![]() |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
mertzan .. uite cum vad eu ursu .. |
1 Attachment(s)
masinutza lui juice....nu mi-a prea iesit spoilerul....nici lumina \"nu cade bine pe el\" nici nu e prea clar...e si punin stramb...da ce sa ii faki asa de idee :D sper sa iti placa :wink:
|
superba elvsantos. o sa fac o poza din unghiul care trebuie. mi-a zis lks cum trebe sa fie.
|
nu`i nik sant0s ...doar sa nu te invetzi :D :D :D ... la poza cu ursu din fatza ...i`am zis omului ca n`o sa o mai recunoasca ....shi cam asha a fost ...si....poate lucrarile astea nu vor ramane la stadiul de discutzii ....poate s`o apuca omu sa o faca....vreodata ...
mertzane ....place spatele ? (schimba treaba aia de la semnatura ta .... ca o avem la fel :wink: ) |
frumos men ! nu inteleg ce`i scrisu ala de sub grila spoilerului... in rest e ok :)
|
Frate...marfa culoarea rosie la IMS, dar as fi vrut sa vad la poza din lateral alte roti..cea cu balon mare...pur off road si putin masina lasata mai jos in versiunea de strada.In primavara bag masina in service, am un buget de 4000 Euro si am sa scot ceva tare de tot din ea.Din lista, computer built in cu GPS , sistem surround cu speakere water proof si lista surprizelor continua .Se poate o versiunea cabrio ? Ms mult de tot.
;) |
aia roshie nush daca ai obs ...da e lasata mai jos ...o sa ii pun shi nishte jentzi ...vedem ce`o ieshi...
|
Re:
Quote:
Eu am luat poza din lateral si ma pun sa lucrez pe ea .. sa vedem ce iese |
1 Attachment(s)
eu m-am apucat de lateral... mai am putzin... :wink:
Edit: uite-o... bene? |
4 Attachment(s)
Multzam mult Andrei,rotile sunt de Hummer ? 8)
Cred ca la versiunea ta am sa-l decarosez..si o sa arate si mai tare. De ce crezi tu TNG ca nu merita investitia? Este o masina clasica ,an 1969,f robusta...am fost cu ea pe coclauri cu o Toyota Land Cruiser 2005 si cu Suzuki Samurai si Mitshu Pajero si a mea a trecut prin cele mai mari vaduri si pe deasupra a mai si scos Toyota din noroaie.( ptr cei care nu ma cred am filmuletul pe tel sa dovedesc...) IMS este o masina pura off road,si intentionez sa o pastrez ptr aceleasi destinatii.Am sa va pun si o poza ,2 ca sa vedeti la ce ma refer.Oricum, ms mult ptr modificari,sunteti tari....insa mai astept ceva idei inovatoare ;) P.S Stiu ca voi sunteti pasionati de Beemere si Civicuri tunate,dar sa nu uitam ca si ele sunt ale noastre..abia astept sa ninga sa scot bascula la plimbare :twisted: |
1 Attachment(s)
salut baietii...
daca va rog imi trageti si mie careva un spoiler de audi din ala cu priza mare de aer in mijloc pe bora... vreau sa vad cam cum ar ieshi... mersi |
1 Attachment(s)
Uite E30-u'. Cum e?
Modificari: -Faruri smoke -rinichi negri -spoiler e36 style -arcuri sport -intercooler -semnalizatoare cu sticla clara... |
1 Attachment(s)
Bora
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
10x TNG, i like u're style, but one more thing.
Poti \"decupa\" si usa si sa ramana numai parbrizul? cred ca asa va arata masina in versiunea finala...scaunele ,parbriz( care se rabateaza pe capota) si in loc de usi lanturi laterale. Dc poti ...as vrea tare mult sa vad asa ceva. U the man ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:40. |
- Copyright 2026 4Tuning