![]() |
Re: VW Vento - Proprietari, aratati-va masinile
am gasit poze....culoarea e aceeasi....asa ca astept raspuns..
|
10 Attachment(s)
vento de care vam sris pe pagina anterioara
|
este superb!sa-l stapanesti sanatos si fara incidente!
ai xenon cumva? |
Am si eu o mica sau mare problema...cand schimb vitezele la turatie maxima( 6500+ ) ma arunca asa in cap...asa se intampla si la voi sau doar la mine e problema?? incercati un pic si la voi in primele trepte sa vedeti cum se comporta cand ajunge la turatie maxima...?!!va rog sa-mi spuneti si mie daca asa e la toate sau daca am eu vre-o problema. va salut
|
Quote:
dar sincer nu vreau sa fac astfel de experimente pai tu cat ai pe bord daca schimbi la 6500+ |
7000 am...si zilele astea i-am facut spalatura din aia la injectoare cu un fel de aparat, dar tot asa merge...atunci in prima zii dupa ce i-am curatat injectoarele mergea grozav mergea pana in capat la 7000 si intr-a 2 a trecea de 110-120 km/h... acuma nu mai merge asa bine! dar tot asa imi da in cap cand ajung la turatie maxima...nush ce e:-??
bafta!! |
Quote:
ii da in cap pt ca decupleaza limitatorul....la toate face asa....ceea ce iunseamna ca trebe sa o lasi umpic mai usor:d...daca nu decupleaza poti sa cam spargi motorul.... |
da am xenon pe ambele masini
|
Baieti, reiau , ca am mai postat intrebarea asta , pot sa schimb cumva sistemul de franare pe spate, sa pun frane pe discuri, sa scap de sabotii aia?
Ati facut vreunul treaba asta? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
in legatura cu priectoarele nu sunt functionale sunt false dar dac te uiti unpic mai bine la fata masini si observi ce nr de inmatriculare are ( AG 89 PJA , POLITIA JUDETULUI ARGES ) langa numar in stanga si in dreapta are proiectoare cu flesuri
|
in legatura cu tobele depide ce amorizor de sunet au fiecare petru ca eu unul la cea rosie am catalizator sport detenta sport si finala sport toate SEBRING si nu urla asa rau si nu pleaca alarmele
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:46. |
- Copyright 2026 4Tuning