![]() |
Re: De unde cumparam machete si cat costa?
Eu astept o comanda de la ei, sa vad cum se comporta.
|
Un magazin specializat cu machete prin Timisoara, cunoasteti? Doresc un porsche 911 turbo 996, am cautat pe forum de m-am plictisit, tot ce am gasit era deja vandut.
|
2 Attachment(s)
am gasit si eu ceva care mi.a atras atentia in carrefour...ce ziceti erau la un pret pana in 100 de lei;)
|
70 de lei nu ? Ar merita pentru ca sunt rare si greu de procurat ... Si eu tot 911 caut de mult ... la 1:24 ... nimic ...
|
unde gasesc si eu macheta fiat seicento?
|
In Norielul din Carrefour Baneasa (feeria) am gasit truck-uri Ford ~ Harley-Davidson facute de Maisto la 1/18. Aveau un Ford F-150 cu jante smechere si mari si un mai putin misto F-350.
Am inteles ca Gabi cauta un astfel de model acum ceva timp inainte sa gaseasca Sport Track-ul ala... :) Aaa am uitat... costau 130 de roni. Si tot la Carrefour s-au ieftinit modelele NFS Shift. Au ajuns 150 de roni. |
Quote:
|
salutare la toata lumea!
poate cineva sa ma indrume la un magazin unde as putea sa gasesc o macheta de bmw e30? sau are cineva de vanzare? multumesc frumos! |
Modelissimo,Modelcarworld,autoart.ro
In hypermarketele nici nu merita sa cauti. |
Caut si eu acest model de BMW 7er. Pe unde am sanse sa il gasesc? :-P
|
Quote:
|
Ok, o sa il caut si eu prin magazinele de cadouri, dar daca il vezi astept un semn. Multumesc ;)
|
Am fost azi la Auchan Militari si am vazut ca au adus multe Welly noi, scara 1/24. Aveau Jag XF, XJ, Hyiundai i30, Alfa MiTo si Mini Morris 1300. Din nefericire nu m-am uitat la preturi ca eram grabit... :sad:
|
|
Quote:
dar de ce nu il iei de pe ebay ? pretul e rezonabil , cu toate ca din cate stiu livrarea costa cam mult , vreo 50 de dolari parca |
| All times are GMT +2. The time now is 19:58. |
- Copyright 2026 4Tuning