![]() |
Re: Comentarii lucrari!
*bejdesign: se vede cam naspa sa nu fie spoilerul fata la acelasi nivel cu pragul si cel din spate, cam putin tuning :D
*Oportunity: ai vopsit aproape tot :lol: edit: am mai vazut cateva greseli: *Oportunity: vezi ca intre spoilerul spate si roata trebuie sa faci negru ca asa se vede naspa, pragul mai trebuie aranjat alte sfaturi: scoate si tu manerele alea si pune niste jante ;) |
asa este modelul cu linii
jentile nu sunt spalacite asa se vede aici pe forum,mie acasa mi se vad destul de clar.copiati poza in calculator sa vedeti cum se vede. |
2 Attachment(s)
European Drifter ..... please comentarii stiu ca arata ciudat paint job-ul dar este Orange Drift Team :D ciudat ... loool
|
@ Kolegu : In asamblu arata bine ......
DA bara fata e mai inchisa decat masina ...si are niste reflexi pe ea si masina nu le are :???: |
*Kolegu™: misto, jantele sunt creatie proprie ? :) nu stiu daca am eu impresia sau nu (nu te lua de mine :lol: ) dar mi se pare cam stramba gura aia de jos :???:
|
@kolegu: marpha masina dar pacat ca nu e buna pentru drifturi din cauza tractiunii si anume fata:D dar cred ca merge la o liniuta:D
|
2 Attachment(s)
Va prezint cea mai noua realizare a mea... astept comentariile voastre:D sper sa va placa
P.S. Urmeaza un dragster:D |
2 Attachment(s)
astept comentarii constructive...sunt incepator
va multumesc |
bine lucrat pentru un incepator dar :
- mai trebuia sa lucrezi la spoiler (partea dreapta jos) -prizele de aer de pe capota sunt cam in ceata -trebuia sa cauti jante la rezolutie mai mare dar arata super pt un incepator si iti urez succes in continuare |
mersi panacota ;) data viitoare o sa am grija la detalii ;)
ps:am uitat sa mentionez ca tot ce e pe masina aia e brush-uit, adica nimic, in afara de jante, nu e luat de pe alta masina.. bafta |
golfule ...e super lowrideru ..da turbina aia de pe capota ...sincer...n`are ce cauta acolo ...una e pimp car ...alta e american muscle ...nu le incurca ...
paint`u e super .. ombladon ...te`am mai laudat ..si te mai laud cu masina asta :D ...tzi`am zis ...neoanele sunt prea belea |
da , mersi lks, stiu am mai postat odata, dar vroiam sa postez si aici sa aflu niste pareri (mai multe ) ;)
|
de masina mea nu comentati nimic?:D
|
Neoanele de la loganul lui @a_ombladon ..sunt reusite!!!!.... mah care suntetzi in stare sa ma ajutatzi si pe mine la vt?
|
*Panacota: carbonul cam ireal, vinilul prea opac
*a_ombladon: puteai sa cobori si tu masina aia putin :-P , prizele de aer de pe capota sunt cam sterse |
| All times are GMT +2. The time now is 11:57. |
- Copyright 2026 4Tuning