![]() |
Re: E30 - DJ99KLI
3 Attachment(s)
nu am patit nimik......mi-a taiat unu fata si am dat in el......asta e.....masina sper sa fie gata pana la urmatoarea cursa
|
4 Attachment(s)
Originale, nu copiate. ;) Imi pare sincer rau pt evenimenyul neplacut.:sad:
Attachment 854925Attachment 854923Attachment 854924Attachment 854926 |
Quote:
|
Quote:
bafta in continuare |
Asta da ghinion pe capul tau :sad: ... bafta in continuare cu masina .
|
ala cu matizu iti taie calea?
|
Ba frate dar tu ai ghinion mare nu gluma ... dupa ce o repari duo si pe la spovedit ceva .... o fi deochiata ... :D
Bafta cu ia .... sper sa nu mai ai parte de adsfel de evenimente. |
pe partea tehnica e nasol ?
|
Din cate se vede nu are absolut nimic ... motor si intercooler intact ...
|
Motorul asta parca e blestemat . Bine ca nu ai patit nimic . Stai relaxx ca fierul se indreapta . Bafta
|
du man masina la sfintit, ceva e cu motorul ala :???:
vreau si eu intercooler ca al tau, la asa impact sa nu aiba nimic .... :!::!: |
nu e motorul blestemat ....... sunt multi retardati in craiova !!!!!!
cum sa intorci in intersectie .... nici macar sa nu te asiguri ... !!! ii si auzi pe multi : vreau si eu "ursuletz" ca a lu covei sa fac si eu drift !!!!! ei nu stiu care e acceleratia si care e frana dar vor "ursuletz" ! eu o sa imi iau monster truck , macar scap de o grija ! ma gandesc ca au dreptate cei care nu scot masinile modificate asa des ..... te doare inima sa iti vezi visul spulberat de un cacat de agent de paza ! ( care .... era in misiune ! .... agent de paza in misiune ..... ) la cum se iau permisele in craiova ... nici nu ma mai mira ca sunt atatea accidente un alt lucru idiot a fost faptul ca au ajuns cei de la descarcerare si pompierii ( plm nu stiu ce rost avea ... in fine ) dar au ajuns la o ora de la accident ...... pana sa vina salvarea ... tot cam la o ora dupa accident .... cei din matiz n`aveau nimic , unu dintre ei chiar a plecat in ..... misiune :) iar celalalt n`avea nici pe dracu ehh dupa ce a venit salvarea ..... mai ca lesinase , il tragea intr`o parte .... plm , am aprins bricheta sa nu moara ala fara lumina pe iustin nu l`au intrebat nici macar daca are ceva..... asa .... inca un lucru jmkr ... a venit seful alora acolo si ... ca sa vezi nu avea niciun act ca era pe leasing :)))))) deci daca e pe leasing nu are acte ... bun ! in fine .. bafta iustin , sti ca daca ai nevoie de ajutor , cu cea mai mare placere ........ |
Quote:
|
OFFFF bine k e asa.....se face iustin Multa bafta ai inceput in fortzaaaa tine-o tot asa!!! Numai bine sper sa o faci repede
|
Quote:
Nici p'aici nu'i miere tata. Bafta multa cu ursuletele ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:14. |
- Copyright 2026 4Tuning