![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Rog pe cineva ce se pricepe sa-mi faca si mie un vt cum am zis mai sus.
|
2 Attachment(s)
nu prea m-am luat dupa ce ai spus tu...am facut dupa capu` meu :D
sper sa-ti placa... |
2 Attachment(s)
vreau shi eu o mashina, daca se poate..scorpio asta. nu ceva extrem, jante mai mari, lasata mai jos, geamuri negre..d'astea. gangsta` style! :) multzam anticipat!
|
mersi cmdbass, asa vroiam si eu:-). folie si stopuri negre.apropo,cum e cu omologatul, de exemplu daca-i schimb culoarea capotei ca si mai sus?aproximativ cat ar costa?ca la geamuri am auzit ca dai ceva milioane sa le omologhezi..:sad:
|
3 Attachment(s)
imi face cineva si mie stopurile si geamurile negre va rog
|
2 Attachment(s)
uite cv de la mn
|
ms mult imi poti spune te rog ce model de janta ai pus ???
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
vreau eu si eu un tuning finutz .. ceva care e realizabil fara prea multe eforturi ... si binenteles ... sa tineti cont ca masina este folosita la scoala de soferi ...
|
1 Attachment(s)
Quote:
Jante si folie pe geamuri spate:-) |
Pe "batranioara" mea nu vreti sa o modificati? https://forum.4tuning.ro/showthread.p...92#post1381192
|
4 Attachment(s)
Am pus si eu pozele cu a mea va rog daca se poate sa imi prelungiti capota peste faruri , plasa tuning neagra si angel eyes ...asta vreau sa fac eu in realitate acum si ca sa stiu cam cum arata pls, nu ma supar daca aveti idei cu spoilere si alte chesti . Si o poza ca sa vedeti cam cum as vrea capota
|
6 Attachment(s)
Toyota Corolla '89 1.6 16 V.Am mai postat ceva mai demult niste poze cu ea da nu prea s-a incercat pe ea.As vrea sa vad niste jante pe ea,spoilere si praguri si fumurii dar numai pe spate.Sper sa nu o ocoliti doar pt k este mai veche masina,oricum are potential :P.Mersi si bafta ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut , imi puteti face si mie geamurile fumuri , si interioru` la janta cu negru . ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning