![]() |
Re: Masina Mea ..!
langa interex:
dupa ce treci de podu ala de la interex ( cand te duci spre calimanesti ), se face o intersectie, stanga rompetrol sau petorm ce e, dreapta Alumil si soseaua de centura si se faceo straduta mica in dreapta, la strada mare sunt nsite masini expuse de vanzare intr`o curte... pt fiat: cum treci pdu de la troianu ( spre raureni ) imediat cand ai coborat podul pe dreapta prima curte sau la vladesti dupa unitatea militara sunt nsite fiaturi uno galbene pe dreapta iar dezmembrarile pe stanga intr`o curte, au un opel astra f caravan la poarta sau in curte, un astra g negru tunat la poarta... |
4 Attachment(s)
graba strica orice efect :(
|
nasol ...incearca la ala de lipeste bari colo la vladesti langa electronics, sau daca nu vorbim cu cineva sa ti`o faca cu fibra si vopsita. Se poate repara si nu costa scump. Am mai reparat si eu odata spoilerul la Bora, era tot din fibra.
|
ai idee cam cat costa? aia e cel mai grav si in partea cealalta este putin crapata....
|
ala care lipeste plastic langa electronics, (asta daca va referiti la ala de la vladesti), e neserios, ca sa zic asa ...... nici nu te lasa sa intri in curte ..... stai pe la poarta :))
|
4 Attachment(s)
apropo,asta e ultima achizitie,din august....sutn luate deja 3 numere rosii,acum sta pe trotuar parcata...e din 96,un singur proprietar acolo in germania,un babastoc,are 170.000 km,din care 7000 in tara de mine...dotari: geamuri electrice,trapa,abs,servo,airbag,oglinzi rabatabile,motor dohc 16v 90 cai,si cam atata...probleme momentan se aprinde martorul de abs si suspensia pe fata e moarta....aaa si taxa de inscriere 600 euro !
|
17 Attachment(s)
Salut baieti, ma inscriu si eu la sectiunea masina mea. Golf IV, 1,9 TDI, 101cp, PD, model Pacific, nascuta martie 2005 la mine din 2007.
Attachment 722570Attachment 722583Attachment 722569Attachment 722584Attachment 722578Attachment 722581Attachment 722582Attachment 722580Attachment 722574Attachment 722572Attachment 722576Attachment 722577Attachment 722579Attachment 722571Attachment 722585Attachment 722573Attachment 722575 |
are incalzire in scaune, climatronic, comp de bord mare, a avut navigatie dar am optat pt un mp3 /////ALPINE, 10 airbag, ESP, dezaburire oglinzi, cotiera, etc
|
2 Attachment(s)
O sa fiu intrebat ce e pe bord, si prefer sa raspund acum. Mi-am tras o catifea autocolanta sa nu mai am probleme cand e soare puternic si luceste parbrizul. Problema e rezolvata si chiar imi place cum da.
Attachment 722586Attachment 722587 |
Quote:
|
catifeaua de unde ai cumparat-o? eu caut demult asa ceva,dar n-am gasit nicaieri
|
O aveam de foarte mult timp, acum nu am mai vazut nici eu.
|
8 Attachment(s)
Sa ma laud si io putin cu pisica mea :)) e un e36 318i 116 caluti full option:
- jante - full piele - scaune incalzite - dublu clima - trapa el. - 4 geamuri el. - telefon - ABS - proiectoate... etc si acum cateva poze... |
cat e taxa?
|
mama ce shmechera e:| de curios, a costat in germania peste 3300?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning