![]() |
Re: Targu Neamt
nu de mult timp in fata casei de cultura a intrat un tip intr-un stalp mai serios...grav nu e...de motociclist nu stiu nimic:shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dark knight...ti-am vazut si eu tt-ul...nu da prea bine toba aia...de ce nu pui 4 iesiri acolo decat toba aia chiar daca suna frumos.. |
Quote:
|
Quote:
P.S. deocamdata nu mai fac nimic la masina pana in primavara,...atunci o sa mai schimb mai multe lucruri la ea (revopsire totala in doua culori, barele schimbate, sitele, priza de aer de pe cupola data jos, balamalele capotei etc.) printre care si toba care o sa o dau jos si o fac un sistem de evacuare BORLA cu doua finale... app: toba care e pe masina o sa o vand, daca e cineva interesat!... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Poate iar va certati... |
km slabuta activitatea pe forum.....k si pe strada de altfel.a imbatranit lumea sau sa scumpit benzina
|
totul este in regula si va fi cum spui tu
|
Quote:
|
`da...benzina scumpa frig afara...:D
|
Quote:
|
azi am fost la dumbrava la herghelie cu un prieten de al tatei cu ceva treaba.acum nu vreau sa supar pe nimeni dar am auzit o discutie cum k biserica din sat a fost pradata de hoti.se aude k autorul este chiar fiul preotului din sat:mai exact fuioaga iustin(fuioaga13).stie cineva dak e intradevar asa???zice lumea k datoriile trebuie platite la timp_si nu se ajunge la asa ceva.asta chiar k e disperare...imi cer scuze dak am jignit pe cineva dar vreau sa stiu si eu
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:31. |
- Copyright 2026 4Tuning