Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

DACIA-Wrc 14-01-08 11:58

Re: Club Cielo

gliga, donn , angheluta valentin si marius gruianu o sa le primiti zilele viitoare ca azi le pun la posta.

D o n n 14-01-08 12:32

ok multumim....inca nu prea stiu unde o sa le pun...k la portbagaj ...daca il pun peste 1 luna il dau jos k trebe sal vopsesc...cred k il pun pe luneta sau pe parbriz,cu autocolant alb:D

Snapy_xxl 14-01-08 12:59

Hai ca incet incet se formeaza mici grupuri prin tara :D Ma intreb ce s-a intamplat cu restul de persoane care mai frecventau pe aici?? Daca mai aveti prieteni care sunt posesori de Cielo faceti-le o invitatie pe forum, poate poate ;)

D o n n 14-01-08 13:22

io as avea un prieten....dar sa dau de el...nu are net...dar o sai fac eu aici...un topic cu masina ..o are la fel k a mea...doar k e mai aranjata putin k a mea...cel putin are grila super...nush ce material sia pus...sa vb cu el...dar orikm degeaba aducem membri...k daca fac ca actualii...si nu prea posteaza....k din 18 care iam publicat eu...suntem vreo 8-9 care postam....soryn...ai mai rezolvat ceva?

XoRRo 14-01-08 14:24

man3l3 nu incerca sa cauti sub 100 000 km .... daca gasesi inseamna ca nu sunt reali....

apropo.... parca trebuia sa punem poze cu noi si masina.... vad ca sunteti "rusinosi" :))

Snapy_xxl 14-01-08 14:25

Quote:

Originally Posted by XoRRo (Post 1292082)
man3l3 nu incerca sa cauti sub 100 000 km .... daca gasesi inseamna ca nu sunt reali....

apropo.... parca trebuia sa punem poze cu noi si masina.... vad ca sunteti "rusinosi" :))

Daca dai cateva pagini mai in spate o sa vezi ca am trecut deja peste faza aia ;)

XoRRo 14-01-08 14:32

ma rog... daca ati pus poza la pag 20 de exemplu clar nu mai tin minte....

donn... eu iti recomand sa faci toate cele 30 de ore.... si cu cat e mai mult trafic cu atat e mai bine.... sa te obisnuiesti....

ai putea sa incepi sa inveti.... cartea de la National, citesti legislatia si faci chestionarele de vreo 3 ori.... si pe urma faci CHESTIONARELE tot de la national... de vreo 2 ori.... si iei sigur sala....

Snapy_xxl 14-01-08 14:36

Quote:

Originally Posted by XoRRo (Post 1292103)
donn... eu iti recomand sa faci toate cele 30 de ore.... si cu cat e mai mult trafic cu atat e mai bine.... sa te obisnuiesti....

ai putea sa incepi sa inveti.... cartea de la National, citesti legislatia si faci chestionarele de vreo 3 ori.... si pe urma faci CHESTIONARELE tot de la national... de vreo 2 ori.... si iei sigur sala....

Recomand si eu tot National! Si fa cat mai multe teste ca alea-s baza!! Si ca sa fiu on-topic, se mai anunta ceva mini intalniri la nivel judetean?

D o n n 14-01-08 15:02

poi vreau sa fac alea de sunt akm in vigoare ,testele depe calculatoare...kum se da akm..k kestionare tot am facut

DACIA-Wrc 14-01-08 15:06

kamikaze tu le vei primi deseara de la cristi chenderes.
cauta`l.
ma duc la scoala acu vb deseara, bafta

Snapy_xxl 14-01-08 16:24

2 Attachment(s)
Am gasit 2 exemple de Cielo tuning care mie personal mi-au placut si am vrut sa vi le arat si voua ;) La ala alb mi-a placut in special eleronul :D

DACIA-Wrc 14-01-08 17:40

ma puteti felicita :P 9 am luat :)
am pus la posta acuma la 5 jumate toate cele 3 plicuri
pentru donn, pentru nunu_as ......3 plicuri am trimis la gliga i le da asta seara un coleg de facultate.
gliga, daca le vrei suna`l pe cristi si vb cu el ca ti le`am dat si el ii in ludus deja.

Snapy_xxl 14-01-08 17:47

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1292448)
ma puteti felicita :P 9 am luat :)
am pus la posta acuma la 5 jumate toate cele 3 plicuri
pentru donn, pentru nunu_as ......3 plicuri am trimis la gliga i le da asta seara un coleg de facultate.
gliga, daca le vrei suna`l pe cristi si vb cu el ca ti le`am dat si el ii in ludus deja.

Bv ma! Traiasca prietenul care a invatat si colegu de banca :lol:

DACIA-Wrc 14-01-08 17:52

clar...dar stii care`i culmea?
nici n`am fost in sala :)
s`o dus un coleg si i`o zis ca is bolnav si lucrez ca tre sa`mi intretin familia...etc etc i`o dus un proiect si mi`o dat 9 pe ala :P

kamikaze69 14-01-08 17:59

mersi dacia le-am primit akuma de la cristi mersi mult si raman super dator :) maine am sa le lipesc :)

All times are GMT +2. The time now is 01:47.

- Copyright 2026 4Tuning