![]() |
pai de la inceput m-am gandit la Moskvich dar n-am gasit nik.
Acu m-am intaratat si uitati peste ce am dat. Cititi regulamentul va rog, ca ne batem capul aiurea :x :twisted: Moskvich-408 tourist, 1964, 2 built, removable hard-top nu e cunoscut de mai nimeni, nu a fost mediatizat niciunde si e intr-o serie redusa dk 2 exemplare poate fi numit De serie :roll: si.....nu exista dekat o poza pe net despre ea WTF :nospam: EDIT: btw menace, Rusia nu e in Europa :lol: :lol: :peace: |
1 Attachment(s)
Quote:
poate ca cea mai mare parte a Rusiei nu este in Europa, dar ca idee, Europa are granita estica in dreptul Muntilor Ural, adica suficient in interiorul Rusiei... :wink: |
europa se intinde pana la muntii Ural
si moscova e inainte de ural ... si Moskvich e facut in Moscova anyway ... rasp corect ... NEXT |
1 Attachment(s)
aici am muscat-o rau :oops: , stiam ceva de URAL ca ar fi granita intre continente dar ..am uitat.
am uitat sa pun si alta masina..of, of, mai, mai |
Voyager ?
|
chrisler voyager
|
k acuma adevaru este :
1999 Chevrolet Venture |
asa e soricelu
baga mare |
1 Attachment(s)
:arrow: 8)
|
e japoneza?
|
2004 mitsubishi lancer sport back adica Combi :shock:
puneti altii poza, ca eu Va pup !! am plecat la mare si va rog umpleti 20 de pagini pana ma intorc :lol: :P |
1 Attachment(s)
pun eu
|
Chevy Corvette model 1 varianta 3 anii 58-60 sau varianta 4 anii 61-62 dar nu prea arata curu asa a varianta 4 :P
inca n-am plecat dar nu-mi permit sa pun poza ca dureaza poate raspunsul si incurc lumea :P, deci puneti poza in continuare :arrow: |
bagati poza :arrow:
|
1 Attachment(s)
nu o bagat nime .. bag eu :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:24. |
- Copyright 2026 4Tuning