![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Ba deci tu chiar nu vrei sa recunosti o treaba . NU ESTE SLEFUITA SUDURA! se vede clar
|
Bolidu',tu ai dreptate in privinta sudurii,in sensul ca acolo,la acel pasaj era pe terminate tubul la aparatul de sudura(CO2-ul) si s-a cam chinuit baiatul,insa nu-i problema ca nu tine,sau ca are gauri care ar putea afecta rezistenta;)
Acum cred ca ai inteles motivul..nu e vorba de incepatori sau nepricepere(baiatul asta e chiar ff bun in ceea ce face..si cred ca se vede),ci astea au fost conditiile in acea seara pe la 11 noaptea..:rolleyes2 Dupa ce va fi slefuita si dat cu chit de fibra nu se va mai cunoaste nimic din acea sudura;) |
nu am zis eu ca nu tine sau ca o sa se vada ,chiar am specificat intr-un post anterior ca daca polizezi si dai cu kit nu se mai vede,dar eu ma refeream strict la sudura si nu la alte aspecte.multumesc Bogdane ca imi dai dreptate!:D
si cine nu stie sa taca dreaq din gura si sa nu mai umple threaduri-le cu habarnavismele lor si alte prostii!!! |
sper sa nu iti iese rugina unde ai sudat...
|
Daca iese,iese..nu am pretentia sa mai tina 10 ani d-acum incolo fara sa-i mai fac nimic..:rolleyes2
Bolidu',chiar daca ai avut dreptate(in esenta subiectului),nu este cazul sa fi rau cu ceilalti colegi;).. |
la mine a iesit dupa doua luni ,asa ca ce sa mai zic....................trebuie acu sa bag flexu in ea sa dau kitul jos acolo si sa dau altul.nu e mult si cine nu stie nici nu vede dar nu imi place mie.
poze ceva ,ce ai mai facut pe la ea??? |
9 Attachment(s)
Iata si poze cu ce s-a mai lucrat..au aparut si pasajele fata,ce-i drept nu finalizate,insa pe aproape:-):rolleyes2
|
[ce Sa Mai Felicitarile Mele Bogdanele Si Toata Stima Pt Ce Ai Facut Pt Masinuta Asta Abea Ast Sa O Vad Terminata
Ps:a Mea Intra De Vineri |
Merci Lucica:-)
Mai omule,dar a ta intra in lucru de vreo 3 luni..cand te apuci de ea pana la urma???:???: |
pe-afara sa inteleg ca ai terminat cu sudurile? Urmeaza vopseaua ? Keep up the good work.
|
absolut bestial! arata sooper bine cu pasaje puse si pe fatza.mai trebuie suspensia un pic coborata si pe fatza si o sa iasa tare de tot!:D
|
Quote:
bogdan inca odata ...dar deja te-ai plictisit cred E SUPER ! ...eu n-as mai cobora-o pe fata pentru ca stii cum erau acum 30 de ani...putin lasate de spate ;) si nu cred ca vrei sa maturi cu baia tot :lol: |
daca pui scut nu maturi cu baia........;)
|
Quote:
Multumesc mult baieti pt aprecieri si ma bucur ca va place:D Pe fata o s-o mai cobor jumatate de spira,ca sa aiba o usoara linie spre fata,ocazie cu care voi inlocui pivotii superiori si voi monta amortizoare noi.Prima data cand am coborat-o n-am avut cum sa stiu exact cat trebuia sa iau din arcuri ca sa se aseze asa cum vroiam eu..acum stiu;) Am hotarat sa iau amortizoare noi si pe fata si tot ceea ce are urma de oboseala ca sa nu fac compromisuri. |
eu cred k prin iulie pe la sfarsit asa...masinita o sa fie gata :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning