![]() |
Re: Renault R12 Gordini
Quote:
|
Salutare tuturor! Despre Gordina lui B 75 UAP ce se mai aude? Mult succes iti urez! Din tot ce am citit pe acest theread am auzit numai de bine despre tine si masina ta ! Bafta in continuare si orice ar fi nu te lasa! Noi te sustinem moral din spate!( vorbesc in numele tuturor;) )
|
Quote:
|
|
Numai tarana aia de pe ea cred ca valoreaza 500 de euro:lol:
|
M-am intalnit acum ceva timp cu Nea Nicu in decatlonul din pitesti la raionul de biciclete,eu cautandu-mi niste placute pentru pantofi spd(Chineza stiu) si am intrat in vorba cu el(fara sa stiu defapt cine e) si m-a invitat intr-o zi sa ii vad si eu masina(initial el a zis ca are o dacie cu dungi albe si atunci mi-am dat seama cine este si ca vorbeste despre gordini).Cred ca este o ocazie destul de buna pentru a afla mai multe detalii despre masina:D.O sa incerc sa ma duc acolo peste 1-2 saptamani(ca momentan sunt bolnav si am niste probleme la scoala)
|
Quote:
Sa faci niste poze daca te duci :D |
Quote:
Poze o sa fac.Poate ma si plimba cu ea cine stie:)).Intai trebuie sa ma duc si cel mai devreme pot weekendul viitor:| |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Zic sa nu mai vorbim pe tema asta,facem posturi aiurea.Vedem ce va fi saptamana viitoare. |
fain ..si eu am vrut sa merg pana la nea nicu dar n-am avut timp , mi-ar place sa-l cunosc , si tata fiind pasionat de masini de curse , dar nu practica si nici nu detine vreo masina ... el a ramas impresionat de lancia fulvia a lui horia andronic .... in fine , dar ce se mai intampla cu gordini-ul lui silviu ?:D
|
Deocamdata stagneaza.. continui in cateva luni dupa ce termin ultimul proiect..
|
care i ultimul proiect ? daca nu sunt indiscret :>
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:17. |
- Copyright 2026 4Tuning