![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
Daca am avea pe unde sa ne plimbam calumea cu bicicletele mi-as face-o si eu. Prefer sa ma deplasez cand n-am treaba cu bicicleta. Dar unde s-o las fara sa risc sa gasesc doar roata care e legata cu antifurtul de stalp? Pe unde sa ma plimb fara sa ma omoare masinile sau sa nu ma ia politia ca e interzis? Voi cred ca aveti nervii prea tari... |
Quote:
|
Daca iesi pe DN cu ea, oricat ai respecta regulile de circulatie nu prea-i ok sa treaca TIR-urile la 1m de tine...
|
5 Attachment(s)
Daca tot n-aveam ce face azi, mi-am revopsit jantele si etrierele pe alb :).... Sa nu sariti cu gura ca de ce nu am protejat spitele si niplurile sau ca dc nu am pus ceva pe ele..... Pur si simplu nu mai am scoci de hartie si mi-a fost lene sa ma duc sa-mi cumpar :) ... oricum pe viitor tre sa-mi iau alte spitze :) si cred ca le mai vopsesc odata... un albastru frumos... sa vedem :)
|
7 Attachment(s)
ceva poze cu noi pe traseu :D si o filmare
|
14 Attachment(s)
plimbarica:lol::D8)
PS.cealalta e bicicleta prietenului meu care a vazut la mine si si-a facut si el |
Quote:
nici in vise nu pot avea eu asa ceva |
Quote:
si un apel la ceilalti membrii...stiti unde pot gasi 2 stickere frumoase nu prea mari...pt bicicleta...si cat de cat simple??? |
4 Attachment(s)
Quote:
gabi acuma depide ce sticker vrei ... se poate face orice doresti tu |
Quote:
|
Sunt o gramada de firme care fac stickere de diferite marimi :).Intereseaza-te daca ai vreuna la tine in oras.
|
1 Attachment(s)
are cineva idee unde as putea gasi o aparatoare pt lant ceva in genu' celei din poza?
as fi recunoscator |
Pai aia nu e aparatoare pentru lant, e aparatoare pentru furca spate, ca sa nu sara ulei de pe lant pe ea :D
P.S.: Nu am habar unde gasesti. Ai putea sa faci si tu ca eko, sa o invelesti in scotch :) |
Quote:
in fine va rog spuneti-mi si mie:rolleyes2 |
pei :) aveam o camera de DH de 2.5mm grosime :D am taiat-o la lungimea potrivita :D am pus pe cadru si am luat-o la izolat cu "scoci" d'ala gri bun :D .. 1 la mana protejeaza cadru de zgarieturi si jeg cu ulei dp lantz... 2- cand sari la un "dropuletz" ceva niste trepte protejeaza si fonic.. nu se mai izbeste lantu de cadru si se aude ca dreq intelegi :D...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning