![]() |
Re: Bancuri / Glume / Amuzament
2 Attachment(s)
dacia V8 :D :D :D tare...scuze pt calitatea slaba a filmuletelor...eu le-am vazut cu quick time player
|
si ce se intampla acollp ? cutremur pe orizontala ? :)
|
2 Attachment(s)
check these out :D
|
Quote:
|
speeder...la aia cu cv super mishto...pe bune de nu ma doare pe mine...si am o senzatie nashpa...parka ma lovea aia pe mine...ouck...nashpa rau...ce masochist
|
speeder ... la naiba cu copertile alea ... :))
nu e de glumit cu ele ... poti sa mori daca te uiti prea des la asa ceva |
Perle culese de la Academia Trupelor de Uscat - SIBIU 1992-1996
Sa nu mai prind picior de student cu mainile in buzunare! O mana criminala a dat cu piciorul in chiuveta. Dati-mi o bara metalica din lemn. Ce te uiti asa la mine ca la un bou? Ce, ori nu-i asa? Am sa va tin cu ochii in soare pana la 12 noaptea. Daca ti se intampla sa cazi de pe transportor ori mori ori ramai prost. Eu am cazut de 3 ori. Fa-mi o lista cu el. Cand plecati acasa sa nu uitati vreo bricheta aprinsa in dulapuri. Sa nu va dati jos din mersul trenurilor. Va doare mana sa bateti 3 pasi de defilare? Impartiti suprafata in 3 jumatati egale. Lipeste calcaiele pe langa corp. Jumatate din batalion stia ca este adunare numai tu nu. Bai rahatilor, daca vin la voi va mananc ! |
Five Germans in an Audi Quattro arrive at the Italian border.
The Italian customs officer stops them and tells them "It'sa illegala to putta 5 people inna Quattro." "Vot do you mean it iss illegal?" asks the German driver. "Quattro meansa four!" replies the Italian official. "Quattro iss chust ze name of ze automobile!" the German says incredulously. "Look at ze dam papers - ze car iss designed to karry 5 persons." "You can'ta pulla thata one on mee-a!" replies the Italian customs official "Quattro meansa four! You hava 5 people inna your car, anna you are therefore breakinga the law." "You idiot!" the German shouts "Call your supervisor, I vont to speak to someone wit more intelligence!" "Sorry," replies the Italian, "he issa busy with da 2 guys inna Fiat Uno." |
Quote:
|
Sf. Petru si Dumnezeu stateau de vorba in gradina Raiului.
La care Sf. Petru zice: Doamne parca romanii astia au suferit prea mult anul acesta cu inundatiile, ce-ar fi sa-i lasi mai moale? La care Dumnezeu: Au vrut marinar, acum le dau apa... |
învatatoarea îi întreaba pe copii: - Trei vrabii stau pe o craca. Pe una o împuscam. Cîte ramîn atunci pe craca? - Nici una, pentru ca celalalte îsi iau zborul. - Matematic nu este corect, Gigele, dar îti apreciez totusi logica. - Doamna învatatoare! As dori sa întreb si eu ceva: trei femei manînca înghetata pe strada. Una o musca, una o linge iar cealalta o suge. Care dintre ele este casatorita? Învatatoarea se gîndeste. - Cea care o suge. - Din pacate nu, ci cea care poarta verigheta, dar va apreciez totusi logica:lol:
|
Quote:
mishtooooooooooooooo |
tinetiva bine .....eu si cu un amic caterinca tarzie pe mess
stancu: ))) rssilviu: HANDRALAULEEEEEEEEEEEEEEEE rssilviu: MAINE MERG PE DUNARE SA FAC DRIFT AQUATIC rssilviu: rssilviu: stancu: stancu: du-te maaaaaaaaa rssilviu: serios rssilviu: rssilviu: dau film maine stancu: yo merg in spatiu sa fac space drifting rssilviu: rssilviu: rssilviu: in vid drift rssilviu: rssilviu: stancu: sa am spatiu stancu: nonaer drift stancu: non fog rssilviu: stancu: smock rssilviu: vb cu unu rssilviu: rssilviu: intro noapte rssilviu: si imi zicea stancu: in spatiu platim sa plutim sau stam in picoare rssilviu: man rssilviu: ies sa fac un drifyt stancu: ok asphalt drift stancu: cacoc ball stancu: canon stancu: rssilviu: da mie ca la cat de obosit sunt ma driftuiesc in statia de tramvai stancu: )+))))))))))))))))) stancu: to in scara) stancu: in cutia de screisori rssilviu: daaaa rssilviu: stancu: in interfon in plm rssilviu: SUNT PE JOSSSSSSSSSSSSS rssilviu: ) stancu: ) rssilviu: stancu: poate ma faci in lift frate rssilviu: FI ANTENA stancu: in casa liftului rssilviu: SA FACI DRIFT PE CABLU UTP rssilviu: rssilviu: stancu: ) stancu: si sa fie start din USB rssilviu: stancu: direct pe PCI stancu: ) rssilviu: stancu: in serial rssilviu: mMUHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAH stancu: )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) rssilviu: stancu: ma driftuiesc in cutia de chibrit stancu: sa fac un pic de scantei rssilviu: stancu: sa fac un pic de scantei rssilviu: stancu: ))) rssilviu: ))))))))))))))) rssilviu: MUHAHHAHAHAHAHAH stancu: NU MAI POOOOOOOOOOOOOT rssilviu: HAHHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHA rssilviu: NICI EU rssilviu: SUNT PE JOS rssilviu: SUS rssilviu: JOS rssilviu: NUMAI STIU NCI EU rssilviu: stancu: yo o sa-i pun un buton la masina sa-i dau refresh dak ma loivesc rssilviu: stancu: ) rssilviu: da fi antena rssilviu: stancu: sa ma puna in mijl soselei rssilviu: DRIFT PE FOAIE A 3 rssilviu: rssilviu: stancu: ) stancu: cu audi a 4)))))) rssilviu: stancu: culmeaaaaaaaaaaa stancu: ))))))) stancu: plm pe un a3 nu incape a 4 rssilviu: rssilviu: INCAPE A3 PE A3 rssilviu: rssilviu: stancu: dar pe a 4 rssilviu: A8 NICI VORBA stancu: un a 3====))))))))))))))))))))))) rssilviu: stancu: neaaaaaaaaaaaa stancu: e carte de vizita rssilviu: stancu: )+))))) stancu: facem drift pe copiutza la bac stancu: in buzunaru lu apostol stancu: sa-i vibreze captuseala rssilviu: stancu: )+))) stancu: HAHAAAAAHAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAA rssilviu: d= rssilviu: stancu: frate yo fac drag de dragu vitezei stancu: yo cred k plec un pic cu SuperNova pana in spatiu si ma intorc IN pamant sa fac un cataclysm stancu: sa infund toata africa stancu: culmea driftului: sa te invarti in patrat rssilviu: stancu: gata yo iau breic :lol: :lol: :lol: |
trebuia sa-l pui la tot ce nu poate fii incadrat la logo-uri si discutzii funny
..... oricum ;) .. suntetzi cu capu` |
a innebunit DRIFTU ROMANIA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
se face in scoli se incepe de la prescolari cu RC uri :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:45. |
- Copyright 2026 4Tuning