![]() |
Re: Masini - Made In Constantza
la toba acolo este acoperit locu ptr toba ? lasa asa daca nu vrei sa tai...
ai putea face un kit unic...destul de finut....cum are si ery....te pot ajuta cei de la prototype.... si te ajut si yo daca e...la virtual...:P dupa ce termini exteriorul...si inca mai ai bani si chef sa bagi in ea....axeaza-te pe sound/interior....un dvd...un tub..un aplificator..ceva ptr inceput... |
1 Attachment(s)
nu ma pasioneaza...
la interior nu o sa modific nimik... il las asa cum este---> p.s: nu este acoperit.. dar vine toba aiurea... si sa`i pun doar un cap de toba... nu merge decat TOT ASA... in jos... ca la dizel :) |
bai Ady pot sa te felicit oficial pt asta ca poate nu am apucat sa iti zic live e marfa masina chiar imi place Avantaje imi place Seria imi place culoarea alb cu negru dar ai minus la jenti pe viitor zic eu ca ai putea sa pui unele pe 17" frumoase!restu faci ce vrei e masina ta sa o stapanesti sanatos!;)
|
Quote:
da e frumos interiorul....:D ... angel ai pe ea ? :) |
din pacate n`am angel :((
ash vrea sa`mi pun dar nu gasesc pe nimeni in Ctza care ar putea sa ma ajute |
cum sa nu? ai incercat la Prototype Project? ei au angels de calitate, parca la 100 euro setul de 2 bucati cu montajul inclus in pret...si sunt si bune, nu ca pocnitorile alea cu led in cap, sau celelalte care se topesc daca le tii prea mult aprinse...
cauta-l pe Andrei-WRC sa-ti arate cum are la masina lui. |
Sau mai sunt....chestiilea alea...ca niste inele...LCF sau nu stiu cum draq...in fine...intreaba-l Andrei.
|
pt folie incearca la ONYO (la iesirea din ct spre ovidiu) fac treaba buna si ieftina
|
Cu folia am rezolvat`o...
o sa`mi pun sapt viitoare dak e vremea buna. andrei spune`mi si mie cum este cu angelu` dak esti p`aici... MERCI! |
Quote:
|
Sau merge cu doua lumanari si seara le aprinzi ... :D
|
ar fii si asta o idee :))
|
Quote:
|