![]() |
Re: Evenimente
salutare.Parerea mea este ca a fst destul de fain la Sfantu...am facut si eu ceva poze...;)
-----> www.ntzphotography.blogspot.com |
Următorul concurs de îndemanare va avea loc pe data de 21 iunie cu ocazia Zilelor Turia, localitate situată la 10 km de Tg. Secuiesc.
Concursul se va desfăşura pe un teren de handbal acoperit cu asfalt. Se recomandă maşini care au înălţimea mai mare, de exemplu Dacia Logan. Ultimul comunicat de pe autocrono. |
1 Attachment(s)
EMMA Romania impreuna cu Magnolia Shopping Center Brasov va invita sa luati parte la Etapa a 2 EMMA CarLifeStyleCompetitions, sectiunile EMMA SQ / EMMA ESPL / EMMA EventLoudestCar.
Evenimentul se va desfasura in parcarea shopping center-ului, in zilele de Sambata 20 iunie si Duminica 21 iunie incepand cu ora 9:30. |
:) super!
|
Quote:
|
a fost careva la EMMA?
|
Ca si prezenta da, dar nu si participare.
|
Dar ce a fost mai exact? Poze ... ? :(
|
E weekendu viitor :|
|
greaseala mea...am citit aurea..:)) e pe 20 iunie..mai e timp sa ma pregatesc..:P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Toate detaliile legate de concurs(taxa inscriere,program,premii,etc) vor fi afisate pe data de 16.06.2009! |
Salutare!
Acesta ar fi programul oficial pt EMMA BV 20-21.06.2009 Sambata 20 iunie / ziua I : 09.30 - 12.30 : Delimitarea spatiilor de desfasurare a evenimentului, montarea corturilor, amplasarea bannerelor, cablarea la 220v, pregatirea spatiilor destinate instalarii standurilor/demo-car-urilor firmelor participante la eveniment. 12.30 - 14.00 : Introducerea masinilor concurente in parcarea in care are loc evenimentul. 14.00 - 14.30 : Deschiderea oficiala a evenimentului EMMA Romania etapa a II-a Brasov, Magnolia Shopping Center. 14.30 - 17.00 : Inscrierea masinilor in competitie. - jurizarea din punct de vedere al instalarii componentelor - prezentarea demo-car-urilor si a firmelor din domeniu prezente la eveniment. 17.00 - 18.00 : Concursul "de forta", adresat vizitatorilor. Acestia vor completa in prealabil un formular cu un anumit numar de intrebari din domeniul car audio. Premii substantiale oferite de catre firmele sponsor. 18.00 - 21.00 : Sesiune de antrenamente libere, masurate, destinate competitorilor. Duminica 21 iunie / ziua II : 10.00 - 11.00 : Inscriere in concurs. 11.00 - 13.00 : Arbitrarea sistemelor SQ & SPL - concurs surpriza pentru vizitatori. 13.00 - 16.00 : Arbitrarea concursului SQ 16.00 - 19.00 : Arbitrarea concursului SPL 19.00 - 20.30 : "Inclestarea Titanilor" - concurs SPL, in sistem piramidal - se masoara 2 sisteme simultan timp de 2 minute, cu usi deschise. Media cea mai mare de db, merge in etapa urmatoare. 20.30 - 22.00 : Festivitate de premiere si incheierea oficiala a etapei EMMA Romania cu numarul II. Cine ar fi interesat de participare...sau are mai multa nevoie de info. il puteti contacta pe BarsyA. El sa implicat pt organizare acestui eveniment. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning