![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
Dani, uite si filmul intreg.
https://forum.4tuning.ro/542-4tuningdays-action-and-sound-tibco-2008-20-22-iunie-2008-romexpo/82420-filme-campionatul-national-drift-and-burn-etapa-pilot/page-2.html vezi ca sunt 2 arhive .rar mai in jos pe pagina. descarca`le pe amandoua in calc. si da extract la part1 ala. aaaaaaaahhhhhmmmmmmmm tssssssssssssssssssssss, rrrrrrrrrrr, rrrrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmm! ce face furia rosie? |
salut boss cat te a costat evacuarea?
|
Quote:
|
Quote:
|
au loc magarushii sa iasa. fac treaba la borla
|
azi s-a iesit cu masina in probe dupa montarea ambreiajului nou.
nu mai are nici o pierdere din transmisie ,tot cuplu jos:D. la urmatorul show o sa ne prezentam corespunzator!!! |
pai urmatorul show e duminica la baneasa city center
|
1 la mana...am vazut azi masina pe langa liceu dacia...in berceni,pe acolo stai?:Dmai era si o pisicuta prin preajma...tocmai o parca(sau ceva de genu)
2 la mana...off-mc mate...detaliaza printr-un pm dak poti:P(nu am stat sa citesc si ce s-a vorbit mai devreme...dak este doar pt membri nsl sau doar intre voi...imi retrag curiozitatea) |
Quote:
2 la mana . vezi aici https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/83079-duminica-baneasa-city-center-drift-and-burn.html :-) |
si sa facem sa facem - sa facem show, cu v8-ul si JB-u'n torpedooouu!
|
Quote:
|
Quote:
|
bai frate,numai masini defecte aveti! deci masina asta nu merge drept! :evil:
8) |
Azi am avut ocazia sa ma plimb cu LAFu:d.... SENZATIEEE... bv bre nea Dani... baga mare in continuare.... succes duminica;)...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
- Copyright 2026 4Tuning