![]() |
Re: Ce animale de casa aveti?
Quote:
sa-ti traiasca |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
încă un pisic, Motănicu:D, mai nou Pisi a mea are companion:D
|
:-P Cea neagra seamana foarte mult cu una din pisicile mele, pata de pe gat este identica, doar ca a mea e mai batranica (cam 8 ani) :P
Din pacate nu am la indemana poze, dar va insir si eu animalele " din dotare " : 2 pisici(cateodata + 1 cand avem musafiri), un amstaff in varsta de 7 ani,un Bulldog francez in varsta de 1 an si un pic, si doua iguane :) A , mai erau si 2 broaste testoase, dar una a disparut din bazin anul trecut, iar cealata cred ca isi va gasi alta casa pana in iarna...sunt mari si e greu iarna cu ele in acvariu:rolleyes2 Si sa inchei cu o intrebare pentru "cunoscatori". Ce perii folositi fratilor pentru parul cainilor? Nu gasesc nici una sa fie buna pentru bulldog-ul francez :shock: Aveti grija de animalele voastre! :) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
nu, de când cu primul pisic, căruia îi pun mâncare în farfurie mai mereu, ăsta mai mic e mai sperios dar o să-i treacă,a început să ia exemplu de la Pisi şi se alintă şi el când mă vede:D |
3 Attachment(s)
fetele mele
|
Quote:
|
Quote:
Nu am pedigree deci nu am participat la concurs... Dupa cum stii pitbull-ul nu este recunoscut ca rasa in RO deci nu sunt pedrigree-uri pt pitbull in Ro... Daca era amstaff (American Staffordshire Terrier) atunci aveam pedigree... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
eu am din prima monta :) |
4 Attachment(s)
Max...are 2 luni momentan
cine mi l-a dat mi-a zis k e ciobanesc cu inca ceva...cred ca e ciobanesc caucazian cu terra nova...am dreptate? |
2 Attachment(s)
Bruno :) nu prea sta la poze ;))) akaware seamna foarte mult cu terra nova
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
- Copyright 2026 4Tuning