![]() |
Re: B 28 N U T
Quote:
Au invadat-o nametii... |
Quote:
Quote:
am demascato mai devreme8) si i-am dat si o cheie sa mai mormaie si i-a un pic:-) |
haha , zici ca seamana cu a mea :))
nici eu nu ma sincisesc sa dau zapada dupa ea... |
Lasa-ma ca mi-a luat mie azi o ora sa o deszapezesc. Am inghetat tot ca eram in adidasi si erau nameti pe langa ea.. aveam zapada intrata sub blugi pana la genunchi. Sa nu mai zic ce aveam in adidasi :D
|
pai daca ne plac adidasi:Daceeasi problema am avuto si eu aseara,fleasca m-am facut:o
|
Pai da dar meritau si astea mici sa fie scoase de sub zapada.
|
Quote:
|
BRAVOOO BRAVOOO BRAVO DOG99 in sfarsit vad pe cineva care pune cu adevarat suflet intr-o dacia...SUCCES in ce ti-ai propus sa duci planul pana la capat
|
3 Attachment(s)
multumesc cosmin.
eram si eu bucuros ca sa topit zapada cat de cat si iesim si noi la plimbare dar din pacate iar ne punem pofta in cui:( intre timp s-au mai achizitionat cate ceva pe la masina. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
le-am luat de la nasul meu,si le luase sa le puna in usa sus,dar ai atingeau de macara,le-am luat la pret de neamuri:-) 100 ron.tubul 100e si condensatorul 100 ron. |
frumos..ce sa zic...vorba lui PDV 1989 sa le bubui cu placere...dar vezi ca vei avea nevoie de un burete in spatele numarului...pentru ca daca il lasi asa...v-a face va toate alea...
|
Quote:
|
aa...asta e alta treaba...dar nu se dezlipeste? de la frig? de la astea?era bine sa il fii lipit cu silicon...ca statea mai bine...parerea mea...:rolleyes2 eu asa i-am facut lu' varamiu la logan...si nu are nimic...sta bine;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2026 4Tuning