Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Masini tari din Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/3981-masini-tari-iasi.html)

limuzina 05-06-10 20:06

Re: Masini tari din Iasi

https://www.youtube.com/watch?v=QWoGN59isTA
Poze..nu mai are rost sa pun :D !

limuzina 08-06-10 13:32

Am vazut un Maserati 4200 cu numere de Bulgaria,dar nu prea merita poze..adica nu e cine stie ce !
Il conduce o femeie putin mai batrana :D !

skimpy 09-06-10 09:20

e numai buna pentru topicul lui drobeta: Fetele si masinile lor. trebuia pozata :)
doamna, nu masina:)

o`neal 11-07-10 18:37

10 Attachment(s)
A new begining...

O admiram cu totii de fiecare data cand o vedem pe strada si intoarcem capul ori de cate ori trece pe langa noi si nu numai. Candva era o epava de masina, parasita in spatele blocului si nu dispunea de finante pentru a reface masina, fiind a unui vecin. Pe fata avea montat un spoiler de bmw, unele improvizatii facute la masina, etc etc. O nebunie totala. Din lipsa de finante a fost nevoit sa o vanda, pentru cateva zeci de milioane la acel timp. Acum valorand cateva mii de euro:)...

Stiu, am scris si am povestit despre o masina pe care inca nu am descris`o :)...

Ok.

Este vorba despre o Alfa-Romeo 1750 GTV din 1968 sau cum mai este ea cunoscuta sub numele de Giulia. Momentan motorizarea originala: 1.8 - 125cp.

S`a lucrat un timp indelungat la masina pentru a o aduce pe linia de plutire, iar multumirea acelei persoane e nemarginita. Cu cat entuziasm vorbeste aceasta persoana despre masina, rar intalnim. E adevarat ca are cunostinte suficiente pentru a da detalii despre absolut orice surub si surubel in parte. Dupa 1 an si jumatate de munca masina arata intr`un fel aparte.

Pozele vorbesc de la sine.

P.S: Scuze claritatea pozelor, sunt facute cu tel. neavand aparatul la mine (persoana mai in varsta de langa masina fiind vechiul proprietar al Alfei)

Tim 11-07-10 20:15

chiar azi am vazut masinutza e demult in iasi a fost pe la nenumarate service-uri
Dar bravo lui ca a scos-o la strada ;)

P.S.vechiul proprietar acum vreo 5-6 ani de zile nu vroia sa o vanda

Bogdan.IS 11-07-10 22:56

Frumoasa bijuteria . Doar in italia am mai vazut cateva modele ca aceasta .

o`neal 11-07-10 23:09

Quote:

Originally Posted by Tim (Post 3510673)
chiar azi am vazut masinutza e demult in iasi a fost pe la nenumarate service-uri
Dar bravo lui ca a scos-o la strada ;)

P.S.vechiul proprietar acum vreo 5-6 ani de zile nu vroia sa o vanda

masina e de f multa vreme in Iasi... acum vreo 6 ani a fost vanduta de vecinul meu unei persoane pt o suma modica... tocmai pt ca nu putea sa o repuna pe picioare... finantele... acum, a ajuns pe maini bune aceasta bijuterie pe 4 roti. Felicitari proprietarului si sa ne uimeasca in continuare cu modificarile ce vor urma.

ocaruntu 12-07-10 08:25

nu cumva batranelul are si acel 5-ar albastru de langa alfa ?

o`neal 12-07-10 14:02

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 3511612)
nu cumva batranelul are si acel 5-ar albastru de langa alfa ?

da ovidiu, acel batranel are si bmw`ul ala albastru... e un seria 3... modelul rechin mai exact... la fel se chinuie si cu acea masina de cativa ani, dar fara folos... acum sta cocotata pe niste bca`uri si o papa rugina.

drobet@ 13-07-10 12:30

:lol:acel rechin a fost facut cap coada din vreo 3 masini a muncit omu oleak la el si acu nuj ce problema are cu transmisia park oricum omuletu le are

Bogdan.IS 13-07-10 17:05

1 Attachment(s)
Am pozat versiunea ei de raliuri peste hotare :-P

o`neal 13-07-10 18:09

Quote:

Originally Posted by drobet@ (Post 3514901)
:lol:acel rechin a fost facut cap coada din vreo 3 masini a muncit omu oleak la el si acu nuj ce problema are cu transmisia park oricum omuletu le are

da drobet@, e adevarat... dar deja are o varsta si nu dispune de finante pt a termina acel rechin... dintr`o pensie nu iti permiti sa`ti pui nici gaz la masina, apoi sa te apuci de ea...

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 3515502)
Am pozat versiunea ei de raliuri peste hotare :-P

Bogdan si asta tot o masina de raliuri a fost :) doar ca la vremea ei... acum e asa cum o vezi :D

Wlad 13-07-10 22:01

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by o`neal (Post 3510486)
Alfa-Romeo 1750 GTV din 1968

Si verisoara ei cu un an mai mica.Alfa-Romeo Spider din 1969

o`neal 13-07-10 22:13

Quote:

Originally Posted by Wlad (Post 3516184)
Si verisoara ei cu un an mai mica.Alfa-Romeo Spider din 1969

da da... frumos frumos :D:D

MnezO 15-07-10 12:57

GTVurile sunt candidate serioase pentru un post de cea mai aratoasa masina din lume ! e frumoasaaaa raaau ! e prea bestiala ! nici nu se compara o masina de atunci cu ce plasticuri de masini se fac acum, Gen renault laguna etc !

All times are GMT +2. The time now is 22:27.

- Copyright 2026 4Tuning