![]() |
Re: E39 - un DUH
Salut, ti-am vazut masina prin Craiovita, frumoasa, am vazut ca acum ai o culoare gri mat frumos. Daca vrei sa ne intalnim vreodata sa mai facem schimb de idei si eu am un e39 din 2001, 525d, gri. Am facut cateva modificari la el insa nu o sa-l prezint deocamdata pe site, pana nu e cum vreau eu. Mai am putin de lucrat.
|
2 Attachment(s)
Muhahaha.
|
like :d
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Poate-i fur cheile si te plimb pana terminam benzina. |
Quote:
|
Quote:
|
salut, vad ca va pricepeti. Va intreb si eu jante pe 19, cu et. 12 intra pe seia 5 e39? Multumesc.
|
|
pe 'al mic il durea capu' :sad:?!
nu-l stresati ca va rupe cu bataia ;) |
fantomica ... se intretine usor colantul dar cand il dai jos se da cu tot cu lac uneori si se da jos cam greu .... sal
Costantino .... te salut moco ... thx ... poate mai vb si noi la celolar talian nebun ce esti :D mihai x .... sal o sa ne intalnim prin parcare si mai vb ... DJ35DDK .... thx pt poze si toate cele :D hiena ... sal ... ai plecat in desert pana la urma :))) ???? |
Cum sa iti scriu.....
Km fara incidente dupa " renastere " . Clipe de neuitat si masina plina. Roti groase si numeroase, pentru spectacole oficiale. Felicitari Gabi si toate cele bune. P.S: Te astept la o sedinta foto , a trecut mult timp de atunci. @ DJ35DDK- Deci ????? |
Facem, facem, face :))). Cand pot bo$$ii.
Cu placere DuHuL3tz! |
Quote:
ş'acum celebra vorbă alu' Garcea: Bună seara,m'am īntors :d |
| All times are GMT +2. The time now is 02:18. |
- Copyright 2026 4Tuning