![]() |
Re: Vanzari diverse piese/accesorii Dacia numai pentru Bucuresti (Piese care nu au to
Quote:
|
Re: Vanzari diverse piese/accesorii Dacia numai pentru Bucuresti (Piese care nu au to
3 Attachment(s)
Vand turometru.Aluminiu.se prinde pe bord.
50 de lei. pt detalii. PM |
vand tamburi 4 prezoane r18 160 ron merg la fix p dacie
|
Quote:
|
vand oglinzi 1410 cu reglaj interior aproape noi st+dr
|
Re: Piese Dacia Donatii Cereri.. Numai Buc
Quote:
ce pret? |
Quote:
carburatorul de injectie are relantiul stricat(40E) e la noi pe 4tuning la vanzare lam dat jos nu ca nu am bani,dar tre sa imi iau itp la masina si nu e omologat |
Quote:
am eu bord si da vrei iti mai dau un calculator de injectie(pana nu il vand) |
de vanzare bord scoica cn3 cred ca zic bine, este intreg si nezgariat
|
de vanzare mitraliera reglabila pe inaltime de nova/dsn
ansamblu schimbator cu inel pt. marsalier de nova/dsn conducte alimentare de nova pedalier de nova cablu de ambreaj nova cablu de soc |
vand istalatie injectie,calculator,si carburator(defect relantiul)
pret 250 lei sau la schimb cu: 1 cutie renault 18 sau fuego + diferrenta de la mine huse scaune si bancheta imitatie piele crem folosite 1 an stare buna 4 pivoti dacie 1310 (inferiori,superiori) noi sau 1L vopsea+lac crem-auriu sau 2 usi clapete sau 2 rulmenti fata si 2 capete de bara noi |
mai am servo pompa de frana cu tot cu pompa,si huse imitatie de piele crem dupa cum se vede la avatar;a usade la torpedo
pret 70 lei |
cumpara cineva tamburi pt trecerea in 4 prezoane? Y!M : "villy_dragosh"
0720004602 |
1 Attachment(s)
vand / schimb geamuri ionizate fata dacia 1300 100 ron ... accept si schimburi
|
6 Attachment(s)
facand curatenie prin troace am dat de un set de ornamente/antifurturi pentru capace modelul cromat
Attachment 1406203Attachment 1406204Attachment 1406205 si un cui poanto pentru dacie nou! Attachment 1406206 mai am si un set de jicloare de wartburg 353 Attachment 1406237Attachment 1406238 ca pret nu stiu cat sa cer,nu stiu cat valoreaza,o oferta decenta si le trimit oriunde in tara(pe cheltuiala cumparatorului desigur) pot fi contactat pe privat |
| All times are GMT +2. The time now is 09:33. |
- Copyright 2026 4Tuning