![]() |
Re: comenzi piese auto import - online
Quote:
|
Quote:
da-mi toate datele masinii kw tip motor |
sunt interesata de o bobina pentru alfa romeo 147 T. Spark motor 1.6.
as vrea sa-mi dau un pret si daca ai asa ceva. Ms |
am uitat sa mentionez anul 2001. ms
|
Quote:
77 sau 88? |
imi pare rau ca nu am acum talonul masinii la mine, dar cred ca 88 era.
|
Quote:
|
recomand baiatu.. ff de incredere si prompt.. am cumparat pana acu zeci d piese d la el
|
Quote:
66 KW Caroserie WVWZZZ31ZKE069701 Imi trebuiesc segmenti , un set de fise , filtru aer , filtru ulei , garnitura chiluasa , garnitura baie ulei . Acuma , nu stiu daca sgmentii sunt si standard R1 si mai stiu eu decare ..... daca te pricepi da-mi un sfat. Mersi mult |
amortizoare fata /spate ieftine pt. seat leon din 2001 1.9 tdi 90cp an 2001 tip motor alh
|
Quote:
amortizor spate - 190 lei/buc boge sau 140 lei LIP QH |
Quote:
filtru aer - 30 lei garnitura chiulasa -- 50 lei ELRING garnitura baie ulei -- 20 lei ELRING segmenti pentru 1 piston - 40 lei reparatia 1; 45 lei reparatia 2 si 65 lei strandard marca PERFECT CIRCLE |
ptr un clio 2 facelift bicorp din 2002,motor dci de 1.5 litri si 65 de cai,ma intereseaza urmatoarele:
-una bucata injector -faruri -amortizoare 4 buc[2 fatza 2 spate] -radiator apa 1 buc -discuri frana fatza 2 buc -capota 1buc -bara fatza 1 buc ptr lista de mai sus ma intereseaza pretzul pe bucata si in cat timp potzi onora comanda.multzumesc anticipat |
Ai doar o singura marca de piese ? adica ceva mai ieftin sau mai multe marci sa aleg ... daca da , da-mi pretul si la cele mai ieftine si cele mai scumpe .
Am sa scriu aici lista mai completa de piese care de altfel vreau sa le si cumpar , dar putem vb la un tell , YM ceva ? pistoane STD segmenti STD semeringurile la supape 8 la numar garnitura chiuloasa filtru aer filtru ulei curea distributie fise (ceva mai ieftin nu ai ?) si cuzineti biela STD (pret informativ sa vad daca ai iau si pe astia) [email protected] si daca poti trimite-mi pe mail un nr de tell ori o adresa de mail . mersi mult , si astept un raspuns cat mai repede. |
Salut!M`ar interesa si pe mine urmatoarele pentru Seat Ibiza 1996 1.6 :
-bucsi la bascula; -flansa la telescop; -cap planetara.Astept raspuns. Cu stima Patrulei! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning