![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Quote:
Nu vrem sa vedem calorifere, chiloti si machete facute praf...doar ceva imaginatie si originalitate! |
Pentru locul II ofer o macheta Bburago/Maisto scara 1:24...;)
PS: daca sunt sponsor, am dreptul sa particip??:D |
Nu bre..
|
Ufff, pai de ce bre ca totul e for fun, nu s importante castigurile...:rolleyes2
|
unde se posteaza imaginile de concurs
|
2 Attachment(s)
Macheta oferita ca premiu pentru concurs: Lamborghini Diablo 1:18 Bburago. Cutia este putin sifonata, insa ofera protectia necesara.
|
Inscrierile au loc pe topicul dedicat de pe sectiunea privata.
CIPONE te rog sa confirmi/infirmi participarea ta ca si sponsor. Multumim celor interesati si mai ales sponsorului (sau sponsorilor daca CIPONE confirma), discutiile continua pe aria privata! |
unde este aria asta privata a concursului ca doresc sa particip si eu
|
1 Attachment(s)
da, premiul 2 este oferit de mine, un Subaru Impreza WRX, Bburago, scara 1:24.:)
|
Quote:
|
Ok Cip, notat.
Repet: inscrierile au loc pe aria privata. Aceasta este accesibila doar membrilor usergroupului "Colectionar machete". Concursul va avea loc tot pe aria privata. |
Quote:
|
Nu. Vrem participanti care nu isi aduc aminte ca sunt colectionari doar cand le miroase a premii.
Pe scurt: daca nu ai 10-15 minute pe zi ca sa faci niste poze si sa le postezi pe forum inseamna ca forumul nu prezinta interes pentru tine (nu nominalizez pe nimeni, e o simpla formulare), deci nu ai ce cauta la concurs. |
Quote:
Nu doresc să particip, din ce am citit asta am īnţeles, că este un concurs menit pentru atragerea altor colecţionari pe acest forum, poate am īnţeles eu greşit. Nu doresc să deranjez cu nimic, asta e părerea mea. |
Nu este deloc un concurs care sa atraga colectionarii pe acest forum. Nici nu ar avea ce sa mai atraga, parerea mea. Este doar private party pentru cei care tin vie sectiunea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:14. |
- Copyright 2026 4Tuning