![]() |
Re: Tengu - Masini, Proiecte, Competitii - Viata in lumea driftului
tengu
cam ce pret ar avea un skyline sa zicem un r33? din cate am vazut cam fac furori cand vine vb de drift |
Frumos "Dracu Negru" "Black Evil" sper ca anu azta va castiga..:-) Am dat pe youtube subscribe la profilul tau:-) spor la munca si multa bafta!
Ps.un clip facut din poze de la KoE cluj sper sa va placa. https://www.youtube.com/watch?v=C0Ctez2q78c |
Quote:
|
Quote:
ps:da un semn cand mai treci pe la s14 :) h3h3 :D :peace: :peace: |
7 Attachment(s)
Ia sa vedem daca isi mai aminteste tengu :twisted::twisted: Sunt din trecutul indepartat , nu prea au legatura cu driftul dar sunt amintiri placute:D
|
Quote:
|
Este si el da!
|
Quote:
altii se distreaza :lol: |
Quote:
Pe unde mergi si dai de cate o japoneza dai si de el nu doar la masini eh :))) Apropo nea Tengule spor la echipat "Drequ Negru" |
8 Attachment(s)
Quote:
@Tengu: Poate mai vii o tura si pe la Iasi sau Suceava dupa Cluj, ca anul trecut, sa te mai vedem si noi live. Am cateva poze de la Suceava de anul trecut dupa KoE. Nu sunt prea bune pentru ca nu am avut unghi mai bun. Cu o zi inainte, cand nu ai fost, am avut o pozitie buna. Enjoy this;) |
...sory but....when we say DRIFT....mistakely our mind fly HERE https://www.youtube.com/watch?v=YcO_ym6E204&feature=grec :D the real drifters....the real drift sport...poate s-o face asa si pe la noi...in europa ma refer, ca in RO niciodata...cel putin la nivelul ala :) cius all
|
Quote:
|
Quote:
|
O sa evoluam man, nu fi asa pesimist si limitat (scuze) la gandire...fixat pe idee...gandestete ca am avut cea mai fulminanta evolutie. Cum zicea si gratzian, in mai 2009 lumea dadea cerce frate iar in septembrie 2009 se dadeau pe circuit si jurizare koe. 6 luni....eu sunt impresionat de evolutie. Acum, 2010 stai sa vezi cati juniori o sa apara, just watch ;)...in 2011 is si eu pe grila dar pana atunci doar admir...
Ai sa vezi ca driftul o sa aiba o evolutie constanta si frumoasa la noi in tara. De ce? Din lipsa unui dragstrip, din lipsa altei orientari pentru amatori cel putin. Aaaaaa...ca avem si CNR si VTM si alea...da...dar acolo e alta mancare de peste mult mai complicata... ...acu fiecare cu ideile lui :) eu cred ca o sa fie frumos Cer scuze Tengule pt offtopic in curtea matale...rog un moderator daca considerea deplasate posturile mele sa le evapore. |
sa dea cel de sus :) limitat la gandire...neah, nu cred ca sunt....dar pesimist da... :| as vrea sa ajung la cj sa vad amatorii, care sigur vor fi multi...cum zici tu :)
|
All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2025 4Tuning