Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - DJ99KLI (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/43784-e30-dj99kli.html)

iustin_x 31-03-09 01:04

Re: E30 - DJ99KLI

3 Attachment(s)
nu am patit nimik......mi-a taiat unu fata si am dat in el......asta e.....masina sper sa fie gata pana la urmatoarea cursa

VL 77 SYD 31-03-09 01:42

4 Attachment(s)
Originale, nu copiate. ;) Imi pare sincer rau pt evenimenyul neplacut.:sad:

Attachment 854925Attachment 854923Attachment 854924Attachment 854926

iustin_x 31-03-09 01:47

Quote:

Originally Posted by VL 77 SYD (Post 2198538)
Originale, nu copiate. ;) Imi pare sincer rau pt evenimenyul neplacut.:sad:

Attachment 854925Attachment 854923Attachment 854924Attachment 854926

ms..........

Bmwaldo 31-03-09 01:48

Quote:

Originally Posted by iustin_x (Post 2198486)
nu am patit nimik......mi-a taiat unu fata si am dat in el......asta e.....masina sper sa fie gata pana la urmatoarea cursa

imi pare rau pt cele intamplate ... bine ca nu a fost ceva mai grav .

bafta in continuare

Guwy 31-03-09 06:13

Asta da ghinion pe capul tau :sad: ... bafta in continuare cu masina .

YoMihai90 31-03-09 07:21

ala cu matizu iti taie calea?

Calimero2003 31-03-09 08:46

Ba frate dar tu ai ghinion mare nu gluma ... dupa ce o repari duo si pe la spovedit ceva .... o fi deochiata ... :D
Bafta cu ia .... sper sa nu mai ai parte de adsfel de evenimente.

cEaska 31-03-09 12:14

pe partea tehnica e nasol ?

Co5m1n eXtreme 31-03-09 12:36

Din cate se vede nu are absolut nimic ... motor si intercooler intact ...

dragos002 31-03-09 17:23

Motorul asta parca e blestemat . Bine ca nu ai patit nimic . Stai relaxx ca fierul se indreapta . Bafta

TM32CIP 31-03-09 19:03

du man masina la sfintit, ceva e cu motorul ala :???:
vreau si eu intercooler ca al tau, la asa impact sa nu aiba nimic .... :!::!:

Cataaa_ 31-03-09 19:47

nu e motorul blestemat ....... sunt multi retardati in craiova !!!!!!
cum sa intorci in intersectie .... nici macar sa nu te asiguri ... !!!

ii si auzi pe multi : vreau si eu "ursuletz" ca a lu covei sa fac si eu drift !!!!! ei nu stiu care e acceleratia si care e frana dar vor "ursuletz" ! eu o sa imi iau monster truck , macar scap de o grija !

ma gandesc ca au dreptate cei care nu scot masinile modificate asa des ..... te doare inima sa iti vezi visul spulberat de un cacat de agent de paza ! ( care .... era in misiune ! .... agent de paza in misiune ..... )
la cum se iau permisele in craiova ... nici nu ma mai mira ca sunt atatea accidente

un alt lucru idiot a fost faptul ca au ajuns cei de la descarcerare si pompierii ( plm nu stiu ce rost avea ... in fine ) dar au ajuns la o ora de la accident ......
pana sa vina salvarea ... tot cam la o ora dupa accident .... cei din matiz n`aveau nimic , unu dintre ei chiar a plecat in ..... misiune :) iar celalalt n`avea nici pe dracu
ehh dupa ce a venit salvarea ..... mai ca lesinase , il tragea intr`o parte .... plm , am aprins bricheta sa nu moara ala fara lumina
pe iustin nu l`au intrebat nici macar daca are ceva.....
asa .... inca un lucru jmkr ... a venit seful alora acolo si ... ca sa vezi nu avea niciun act ca era pe leasing :)))))) deci daca e pe leasing nu are acte ... bun !

in fine ..

bafta iustin , sti ca daca ai nevoie de ajutor , cu cea mai mare placere ........

LAFv8 31-03-09 20:26

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 2198753)
Ba frate dar tu ai ghinion mare nu gluma ... dupa ce o repari duo si pe la spovedit ceva .... o fi deochiata ... :D
Bafta cu ia .... sper sa nu mai ai parte de adsfel de evenimente.

CUM SA DUCI UN DRAC SAAL SPPOVEDESTI:lol:FRATE IMI PARE NESPUS DE RAU DAR ITI DORESC MARE BAFTA SI DAK AI NEVOIE DE CEVA CONTACTEAZAMA;)SI SA FIE FORTZA. DIN NOU.SI HAI SA FIE FORTZAAAA

E30_Power 31-03-09 20:45

OFFFF bine k e asa.....se face iustin Multa bafta ai inceput in fortzaaaa tine-o tot asa!!! Numai bine sper sa o faci repede

GOGU_VL 31-03-09 22:51

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2200406)
nu e motorul blestemat ....... sunt multi retardati in craiova !!!!!!
cum sa intorci in intersectie .... nici macar sa nu te asiguri ... !!!

ii si auzi pe multi : vreau si eu "ursuletz" ca a lu covei sa fac si eu drift !!!!! ei nu stiu care e acceleratia si care e frana dar vor "ursuletz" ! eu o sa imi iau monster truck , macar scap de o grija !

ma gandesc ca au dreptate cei care nu scot masinile modificate asa des ..... te doare inima sa iti vezi visul spulberat de un cacat de agent de paza ! ( care .... era in misiune ! .... agent de paza in misiune ..... )
la cum se iau permisele in craiova ... nici nu ma mai mira ca sunt atatea accidente

un alt lucru idiot a fost faptul ca au ajuns cei de la descarcerare si pompierii ( plm nu stiu ce rost avea ... in fine ) dar au ajuns la o ora de la accident ......
pana sa vina salvarea ... tot cam la o ora dupa accident .... cei din matiz n`aveau nimic , unu dintre ei chiar a plecat in ..... misiune :) iar celalalt n`avea nici pe dracu
ehh dupa ce a venit salvarea ..... mai ca lesinase , il tragea intr`o parte .... plm , am aprins bricheta sa nu moara ala fara lumina
pe iustin nu l`au intrebat nici macar daca are ceva.....
asa .... inca un lucru jmkr ... a venit seful alora acolo si ... ca sa vezi nu avea niciun act ca era pe leasing :)))))) deci daca e pe leasing nu are acte ... bun !

in fine ..

bafta iustin , sti ca daca ai nevoie de ajutor , cu cea mai mare placere ........

Nici p'aici nu'i miere tata.
Bafta multa cu ursuletele ;)

All times are GMT +2. The time now is 09:14.

- Copyright 2026 4Tuning