor care poartă numele Sf. Ioan.

Rusănescu

ROAD EMPIRE 07-01-13 09:00

20 Attachment(s)
Hai ca pun toate pozele ce le am cu "spucaciunile". Tin sa va spun ca unele sunt facute chiar de Nelutzu de la Resita. :-)

ROAD EMPIRE 07-01-13 09:45

6 Attachment(s)
inca o tura ! :D

Rusanescu 07-01-13 10:14

Quote:

Da, sigur este Dan NECULA la VTM Râşnov, cu nr. 7, probabil 1998 sau 1999, aşa cum spune chiar el.

Robert Coca 07-01-13 11:10

Cu toate ca eram prea mic atunci si nu realizam prea multe din ce se intamplau atunci dar mi-e dor de vremurile alea. Parca mergeai cu alta placere la curse.

popasan 07-01-13 11:58

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 5303748)

Filmarea de care pomenea, Dani si din care provin aceste poze. ;)
youtube.com/watch?v=M_ZehYy8eR0

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/M_ZehYy8eR0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Rusanescu 07-01-13 12:26

Acest film a fost facut de corespondentii de la canalul francez M6 (unde a fost prezentat), la etapa de viteza in coasta MAGURA - judetul Buzau, apoi li s-a prezentat locul unde acum este lacul Vacaresti, unde visam noi cei de la automobilism, karting si motociclism ca se va construi mult doritul circuit.

cornel1955 07-01-13 15:53

3 Attachment(s)
Acum ceva vreme ma contactat pe PM Tiberiu Gedeon care este in Germania...vroia poze cu el...am pt el 2 poze (mai scormonesc prin arhiva !) si scuze de intarziere dar iesi si tu aici sa ne "inmultim" :).... pt cel al carui post a fost sters (si era normal) am 1 singura poza care cred ca va fi suficient..va intelege mesajul....mai umblu la "arhiva" sa vad ce mai gasesc cu Eastere comuniste :twisted:

cornel1955 07-01-13 16:57

Quote:

Originally Posted by Robert Coca (Post 5309379)
Cu toate ca eram prea mic atunci si nu realizam prea multe din ce se intamplau atunci dar mi-e dor de vremurile alea. Parca mergeai cu alta placere la curse.

Asta o poti spune in fiecare zi...este adevarat, dar gandestete ca peste 30 de ani se va spune la fel despre cursele 2012 :)...super-tehnologia ne va distruge sportul asta asa de indragit...EVOLUAM SAU INVOLUAM ???...si ca sa destindem un pic atmosfera sa va zic ce a patit Tibi Gedeon la viteza in coasta Sf. Ana 1983...Noaptea la hotel la Bavanyos neam culcat toti mai putin Tibi care era stresat de un sobolan care i se urcase pe piept...nu a dormit toata noaptea, dar a doua zi el a iesit pe 2 eu pe 3...iam zis sami imprumute si mie sobolanul cursa urmatoare....:)...LA MULTI ANI IONILOR SI IOANELOR !!!

bobby_gsi2 07-01-13 22:19

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 5309288)
inca o tura ! :D

Cine credea ca or sa ajunga asa valoroase pozele cu novele? :) Daca stiam pozam una de H care isi tot facea veacul langa blocul meu cand eram copil. Si acum imi aduc aminte vag nr de inmatriculare AG 0X AXX sau ceva de genu`. Oricum nu toate din poze sunt rele...apar si de grupa a. Eu tot ma uit sa imi recunosc jantele in vreo poza.....insa nimic concret. Fiind pe 15 ori le foloseau "greii" la macadam ori a-ul la asfalt.

ROAD EMPIRE 07-01-13 22:42

7 Attachment(s)
inca cateva de pe spucaciuni

zbvz 08-01-13 20:37

Quote:

Asa este...a luat foc
A fost cea mai stupida rasturnare a unei masini de curse....am filmul facut de PANOCEANIC care facea filmari pe acea vreme...
A avut o franare perfecta in acul ala de par de la Rajnov....nu inteleg cum a putut sa se rastoarne la asa viteza mica......

All times are GMT +2. The time now is 08:42.

- Copyright 2026 4Tuning