Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/41365-drobeta-turnu-severin.html)

ovidiu89 29-01-12 22:07

Re: Drobeta Turnu Severin

Si dupa poti continua cu:
- folie pe geamuri;
- faruri vopsire interior;
- suspensie sport;
- jante mai late;
idei sunt destule bani sa fie

P.S daca doresti sa schimbi iluminarea interioara, pozitii sau iluminarea de la numar cu leduri smd albe nu ezita sa ma contactezi. Se acorda reducere pentru baietii de pe forum

DJBOSS 30-01-12 00:06

4 Attachment(s)
Cristi Huy sau Djboss : MH 03 HUY

cosminel_dyz 30-01-12 12:10

2 Attachment(s)
cosmin Dyzu......
MH 07 DYZ

Gangstah 30-01-12 18:51

7 Attachment(s)
Grasu: MH 03 HFV
MH 31 GRS

Cu golful am pus niste imagini mai vechi fiind masina mea de suflet nu am vrut sa o arat batrana si rapusa de ani.
Masina actuala este un 320 d E46 pt care am cumparat deja o gramada si astept caldura sa le pun pe ea....

car 30-01-12 18:56

2 Attachment(s)
claudiu,
MH 01 ADA

Gangstah 30-01-12 18:59

Quote:

Originally Posted by car (Post 4855729)
claudiu,
MH 01 ADA

Salutare Claudiu,in sfarsit ai postat si tu ceva pe sectiunea asta,astepta lumea sa vada poze si cu masina ta

car 30-01-12 19:17

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 4855738)
Salutare Claudiu,in sfarsit ai postat si tu ceva pe sectiunea asta,astepta lumea sa vada poze si cu masina ta

Salut, Cata.
Da, cam tarziu, dar asta nu inseamna ca nu urmaresc cat de cat sectiunea. Stii si tu cum sta treaba cu timpul cand ai si un Kinder, trebuie sa-ti faci timp si pentru el. Sanatate si tie.

Alternator 03-02-12 21:56

Fratilor, am si eu o rugaminte la voi:-)

De cand am luat masina am observat ca ralantiul nu e tocmai stabil, se balbaie putin. Pe langa asta, am impresia ca amestecul e bogat(miros puternic de benzina al gazelor de esapament) si consuma destul de mult. Si da, sunt constient cat consuma masina in conditii normale, dar consumul de acum e nesimtit. Am schimbat toate fluidele+filtrele(n-am apucat pe cel de benzina, dar urmeaza cand imi permite vremea).

Ok, din ce mi-am dat eu seama ar putea fi sonda lambda. Cum pot verifica?
Are cineva soft de diagnoza?:rolleyes2

Multumesc baieti!:D

florin_andrey86 03-02-12 22:05

Quote:

Originally Posted by Alternator (Post 4863080)
Fratilor, am si eu o rugaminte la voi:-)

De cand am luat masina am observat ca ralantiul nu e tocmai stabil, se balbaie putin. Pe langa asta, am impresia ca amestecul e bogat(miros puternic de benzina al gazelor de esapament) si consuma destul de mult. Si da, sunt constient cat consuma masina in conditii normale, dar consumul de acum e nesimtit. Am schimbat toate fluidele+filtrele(n-am apucat pe cel de benzina, dar urmeaza cand imi permite vremea).

Ok, din ce mi-am dat eu seama ar putea fi sonda lambda. Cum pot verifica?
Are cineva soft de diagnoza?:rolleyes2

Multumesc baieti!:D

daca miroase a benzina, eu zic ca supapele de la evacuare nu inchid bine, nu are voie sa miroase a combustibil pe evacuare........operatiuni= chiuloasa jos, facute scaunele la chiuloasa=>polisate supapele=> varificare etansietatii=> montarea chiuloasei, succes

Alternator 03-02-12 22:12

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4863089)
daca miroase a benzina, eu zic ca supapele de la evacuare nu inchid bine, nu are voie sa miroase a combustibil pe evacuare........operatiuni= chiuloasa jos, facute scaunele la chiuloasa=>polisate supapele=> varificare etansietatii=> montarea chiuloasei, succes

Ok, si e la noi in oras cineva care poate rectifica scaunele supapelor? ca de polisat nu e mare problema. Chiar daca nu ar fi asta cauza, tot vreau s-o fac.

Logica imi spune ca in cazul asta masina nu ar trage in parametri normali, nu?:confused2:Din ce-mi dau eu seama trage destul de ok, dar n-am cu ce s-o compar direct ca sa pot sa spun exact. Si nu prea pot sa fac acum probe de la 0-100:lol:nu de alta, da' nu's obisnuit bine nici pe asfalt, deci pe zapada nici atat:lol:

florin_andrey86 03-02-12 22:18

Quote:

Originally Posted by Alternator (Post 4863097)
Ok, si e la noi in oras cineva care poate rectifica scaunele supapelor? ca de polisat nu e mare problema. Chiar daca nu ar fi asta cauza, tot vreau s-o fac.

Logica imi spune ca in cazul asta masina nu ar trage in parametri normali, nu?:confused2:Din ce-mi dau eu seama trage destul de ok, dar n-am cu ce s-o compar direct ca sa pot sa spun exact. Si nu prea pot sa fac acum probe de la 0-100:lol:nu de alta, da' nu's obisnuit bine nici pe asfalt, deci pe zapada nici atat:lol:

jan face asa ceva la masini
0751 326 351

Alternator 03-02-12 22:19

E vecinu' meu de cartier:lol:Dau eu de el intr-o zi sa vorbim. Mersi mult de sfat!

aliyn21 04-02-12 13:42

spuneti mi si mie de unde cumpar niste cauciucuri 195/50/15 all season
sau niste jante de tabla cu cauciucuri de iarna(pt mazda 323f ba) 4x100 dist

ovidiu89 04-02-12 13:52

la gabipalici ai incercat? la sens unde e reprez renault. vezi ca are topic si pe aici cred la vanzari anvelope si jante

aliyn21 04-02-12 14:02

n am fost,unde e?trec de sens spre simian?

All times are GMT +2. The time now is 04:40.

- Copyright 2026 4Tuning