Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

22VIN 28-03-10 17:53

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 3202760)
Dacă vrei drum lung.. te duci în afara oraşului 50-60km dus şi după te întorci.

E cel mai misto - te mai alearga 200 caini, 200 tigani, 1000 masini care n-au loc de tine pe strazile noastre impresionant de mari...
Daca am avea pe unde sa ne plimbam calumea cu bicicletele mi-as face-o si eu. Prefer sa ma deplasez cand n-am treaba cu bicicleta. Dar unde s-o las fara sa risc sa gasesc doar roata care e legata cu antifurtul de stalp? Pe unde sa ma plimb fara sa ma omoare masinile sau sa nu ma ia politia ca e interzis?
Voi cred ca aveti nervii prea tari...

mnc.risty 28-03-10 22:25

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3226938)
E cel mai misto - te mai alearga 200 caini, 200 tigani, 1000 masini care n-au loc de tine pe strazile noastre impresionant de mari...
Daca am avea pe unde sa ne plimbam calumea cu bicicletele mi-as face-o si eu. Prefer sa ma deplasez cand n-am treaba cu bicicleta. Dar unde s-o las fara sa risc sa gasesc doar roata care e legata cu antifurtul de stalp? Pe unde sa ma plimb fara sa ma omoare masinile sau sa nu ma ia politia ca e interzis?
Voi cred ca aveti nervii prea tari...

Totusi nu cred ca e asa rau pe cum zici tu. Daca respecti regulile de circulatie, ceea ce nu mi se pare asa de greu, nu are nimeni treaba cu tine.

22VIN 28-03-10 22:58

Daca iesi pe DN cu ea, oricat ai respecta regulile de circulatie nu prea-i ok sa treaca TIR-urile la 1m de tine...

Emy_bike 29-03-10 15:04

5 Attachment(s)
Daca tot n-aveam ce face azi, mi-am revopsit jantele si etrierele pe alb :).... Sa nu sariti cu gura ca de ce nu am protejat spitele si niplurile sau ca dc nu am pus ceva pe ele..... Pur si simplu nu mai am scoci de hartie si mi-a fost lene sa ma duc sa-mi cumpar :) ... oricum pe viitor tre sa-mi iau alte spitze :) si cred ca le mai vopsesc odata... un albastru frumos... sa vedem :)

Emy_bike 29-03-10 17:05

7 Attachment(s)
ceva poze cu noi pe traseu :D si o filmare

rob3rt0 29-03-10 17:32

14 Attachment(s)
plimbarica:lol::D8)
PS.cealalta e bicicleta prietenului meu care a vazut la mine si si-a facut si el

rob3rt0 29-03-10 18:43

Quote:

Originally Posted by Emy_bike (Post 3230189)
ceva poze cu noi pe traseu :D si o filmare

frumos bike-u
nici in vise nu pot avea eu asa ceva

gabi1294 29-03-10 21:34

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3230239)
plimbarica:lol::D8)
PS.cealalta e bicicleta prietenului meu care a vazut la mine si si-a facut si el

bunny hop, 180 ceva??? ca vad ca cu mersul intr`o roata stati bine:P:P:P

si un apel la ceilalti membrii...stiti unde pot gasi 2 stickere frumoase nu prea mari...pt bicicleta...si cat de cat simple???

Emy_bike 30-03-10 00:38

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3230441)
frumos bike-u
nici in vise nu pot avea eu asa ceva

ms ms :P pe viitor cine stie :P poate-ti faci si tu un DH :D
gabi acuma depide ce sticker vrei ... se poate face orice doresti tu

gabi1294 30-03-10 05:49

Quote:

Originally Posted by Emy_bike (Post 3231689)
ms ms :P pe viitor cine stie :P poate-ti faci si tu un DH :D
gabi acuma depide ce sticker vrei ... se poate face orice doresti tu

cum asta??:) ...gabi124 daca vrei sa vb:)

Emy_bike 30-03-10 06:10

Sunt o gramada de firme care fac stickere de diferite marimi :).Intereseaza-te daca ai vreuna la tine in oras.

rob3rt0 30-03-10 15:11

1 Attachment(s)
are cineva idee unde as putea gasi o aparatoare pt lant ceva in genu' celei din poza?
as fi recunoscator

eMH 30-03-10 15:23

Pai aia nu e aparatoare pentru lant, e aparatoare pentru furca spate, ca sa nu sara ulei de pe lant pe ea :D

P.S.: Nu am habar unde gasesti. Ai putea sa faci si tu ca eko, sa o invelesti in scotch :)

rob3rt0 30-03-10 15:24

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3232984)
Pai aia nu e aparatoare pentru lant, e aparatoare pentru furca spate, ca sa nu sara ulei de pe lant pe ea :D

nu stiam exact termenul potrivit
in fine
va rog spuneti-mi si mie:rolleyes2

Emy_bike 30-03-10 15:42

pei :) aveam o camera de DH de 2.5mm grosime :D am taiat-o la lungimea potrivita :D am pus pe cadru si am luat-o la izolat cu "scoci" d'ala gri bun :D .. 1 la mana protejeaza cadru de zgarieturi si jeg cu ulei dp lantz... 2- cand sari la un "dropuletz" ceva niste trepte protejeaza si fonic.. nu se mai izbeste lantu de cadru si se aude ca dreq intelegi :D...

All times are GMT +2. The time now is 22:21.

- Copyright 2026 4Tuning