![]() |
Re: Discutii despre masini
CYD venea aseara de la Buc.... nu cred ca a avut timp sa ma vada pe DN1 :)
|
doamne cat am ras...ma jur...
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=37459&page=8 cititi cat puteti de mult... |
yo m`am plictisit sa citesc aberatiile ...
|
de ce ? e fooarte funny...
|
Quote:
|
pai unde ai scris?
|
La postul numarul : #4774 de la diverse discutii :)
|
tre, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
|
probabil ca ai accesat ceva care nu mai era (s-a sters intre timp)
ce ai vrut sa faci ? |
Acum o ora tocmai mi-a decedat buza de la spoilerul fatza la VR-u.
Desi am mers cu multa grija se pare ca pe drumurile din Romania nu se poate circula cu o asemenea frumusetze de bara. S-a spart rau de tot. Nu cred ca mai poate fi reparata. Bag pl in strazile astea!!! Asta e! Primarul isi asfalteaza strada de o luna de zile, de restul nu-l intereseaza. Lasa bre dom' primar ca avem noi grija de mandatul matale si de mazgalitul asfaltului... |
sincer Donule si eu ma asteptam la asta,mai ales k era joasa rau cu buza,dak eu k mai am o palma d la masina pana la pamant,dar u k ai o jumatate d palma,nu se merita pe drumurile noastre sa o lasi jos din pacate:(....e nashpa sa o ai joasa k o poti atinge mereu kt d mult incerci sa o protejezi u k si la mn sunt spoilerele .............lasa k asfalteaza podul din bariera in loc sa asfalteze alte strazi care trebuiesc facute,interese ce sa mai,plus k ce au facut ei acolo pe pod deja s a denivelat pt k s au grabit sa deschida trabficul....ROMANIA FRATEEEEEE
|
Quote:
|
primaru s-a ocupat sa faca "pisa" ptr biciclisti cu asflat bun si borduri pe tot bulevardu .... :evil: nestiind probabil ca sunt f multe strazi pline de gropi si alte alea...
asta era acuma necesar ? |
No problem , Donshoara Julia "Design" Calota :lol: face buzunaru gros cu bordurile , si altii isi rup masinile in gropi , data viitoare mai votati Calota ? :mrgreen:
|
Quote:
HHHHUUUUOOOO!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning