![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Deja lumea este acolo. S-au cazat... S-a plecat de vineri. E naspa ca nu prea ai unde sa te bagi cu masina fiindca trebuie sa dai zapada la o parte. In plus e super frig!
|
Pentru cei care maine sunt prezenti la Craiova va propun sa nu o luati pe Targiviste-Gaesti pentru ca veti hrani cu carne tot arborele genealogic al celor de la drumuri si poduri....mai bine Bucuresti-Pitesti-Slatina-Craiova.
Atentie la radare imediat la iesirea de pe autostrada dupa vama...la Lunca Corbului(logan alb XZZ,Colonesti(logan),Negreni si Jitaru(Vento bleumarin). Stiu ca radare mai sunt la Valea Mare(imediat pana in Slatina cand cobori intr'o vale) si la Ganeasa. Bafta maine,ne vedem acolo si sper ca vremea sa tina cu noi,in Slatina azi a fost vreme frumoasa si sper ca si maine. |
Quote:
|
Avetzi grija pe acolo.Daca vine si Balosu VA ROG EU MULT SA IL LASATI LA CRAIOVA.
|
drum bun si bafta la cei care participa din ploiesti..........;)
|
O sa-i avem la start pe BAS si pe Droopy.
Mergem calare acolo sa le tinem pumnii! Balosu nu vine ca a zis masa ca il bate cu capacu' de wc peste gura daca pleaca la Craiova! :lol: |
Quote:
@cobra : daca ai ceva sa imi zici , zi-mi in fata , ca deja nu o mai iau ca misto. La tot ce zic ai ceva de comentat , si ca sa zic mai pe fata , nu cred ca mi-ai cerut vreodata ajutoru si te-am refuzat. Prefer sa ma muste lumea de obraz , nu sa ma muste de cwr. Poate ca pentru unii par cam fraier dar sunt fraier ca vreau io nu ca vor altii. Iti inteleg antipatia catre mine , dar incearca sa ti-o exprimi in alt mod si mai pe fata. NU vreau sa ma cert cu nimeni si mai ales cu tine , dar nu cred ca am gresit cu ceva in ceea ce am zis mai sus. Bafta |
Pai ti-am zis-o si in in fata si ti-o zic si aici VORBESTI MULT SI PROST.
|
nu`l mai asculta ma :) ....e simplu
poze de la cheia nu puneti si voi ?......nu a fost nimeni ? |
Am fost eu,am sa urc in seara asta cateva cadre trase pe acolo ;)
|
Super aiurea la Craiova...am mers si 300 de km ca am ocolit pe Bucuresti ca sa ajung acolo sa nu mai imi dea voie politia sa merg cu masina pana la locul cursei,am mers pe jos pe dealuri,si cand ajung stau 2 ore si se amana ca erau niste tarani cocliti de stateau pe drum si nu era loc de intreceri:(...proasta organizare dar si oamenii majoritatea dobitoci:| ca nu intelegeau sa se dea dupa drum
|
Deci nu am pierdut nimic,mai bine ca am ales sa ma duc la raliu,asta e,asa s-a intamplat si anul trecut la Buzau,ce sa le faci,nu te poti pune cu maimutele si cocalarii care nu pricep ca tot efortul ala e facut pt sanatatea lor. :)
L.E:Mai multe poze le puteti vedea aici (in total au fost vreo 950 dar nu le-am pus pe toate): http://vladcosmin.blogspot.com/ |
In primul rand "say hello to my little friends si vive le france".
hai ca s-a suparat mobraArt... pe bLS:)) Bls stii vorba aia cainele moare de drum lung si prostu de grija altuia? Oricum "Vive Le France!" |
Quote:
Bine ai venit pe forum |
o fi vre'un celebru anonim....
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning