![]() |
Re: Club MATIZ
Din constanta e vreun matiz?
|
Cred ca ma bag cam inutil, am vazut vreo 2 matizuri frumoase in ct, unul alb-complet, cu stopuri rosii si unul tot alb, bara fata, praguri si jante, unul pe care e o reclama cu Tomis Kart. A, mai e unul portocaliu cu negru, deosebit ca aspect, dar nu l-am mai vazut demult. Aici nu prea stiu pe nimeni sa fie din Ct si sa-si prezinte matizul, dar am incercat sa-ti raspund la intrebare :)
|
@mitzy : am postat noutati despre stickere pe forum.. trebuie sa repet adresa ?
si zau.. in legatura cu intalnirile locale se pot creea sectiuni speciale pe orase si poate asa strangeti si mai multi adepti din orasul respectiv ;) |
deci, ora 17,cine mai vine si unde?????????????????
|
se poate pune alt motor pe matiz?
|
Quote:
|
Quote:
Cauta pe forum, ca se vorbea undeva despre asta... Si ceva de care am fost uimit: Matiz cu motor de Yamaha R1.. https://www.youtube.com/watch?v=KB_F4...eature=related :D |
Quote:
|
E mult mai complex decat pare... !
Trebuie luate in calcul si costurile de intretinere si mai ales consumul, daca se circula destul de des cu masina respectiva... si chiar daca sunt bani si timp pentru a efectua transplantul de pe r1 pe matiz, oare il va omologa cineva?! |
Quote:
|
Nu poti sa omologhezi, decat daca rigidizezi sasiul si pui alt sistem de franare! ;)
|
Din ce stiam eu nu prea se omologheaza alte motoare..in schimb poti sa pui toate bazaconiile atat cat ai seria si blocu' masinii...nu stiu sigur poate ma insel:rolleyes2
|
Pana la urma s-a mai realizat intalnirea de la Bucuresti ?
|
Bineinteles am fost 5 Matizuri... Gabi, eu, Mustang, DeadGhost si Julian...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning