![]() |
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
Quote:
|
provocarea a fost lansata si nu stiu de ce te bagi tu iar in seama atat de ostentativ
|
In primul rand nu stiu despre ce provocare este vorba nu pot lua orice vorba aruncata in serios si deasemenea nici orice cursa si in orice conditii.
Priviti la ultima cursa mai mediatizata ca s-a ajuns in ziare, iar daca te lasi influentat si te iei dupa muste ajungi la cacat. Vor fi probabil mai multe etape competitionale organizate de LegalRacing sau altele organizate bine si probabil ca ma voi inscrie iar daca o sa fie aceeasi grupa cu mine trebuie sa castig in fata celui care urca cat mai sus in acea grupa. |
deci s-ar putea sa vedem STi-ul la legale?
|
Daca simt masini f tari da.
|
ar fi frumos...
|
chiar ar fi ceva...eu unu nu am vazut niciodata subaru lui sebi live....in blana
|
abia steptam cu totii...cu toate ca ma rezerve...
|
Quote:
|
Quote:
1. cite curse au fost anul trecut? 2. cu cine o sa te dai? cu TTul ala bengos? 3.daca o sa fie o legala o sa -l aduci ii dai un scirt , se sperie astaia si te dai singur......nu? cam asa vad eu lucrurile la stadiul actual al curselor |
Sper sa fie concurenta si daca nu macar sa fim toti acolo sa ne simtim bine si sa tinem un moment de reculegere.
|
pai gasim...nu era un evo care vroia ? il chemam la o legala daca e :)
|
poate tipu cu evo e pretentios, cine stie, oricum sa-l faci pilaf daca-l prinzi vreodata ;)
|
punem mana de la mana ( ma refer la ajutor fizic nu neaparat material) si facem ceva sau ne plangem ca nu sunt legale ?
|
la prima legala,ar fi o mare onoare pt mine sa-l am alaturi la start pe Nr 1
o sa-mi onorezi invitatia sebastian? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:58. |
- Copyright 2026 4Tuning