![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
2 Attachment(s)
.....pe masa de operatie"
|
asa daa daaa daaa "mai taie din ele dale drq" slogan veedUb:rolleyes2
|
da da da da da da da da da da......mai taie....:lol::lol::lol:
|
ma jok ce sa zic...multa munca dar NU DEGEABA! sa ai parte de ea si tot ce iti doresti! spor la treaba!
O intrebare...ce fel de nuca(schimbator) e aia rotunda?....ca am cautat de m-au luat draciiiii si nu gasesc decat de la bora :))) |
Multumesc ;)
..este ala stock ,numai ca are capacelu" ala schimbat/revopsit (viteze 1-5) |
aha...ma gandeam ca l-ai schimbat...oricum... baga tare,forta ca o sa iasa ceva INCREDIBIL!!! DE FRUMOS SI DE CURAT!!!!si torpedoooooooo aaa iesit incredibil nu stiu de unde ti-a trecut prin cap sau ai vazut undeva dar totul este marfa!!! astept sa o vad vopsita !SPOR LA TUNING!
|
2 Attachment(s)
....intalnirea aniversara VWFORUM 9 ani
|
Pana la urma sa tinut... am un coleg de munca care vroia sa vina dar avea impresia ca sa anulat...
|
|
2 Attachment(s)
Jock mobilu inzapezit ! 5:00AM !
|
1 Attachment(s)
...8)
|
Quote:
PS: foarte tare masinuta! |
Mi-a luat cateva ore bune, dar am citit fiecare pagina in parte, cea ce m-a tinut sa ma uit peste toate este pasiunea ta, mai rar asa oameni, ar fi multe de spus dar le sti deja.
Ai tot respectul meu din lume pentru cea ce ai facut, mi-ai schimbat multe idei in cap care le aveam pentru un viitor proiect Golf 4(cand or fi bani sa il cumpar). Felicitarile mele pentru masina si spor in continuare cu tot ce vrei sa faci. |
|
Quote:
|
...da de ce m-as supara? ...chiar ma bucur ca alegi "anniversary" ;) ...cat despre motor ,pe ala il recomand si eu .,1.9 TDI 131' - the best ;)
|
ce mai facem mai jockonda pe vremea asta ?? ce mai pregatesti acolo la caldurica ?
|
Quote:
|
Quote:
trebuie sa fac gaura in carcasa lupei,si apoi sa fac un cilindru pentru suportul becului pentru pozitie si atat? |
Exact ,cilindru" este exact cel in care intra pozitia ...decupat si lipit pe carcasa lupei
|
foarte frumoasa masina,mult noroc cu ea si se3 vede pasiunea si munca depusa
|
daca vrei sa vopsesti bara fata am gasit eu pe cineva care cere bani ok. dupa ce vine de la clean-uit bara mea o duc acolo la vopsit si te anunt daca a iesit ok. cu ocazia asta poate ne intalnim sa imi arati si mie masina ca nu am vazut-o pana acum. salutare!
|
Multumesc
..pana la vopsea mai am multe de facut ;) , anul asta sper sa le rezolv |
1 Attachment(s)
..am incercat 205/40 ...nu imi place :sad:
o sa incerc si 215/40 ,daca nu imi place raman la 205/45 ....sau ??,poate schimbam si jantele cu ceva frumos pe 18:twisted: |
De ce 18 si nu 19, ceva de X5:lol:
|
..si niste perne eventual ,nu? :???:
Inca nu am gasit pomul cu bani |
Quote:
|
Ce idei inflorite de primavara,cine stie daca treci pe 18,dupa aia vrei mai mult,si mai mult,si cine stie la ce jante ajungi :))
|
Quote:
|
@ sorin: niste cladiri cu arhtiectura interbelica in proces de restaurare:D
|
@Jock : Am si eu o intrebare :D , stiu ca tu facusei busonul de la ulei sa stea drept , sa nu mai vina asa intr-o parte .. cum ai facut asta ca ma chinui de vreo 3 zile sa imi dau seama ce si cum sa fac .
Mersi mult !! |
...este mai complicat ,vorbim pe pm facebook (fa-mi te rog o poza la buson)
ROly?, numai daca gasesc ceva frumos (18 )...si sunt foarte pretentios :twisted: ...de saptamana viitoare revenim la capota stock ,gata cu "baiatul rau" :twisted: |
De ce? Arata foarte bine asa :D
|
2 Attachment(s)
.....;)
|
Quote:
|
Quote:
|
+1 ! devine o masina mai serioasa fara chestia aia...
|
Level up!Bad boy ul e ceva gen......pana cand iti iei zboru la modificarea masinii,sa te mai observe lumea,sa fie mai unica.Dar masina asta,nu mai scapa din ochii nimanui,nu-i mai trebuie bad boy,zboara lejer :D
|
Multumesc all ;)
..sa speram ca vine si ceva lupe oem :arrow: ,de fratele Razak depinde asta |
Arata intr-un mare fel masina si ai numai idei bune deci o sa arate si mai misto.
Dar am o mica intrebare, cat de sprintena e masina cu jantele alea asa mari? Si cat de sprintena o sa mai fie daca treci pe 18? :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:51. |
- Copyright 2026 4Tuning