![]() |
Re: CLUB Fiat SEICENTO
Quote:
Masina mea este cu motor de 899 cmc si as vrea sa stiu ce norma euro este,precizez ca anul de fabricatie este 2002, fostul proprietar zicea ca este euro 4, acum trebuie sa merg la rar sa o inmatriculez si imi este cam frica...sa nu iasa euro 2-3. Ce fel de ulei intra in masinutile astea si cam cat. Pentru moment cam asta vreau sa stiu,va multumesc si astept cateva raspunsuri daca se poate. |
Quote:
|
am ramas cu toba finala , o caseta de directie care are problema cu bucsa din interior si semnalele fata portocalii daca le vrea cineva la preturi mici , ma poate contacta pe mail: [email protected]
|
Salut tutuor :D Si eu sunt un posesor de Fiat 600 :D in curand o sa urc si ceva poze cu el :D tot ce pot sa zic e ca are un motor de 1,1cmc, e alb si consuma cam multicel :)) ceva sfaturi in legatura cu consumul ?:?:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
si acum pozele de care ziceam :D Sper sa va placa micutza mea :oops: |
Quote:
|
Ma...eu tin minte ca puneam de 50 lei si faceam cam 120km MAXIM...faceam 120 da cand faceam 100 realimentam...deci :-?? Oricum...eu sufar de talpa grea pe partea dreapta...
|
Aceasi boala o am si eu :))=)) :D da dar o sa ma uit si la filtru :D posibil dar masinuta e din 2007 :D am cu ea 48.000 km parcursi :D deci e ca si noua :))
ajea as vrea sa ii pun un tun de bass in portbagaj sa se zbenguie putin :)) si niste jenti nici foarte scumpe dar look-ul sa fie dragut :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
EDIT: Da cred ca sa intamplat ceva cu ea acum m-am uiatat pe niste poze pe net cu fiat 600 din 2007 si nu prea seamana cu a mea... cam cat ar costa semnale albe? |
Quote:
40 ron ,eu parca atat am dat pe ele, iti pot spune pe pm daca te intereseaza locul de unde iti poti cumpara |
Piese tuning Seicento aici.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:11. |
- Copyright 2026 4Tuning