Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii WIP (Work In Progress) (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/62709-comentarii-wip-work-progress.html)

bechirpaul 26-08-09 20:36

Re: Comentarii WIP (Work In Progress)

2 Attachment(s)
Am revenit si io dupa o luunga pauza:P o skoda daca se poate ...ceva simplu...fiti milosi :)) astept pareri cu ce i-as mai putea face...

Reme 09-09-09 19:47

3 Attachment(s)
baietii care ma ajutati si pe mine cu un body kitt pentru cocioc:D

cocioc

cipskate69 09-09-09 20:27

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Reme (Post 2625772)
baietii care ma ajutati si pe mine cu un body kitt pentru cocioc:D

cocioc

eu as incerca in locu' tau un brush mai simplu..sa fie ceva mai clean look dar cu "aere" de racing.
ti-am schitat eu p'acolo ceva si poti chiar sa mai scoti din linile pragului...sa o faci mai curata :)

CrazyMan 10-09-09 10:00

2 Attachment(s)
incerc sa ii dau un aspect de "hot rod" . ceva idei ? cum vi se pare pana acum ?

Manson 10-09-09 13:57

mie imi place! da bice ca iese bine ;)

big_ballz 10-09-09 21:49

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 2625910)
eu as incerca in locu' tau un brush mai simplu..sa fie ceva mai clean look dar cu "aere" de racing.
ti-am schitat eu p'acolo ceva si poti chiar sa mai scoti din linile pragului...sa o faci mai curata :)

Cum faceti fratilor schitze d`astea?..ca`mi prind urechile grav in pen tool:(:(..ma ajuta si pe mine cineva?

alexcump 10-09-09 22:05

dai la brush size 2> selectezi culoare rosu> dai pe pen tool faci schita > click dreapta> stroke path > si dai pe brush

cipskate69 10-09-09 22:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by big_ballz (Post 2629094)
Cum faceti fratilor schitze d`astea?..ca`mi prind urechile grav in pen tool:(:(..ma ajuta si pe mine cineva?

uite setarile la Pen Tool..astea le folosesti si cand faci brush pt selectii ;) si ca sa faci schita ..faci selectia cu pen tool si dai click pe aia ce ti-am inconjurat-o cu rosu

Reme 10-09-09 23:12

Quote:

Originally Posted by CrazyMan (Post 2627087)
incerc sa ii dau un aspect de "hot rod" . ceva idei ? cum vi se pare pana acum ?

arata bine asa la prima vedere...dar parca e stramba la tabla la plfon...ideea e sooper. iti dau o idee de rat road, d-ala cu rugina;)

mersi cip...dar e cam complicat pentru mine brush-ul, dar voi incerca. aici am gandit la fel, clean racing look

cipskate69 11-09-09 00:00

trebuie sa incerci sa realizezi intr-un final ceva. trebuie doar sa te gandesti logic unde e lumina..unde cade umbra , reflexiile. spor la treaba :D

Reme 12-09-09 23:15

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 2629366)
trebuie sa incerci sa realizezi intr-un final ceva. trebuie doar sa te gandesti logic unde e lumina..unde cade umbra , reflexiile. spor la treaba :D

merci de sfat...voi incerca...bafta si tie!

alexcump 19-09-09 16:51

2 Attachment(s)
Seat toledo
Ajutati-ma cu niste ideei sau donori pentru bara fata. Sincer ma depaseste.

Gabi# 19-09-09 23:54

1 Attachment(s)
Bara de Lancer grila o faci tu scoti modelu de pe capota asa ca sati faci o ideie
nu loa in calcul calitate:oops: am facut in graba ca sa ati faci o ideie ;)

alexcump 19-09-09 23:55

Buna idee, splendid.
O sa incerc, mersi !

no limits design 14-12-09 14:18

3 Attachment(s)
nu a postat nimeni de mult pe aici asa ca postez eu banalul golf IV clean look:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 05:29.

- Copyright 2026 4Tuning