![]() |
Re: Masina mea BH 01 YCE
A iesit frumos,asteptam si restu.Spor la munca baietilor.Ai grija de ea ca altfel te batem.
|
este foarte frumoasa foarte bine lucrat
bv r3sp3c7 nota 10 din partea meaa abia stept sa vad cum o sa arate echipata complet |
Farurile alea arata bestial.
|
Re: Dacia mea
Quote:
|
Re: Dacia mea
Quote:
Din poze arata ciudat.Dar live arata mai bine. Referitor la coaja de portocale , da , se va rezolva foarte curand.Dar o sa asteptam o vreme sa se usuce bine de tot vopseaua.Marti sau Luni , pleaca masina la Sergiu. Eu va urez Sarbatori fericite & Happy new year de pe acuma.(o sa fiu plecat toata luna aproape...) Si lui Sergiu , nervi de otel :-P Norbi. |
Masina e iesit foarte bine una e sa o vezi in poze si alta e sa o vezi live... e belea rau de tot ...o sa o vezi la final..... cu coaja de portocala se rezolva .. :D
|
Termina-ti si voi odata masina asta sa o vedem la final cum iese
|
Sal baieti! Hai ca iese o lucrare f frumoasa! Spor in continuare!
|
nimica de reprosat faci o treaba buna Sergiu bafta in continuare astept si poze cu masina echipata :D
|
8 Attachment(s)
uitativa la noua serie de poze
|
frumos..sunt curios cum va iesi echiparea interioara..succes in continuare:D
|
sa zic si eu ceva sau nu eu unu nu mai am rabdare nu stiu cum esti tu asteptam sa o vedem echipata .
|
ce bari o sa ii pui?parerea mea ar fi sa ramai la cele stock.
|
1 Attachment(s)
nici io nu prea mai am rabdare...dar acuma n-am ce face.....astept
iar la faza cu barile....pe spate nu o sa aiba deocamdata nimic...iar pe fata o sa vina aia care am facut-o adica asta din poza (ca sa va reimprospatez memoria) |
hai ca ai intrat in linie dreapta deja ..... nu mai e asa de mult pana la final .. :D :P ....sper ca o aduci saptamana asta acasa.. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:34. |
- Copyright 2026 4Tuning