![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU
Quote:
ROBERT ( TAU ) sper sa ai dreptate si cel ce va cumpara masina va avea grija de ea , deoarece in 90% din cazuri cine cumpara o masina modificata nu prea are grija de ea la fel ca prprietarul initial sau cel care a modificat-o!! :idea::rolleyes2 Bafta NOULUI proprietar si bafta si tie in viitor !! ;):idea::arrow: |
o vinzi cu tot cu muzica? orcum pacat, dar te inteleg :lol: Doamnea ajuta sa nu aibe soarta altor daci modificate si vandute....
|
fara muzica, doar cu 18 difuzoare! atat
|
pacat d ea...e prea tare mashinutza aia...sa speram k va avea si ala grija d ea aja cum ai av u.
|
Bun, bun...vinzi Dacia, dar ce urmeaza Tau...? n-ai tu cum sa stai asa, degeaba...;)
|
mi se pare ca masina sa vandut...daca nu ma scuzati...greseala mea:)
|
Quote:
|
Quote:
tare remarca asta ... sau peste cativa ani o sa ii povsteasca de celebra dacie TAU ( culmea modificata de Robert si copilul sa ramana cracanat :lol::twisted: de ce tata are :D;) ) |
Oricum felicitari!
Pana acum ai facut exact ce ai vrut si cum ai vrut si a iesit masina pe care probabil ti-ai dorit-o.Dar indicat ar fi ca macar acum sa tii cont de sfaturile celor de aici.Ai putea incerca cu niste jenti cu cauciucuri profil mic.......Cat despre trecerea de la trei prezoane la patru se poate face in doua variante: 1.ori schimbi puntea de spate cu una de Renault 12 sau 18 2.ori pui flanse pe masina Oricum felicitari!!!!! |
Quote:
|
Quote:
:yes::yes::yes::bat: |
probabil a citit doar primul post din tot topicul......;)
|
TAU dabea astept sa vad ce ai de gand sa faci cu urmatoarea masina. imi pare rau ca ai vandut dacia dar asta e doaqr nu o tineai pana la adanci batraneti tre sa avansam din cand in cand nu?bafta tie si celui care a luat masina si sper sa o mai vedem la salon cu ceva noutati
|
poate noul propietar va face un topic ...in care ne va arata cum continua....
|
Quote:
|
Sa inteleg ca a crapat electromotorul la TAU? Ai trimis un mass in seara asta pe mes...
|
da asa este.....
|
La multi ani Robert!!!!!!!!!Am primit azi un mail in care zicea ca e ziua ta
La multi ani din nou si sa ai parte de tot ce iti doresti alaturi de familia ta si la mai multe realizari in domeniul auto.... |
Mail? wow de la cine? Ciudat! Merci frumos pt urare!
|
La multi ani!
|
Misto ca se sterg posturi.....felicitari........
daca ti se pare atat de plictisitor, sa sti ca nimeni nu te obliga sa citesti topicul asta... By Ja_Rule |
La Multi Ani ;) :lol:
|
Quote:
|
cine-a vandut ma nene dacia ca tot acolo o vad parcata..
|
Quote:
|
am trecut acum vreo 2 sapt pe sos viilor pe linga un restaurant ......budapesta parca..sau cam asa ceva si am vazut masina acolo plina de praf...
acolo sta parcata??? |
Topic redeschis la cererea lui B-69-TAU .
|
ce se mai aude de masina?foarte frumoasa era...
|
O vad foarte des..e undeva in judetul Buzau, spre comuna Vernesti. pe acolo am vazut-o de multe ori;)
|
daca poti fa niste poze la masina sa vedem cum mai arata
|
Sincer arata foarte rau din cate am reusit sa o zaresc odata in trafic,bara din fatza sparta statea atarnata,vopseaua sarita,murdara,suspensie de dacie cocotata in pom,jante de dacie vopsite negre cauciucuri de 155(parca,nu stiu sigur era in mers,cel putin asa parea) Mi-a lasat o impresie foarte proasta fata de masina care era inainte,poate si exagerez cu descrierea dar parea o masina de carat cartofi modificata cu prost gust.Singurul lucru care a mai ramas de ea sunt stopurile alea pe spate!
|
dacia TAU o vad aproape in fiecare zi intr-o comuna din ialomita,arata intr-o stare deplorabila,este ruginita toata,motorul este un 1.3 si merge cu gazolina,singurele lucruri care au mai ramas de ea sunt stopurile,capota si fetele de usi,in rest nimik nu mai e de ea, o sa pun poze cu ea cat de curand sa vedeti in ce stare arata.
|
Asteptam pozele cu ea.
|
Quote:
|
bagati poze sa o vedem :???:
|
pana sa plece la buzau,a stationat prin pajura,si deja de aici din bucuresti incepuse sa arate rau,adica intr-o seara avea si portbagaj pe ea!!!!cred ca se muta omu nush!!!!!
|
Quote:
|
vreti sa aveti putin bun simt si sa respectam aceasta masina si sa nu facem messenger aici
daca aveti informati sau poze despre masina sunt bine venite daca nu va rog nu mai postati pentru ca veti fi penalizati |
Sper ca a ajuns pe la vreun Daciot si nu este chinuita pe la tzara pe acolo, am mai vazuto si eu in Buzau
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning