Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Manga (Pixel cars) (https://forum.4tuning.ro/541-manga-pixel-cars.html)
-   -   Challenges (manga) (https://forum.4tuning.ro/541-manga-pixel-cars/80022-challenges-manga.html)

andy design x 11-04-11 18:52

Re: Challenges (manga)

1 Attachment(s)
:arrow:Mitsubishi Eclipse.
Termen:19 aprilie 2011.

costinbv 18-04-11 09:43

1 Attachment(s)
sper sa nu fi intarziat prea mult

DJSeba 18-04-11 13:16

1 Attachment(s)
postez si eu lucrarea:D

andy design x 19-04-11 10:02

1 Attachment(s)
:arrow:

_Cox_ 19-04-11 11:32

Quote:

Originally Posted by costinbv (Post 4265031)
sper sa nu fi intarziat prea mult

Dar ai un obraz tare gros... ti-am zis sa nu-mi mai folosesti elementele facute de mine,dar tu nu intelegi ,macar crediteaza!!!!!!

mitza mtb 19-04-11 13:13

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4268110)
Dar ai un obraz tare gros... ti-am zis sa nu-mi mai folosesti elementele facute de mine,dar tu nu intelegi ,macar crediteaza!!!!!!

Dar tu creditezi pe cei de la care ai luat baza , roti , paleta de culori , scaune si etc ? Daca tu nu o faci , cum poti sa ceri celorlalti sa te crediteze?

_Cox_ 19-04-11 13:36

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 4268336)
Dar tu creditezi pe cei de la care ai luat baza , roti , paleta de culori , scaune si etc ? Daca tu nu o faci , cum poti sa ceri celorlalti sa te crediteze?

Trebuie sa fi de o nesmitre groaznia sa "furi" de la semnatura unui si sa pui la tine la semnatura si uite si la challenge.

kenzor 19-04-11 20:51

Parca ai inventat din nou roata,si el te-a copiat:lol:

DJSeba 19-04-11 20:53

cox e suparat ca e 2-0 pentru mine:))=)), faceti poll-u copii

mitza mtb 23-04-11 20:21

Faza cu creditatu pica pe forumu asta.. nu are rost .. oricum suntem putini , si ne stim intre noi , fiecare cu ce face ..

mnc.risty 24-04-11 13:32

Si mie mi se pare o prostie creditatul sincer. Ori facem reclam, ori facem manga!

ps: Nu e frumos sa furi, nu cred ca e greu sa fie autorul pieselor intrebat daca este de acord.

andi_cimpean 24-04-11 18:16

Dar n-ar fi mai uşor o altă chestie?

Dacă luaţi o piesă, o idee, o chestie, de la alt desen manga, să nu mai se mai pună cu atāta māndrie username-ul sau alt id, īn colţul desenului manga!

Cred că astfel, n-ar trebui să mai fie nimeni deranjat atunci cānd īşi recunoaşte piesa, pe un alt desen manga.

Cel puţin eu aşa am făcut!
Niciodată nu m-am apucat să īmi pun numele pe un desen manga, chiar dacă luam o piesă sau deloc, pentru că oricum baza este luată şi nu făcută integral de mine!

Modestia este mama bunului simţ!

DariusAlexandru 24-04-11 20:24

Stiu ca o sa-mi sariti in cap,dar nu sunt de acord cu voi.

Este important sa creditam bazele si rotile.Celelalte elemente(sticker,far,stop,etc.) care sunt mai banale sa zicem ca nu le mai creditam,dar mai intai ar fi frumos sa se ceara acordul folosirii lor.

_Cox_ 24-04-11 20:50

Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 4279396)
Stiu ca o sa-mi sariti in cap,dar nu sunt de acord cu voi.

Este important sa creditam bazele si rotile.Celelalte elemente(sticker,far,stop,etc.) care sunt mai banale sa zicem ca nu le mai creditam,dar mai intai ar fi frumos sa se ceara acordul folosirii lor.

Nu ai inteles la ce se referea andi...

Ai perfecta dreptate andi ,dar ce sa-i faci, pana nu este numele acolo pus nu poate dormi noaptea.

DariusAlexandru 25-04-11 10:02

Ba da am inteles,dar m-am referit si la ce a scris mnc.risty ;]

All times are GMT +2. The time now is 16:55.

- Copyright 2026 4Tuning